|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bager, ''Japończyku'' - Kashima jedyneczka w ciemno?  Z Japońców nie gram 1X2 bo to dziwna liga jednak  Ale G-Osaka i C-Osaka dały w juz sporo zarobic na overkach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam
Malaga strzeli minimum 2 gole - 2.25 - co sadzicie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Platini przeszedł samego siebie wypowiadając się na temat Messi'ego  Każde pokolenie może oglądać piłkarza, którego uważa za najlepszego w historii. Starsi kibice z lat 50. uważają, że takim był Pelé. Kibice z lat 70. najlepszego widzą w Cruyffie. Dla tych z lat 80. największy jest Maradona, a po 2000 roku - Zidane. Obecnie tytuł ten przysługuje Messiemu", zaczął Platini w wywiadzie dla francuskich mediów. Nie da się tych piłkarzy porównywać. Mogę jednak powiedzieć, że Messi ma pewną przewagę, jakiej nie mieli wymienieni przeze mnie piłkarze. Jest dużo bardziej chroniony przez arbitrów. I dobrze, że tak jest. Może grać swój futbol i demonstrować swój talent. Wcześniej wielcy piłkarze musieli najpierw myśleć o tym, aby unikać ostrych wejść rywali - dodał prezydent UEFA. Są równi i równiejsi, FC UEFA Barcelona 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Urawa+Gamba+ATL. MADRID 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ot co 
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Ja nie wiem o co chodzi z tym Groningen. Najpierw prowadzą do przerwy z Rodą 1-0 gdzie Roda gra w 10, tracą bramkę na remis w 77' a potem przegrywają mecz 1-2. Potem grają z Haagą u siebie i ogrywają ich 4-2 gdzie do przerwy prowadzą już 3-0. Następnie jest mecz z Bredą, Groningen prowadzi do przerwy 2-0 by zremisować 2-2  Może warto się pobawić w tym meczu w zakłady typu 1/X - 1/2 Hm...
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
@chim123 Kutalonia z uefa smieja sie wszystkim w zywe oczy nic sobie z tego nie robiąc. Nie zdziw sie jak za pare/nascie lat wyjdzie jakis gruby wałek z tym związany  Co myslicie o Śląsku?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja nie wiem o co chodzi z tym Groningen. Najpierw prowadzą do przerwy z Rodą 1-0 gdzie Roda gra w 10, tracą bramkę na remis w 77' a potem przegrywają mecz 1-2. Potem grają z Haagą u siebie i ogrywają ich 4-2 gdzie do przerwy prowadzą już 3-0. Następnie jest mecz z Bredą, Groningen prowadzi do przerwy 2-0 by zremisować 2-2  Może warto się pobawić w tym meczu w zakłady typu 1/X - 1/2 Hm... Kasy nie ma to grają u buka live po kosmicznych kursach 
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Albo są aż tak słabo przygotowani fizycznie do sezonu. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
SChalke / over?
Atletico 1.55/strzela dwie 1.7?
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
ma ktos te sklady na Slask ? prawdopodobne ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Platini przeszedł samego siebie wypowiadając się na temat Messi'ego  Każde pokolenie może oglądać piłkarza, którego uważa za najlepszego w historii. Starsi kibice z lat 50. uważają, że takim był Pelé. Kibice z lat 70. najlepszego widzą w Cruyffie. Dla tych z lat 80. największy jest Maradona, a po 2000 roku - Zidane. Obecnie tytuł ten przysługuje Messiemu", zaczął Platini w wywiadzie dla francuskich mediów. Nie da się tych piłkarzy porównywać. Mogę jednak powiedzieć, że Messi ma pewną przewagę, jakiej nie mieli wymienieni przeze mnie piłkarze. Jest dużo bardziej chroniony przez arbitrów. I dobrze, że tak jest. Może grać swój futbol i demonstrować swój talent. Wcześniej wielcy piłkarze musieli najpierw myśleć o tym, aby unikać ostrych wejść rywali - dodał prezydent UEFA. Są równi i równiejsi, FC UEFA Barcelona  a ktos wam zabroni grac jak messi ....? bo przyznajmy szczerze nie potrafimy wiec wyluzujcie troche z zazdroscia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Urawa+Gamba+ATL. MADRID  Kobe - Gamba remis 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
@NiUNiUCzy przez swoja zajebistosc Messi ma posiadac specjalne przywileje? Chore. "Kto wam zabroni grac jak Messi..."  Cżesto ludzie płaczą o to, że niektore grupy spoleczne/zawodowe maja specjalne przywileje (ochrone) To moze w związku z tym, kto wam zabroni byc: Policjantem, ktory jest czesto specjalnie "chroniony" kiedy zlamie jakis przepis jadac np autem, Politykiem: tutaj chyba nie trzeba opisu, Celebryta:czesto przymyka sie oczy na ich wystepki... itp itd. Prawo jest jednakowe dla wszystkich. To, że ktoś ocieka zajebitością nie musi i nie moze oznaczac, ze ma byc być dodatkowo chroniony. Ciekawi mnie Atletico. Tam moze byc o 12 niezla, a co za tym idzie mierna kopanka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Platini przeszedł samego siebie wypowiadając się na temat Messi'ego  Każde pokolenie może oglądać piłkarza, którego uważa za najlepszego w historii. Starsi kibice z lat 50. uważają, że takim był Pelé. Kibice z lat 70. najlepszego widzą w Cruyffie. Dla tych z lat 80. największy jest Maradona, a po 2000 roku - Zidane. Obecnie tytuł ten przysługuje Messiemu", zaczął Platini w wywiadzie dla francuskich mediów. Nie da się tych piłkarzy porównywać. Mogę jednak powiedzieć, że Messi ma pewną przewagę, jakiej nie mieli wymienieni przeze mnie piłkarze. Jest dużo bardziej chroniony przez arbitrów. I dobrze, że tak jest. Może grać swój futbol i demonstrować swój talent. Wcześniej wielcy piłkarze musieli najpierw myśleć o tym, aby unikać ostrych wejść rywali - dodał prezydent UEFA. Są równi i równiejsi, FC UEFA Barcelona  a ktos wam zabroni grac jak messi ....? bo przyznajmy szczerze nie potrafimy wiec wyluzujcie troche z zazdroscia po sterydach jak Messi to kto wie 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
witam po gole w japoni 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hm na Atletico poszło w górę, może lepiej singla na De Graafschap puścić sobie :>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam po gole w japoni  w Japoni wolą zdecydowanie strzelać w 2 polowach 
|
|