|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zmienił ktoś z Was kiedyś pracę na mniej płatną z własnej woli?
w zamian za lepsze warunki socjalne, spokój, czy stabilizację...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zmienił ktoś z Was kiedyś pracę na mniej płatną z własnej woli?
w zamian za lepsze warunki socjalne, spokój, czy stabilizację... Warto.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
zarabiasz X zł, a dadzą...? 80%, 60%, 30% X?
jaki procent z X kosztuje utrzymanie?
i wszystko jasne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, Pierwszy raz będę kupował sam bilet na samolot - czy mogę go kupić będąc na lotnisku i płacąc gotówką? Będę zakupywał w Norwegianie - czy kupując na lotnisku za gotówkę jest drożej czy taniej niż przez internet? Lot planuję dopiero za 2 miesiące.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mysle ze drozej/taniej jest regulowane przez to ile osob bedzie chcialo poleciec  Aczkolwiek z reguly jest tak ze im wczesniej tym taniej. Mi sie udalo kiedys kupic bilet(przez neta) z wawy do londynu na heathrow za 400zl- taniej niz w tanich liniach w tym samym czasie. I bylo to nie duzo czasu przed terminem lotu wiec jak widac roznie z tym bywa 
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
na pewno lepiej i wygodniej w Internecie, nie wiem jak w Norwegian ale moze nawet nie być takiej mozliwosci zeby kupic w kasie, poza tym im szybciej kupisz ten bilet tym bedzie tansza (na 99%) chyba ze w miedzyczasie wskoczy jakas dziwna promocja ale to mało prawdopodobne. Wchodzisz na strone z rezerwacjami i tam jest to w miare prosto zobrazowane, oczywisicie musisz płacić karta (czasami mozna przelewem, ale wg mnie to bezsensowna komplikacja, chyba ze nie masz karty...) dostajesz potwierdzenie na maila e-ticket z numerem rezerwacji, generalnie nawet nie musisz drukowac (chyba ze dla wlasnego spokoju) i wchodzisz na dowód. Czesto warto tez sie odprawić internetowo bo kasuja za to dodatkowo w tanich liniach. poradzisz sobie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tzn się tak - nie mam karty aby zapłacić, więc stąd pytanie o bezpośrednie podejście do kasy i zapłatę  Lot dopiero za 2 miesiące więc jeszcze troche jest ale wiadomo - im szybciej tym taniej. Jakby ktoś kto kupował tak w Norwegianie mógł coś doradzić to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
popros kogos zeby zrobil Ci przelew a Ty dasz mu gotowke/zrobisz przelew w banku na jego konto 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Szukam jakiejs mapy, ktora bedzie np sprawdzac odleglosc miedzy miastami. Maps google i via michelin nie radza sobie z tym.
Np chcialbym sprawdzic jaka jest odleglosc miedzy Denver a Krakowem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najnowszy numer Forbes'a w PDFie, ma ktoś ? ...albo wie skąd można mieć ? :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam możliwość kupna lustrzanki Sony Alpha SLT-A35 z dwoma obiektywami w dobrej cenie. czy jest to dobry sprzęt? widzę, że zbiera w miarę ok opinie ale może ktoś z was ma i powie kilka zdań.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Prosimy również o przesłanie zrzutów ekranu z Pańskiego konta w serwisie Neteller wykorzystanego do dokonania depozytów na koncie gracza. W tym wypadku prosimy, aby na zrzutach ekranu widoczne były Pana dane osobowe i adresowe oraz potwierdzenie transakcji złożenia depozytu do konta gracza. Prosimy o zamazanie/zakreślenie wszystkich informacji innych niż dane osobowe (imię i nazwisko oraz adres zamieszkania) oraz niezwiązanych z transakcjami dokonywanymi na konto gracza w serwisie Betsafe.
jak mam to zrobic bo nie mam pojecia zupelnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wchodzisz w historie transakcji, print screan itd.
czego tu nie rozumiec?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wchodzisz, wciskasz przycisk "PRINT SCRN" ktory znajduje sie gdzies nad strzalkami, pozniej odpalasz np. paint'a i wciskasz kombinacje klawiszy ctrl+v. Wklei Ci sie wlasnie ten zrzut ekranu ktory zrobiles za pomoca print scrn'a, zapisujesz i gotowe 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Ma ktoś może nr telefonu do Kacperka76? Bo wlacza mi sie poczta glosowa, wiec nie wiem czy zmienil nr 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ma ktoś może nr telefonu do Kacperka76? Bo wlacza mi sie poczta glosowa, wiec nie wiem czy zmienil nr  padla bateryja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam problem z Excelem 2010.
Mam cztery komórki: A1 B1 C1 i D1
W C1 mogą być trzy wartości: 1 0 i Z Teraz chcę, żeby w D1 pojawiała się wartość w zależności od tego, jaka jest wartość w D1.
Jeśli w C1 jest wartość 1, to w D1 ma być wykonane działanie (A1*B1)-A1 Jeśli w C1 jest wartość 0, to w D1 ma być wartość -B1 Jeśli w C1 jest wartość Z, to w D1 ma być wartość 0
Potrzebuję na to formuły. Sam kombinuję i mi nie wychodzi.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|