|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I zaczynamy kolejny turniej w kosza oby tak samo dochodowy jak juniorskie i afrykańce Pobrane hc do przerwy na Latino i Francje  Maaajo pewny ten over Gruzji, ja tu o underze myślałem jak na Belgów patrze... Gruzja gra bardzo szybko, wystarczy spojrzeć na ich wyniki ze sparów. Belgowie się dostosują, zobaczysz  No to spróbuję w jakimś dubelku może z Latino hc jeszcze to dołożę...w sumie underow nie lubię grać 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Kurde, chyba lecę do Totomixu, 1,80 ze Słowenia dojdzie do ćwierćfinału
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
maaajo PW 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
maaajo PW  Odpisałem, ja spadam. Powodzenia Panowie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Chcialbym zasiegnac czyjejs rady na temat takiego kuponu:
Słowenia - Bułgaria Czas Normalny (40 minut) 1 1,04 Grecja - Bośnia i Hercegowina Czas Normalny (40 minut) 1 1,09 Francja - Łotwa Czas Normalny (40 minut) 1 1,03 Hiszpania - Polska Czas Normalny (40 minut) 1 1,02
AKO~1,19
Chce przywalic dosc grubo taki kupon. Jest jakas szansa, ze na poczatku ME, ktorys z faworytow zupelnie odpusci spotkanie? W normalnych warunkach te mecze powinny zakonczyc sie minimum kilkunastopunktowa roznica, ale.. No wlasnie...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jak dla mnie nikt nie odpuści z wymienionych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chcialbym zasiegnac czyjejs rady na temat takiego kuponu: Słowenia - Bułgaria - Bułgarzy słabo w sparingach do Czas Normalny (40 minut) do tego kłopoty w przygotowaniach 1 1,04 to była by sensacja Grecja - Bośnia i Hercegowina - Grecy odmłodzili zespól, są w Czas Normalny (40 minut) gazie, nie powinni kalkulować 1 1,09 Francja - Łotwa - Łotysze potęgą nie są ale też Czas Normalny (40 minut) nie są aż tak tragiczni, win +-12 1 1,03 Hiszpania - Polska -  nawet jak nasi zagrają Czas Normalny (40 minut) 200% nawet się do Latino nie zbliżą 1 1,02 AKO~1,19 Chce przywalic dosc grubo taki kupon. Jest jakas szansa, ze na poczatku ME, ktorys z faworytow zupelnie odpusci spotkanie? W normalnych warunkach te mecze powinny zakonczyc sie minimum kilkunastopunktowa roznica, ale.. No wlasnie...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jak dla mnie to bez sensu grać4 mecze dające razem ako 1,19.Po ciul Ci coś takiego?Nie lepiej rozbić tą kasę na kilka konkretnych singli lub dubli?Taki wybór zdarzeń.Mecze przedstawiłeś niby pewne ale za długo w tym siedzę aby mnie coś zaskoczyło.A z Grekami to już naprawdę trzeba uważać po tym jak młodzież grecka pokazała jakie wały potrafi robić.W kraju kryzys i problemy więc trzeba dorobić a gdzie najlepiej?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ok, dzieki za odpowiedzi  Troche sie jakiegos remisu boje, bo tak do konca nie znam specyfiki tego typu imprez koszykarskich, ale idac tym tokiem rozumowania, to w ogole bukmacherke powinienem sobie odpuscic.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jak dla mnie to bez sensu grać4 mecze dające razem ako 1,19.Po ciul Ci coś takiego?Nie lepiej rozbić tą kasę na kilka konkretnych singli lub dubli?Taki wybór zdarzeń.Mecze przedstawiłeś niby pewne ale za długo w tym siedzę aby mnie coś zaskoczyło.A z Grekami to już naprawdę trzeba uważać po tym jak młodzież grecka pokazała jakie wały potrafi robić.W kraju kryzys i problemy więc trzeba dorobić a gdzie najlepiej? Wiesz, moze i masz racje, ale ja mam po prostu taki styl, ze grywam praktycznie tylko takie niskie kursy. Probowalem juz wielu rzeczy i najlepiej idzie mi wlasnie tego typu gra. No i niestety, wspomniane przez Ciebie walki, sa moim najwiekszym wrogiem. Pytanie tylko czy bedzie sie Grekom oplacalo oddawac pierwszy mecz ME? Jesli maja cos celowo uwalic, to moim zdaniem, zrobia to jak beda mieli w miare spokojna sytuacje w grupie (po 2-3 wygranych).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1 meczu na wielkich turniejach się nie odpuszcza !!!
jak coś, to jak już się ma awans pewny
pierwszy mecz bardzo ważny, i na bank odpuszczać nikt nie będzie
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dzisiaj nasi zjadą Hiszpanów 30 punktami i od razu się statniemy faworytami do medalu. Tako rzecze baza danych w PZKosz 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
1 meczu na wielkich turniejach się nie odpuszcza !!!
jak coś, to jak już się ma awans pewny
pierwszy mecz bardzo ważny, i na bank odpuszczać nikt nie będzie masz jakies propozycje co do kosza na dzis?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Polska wygra grupę a po kursie 100  Nie no, ja puściłem Czarnogóra+handi Francja+handi Słowenia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hiszpania powinna wygrać tylko kilkunastoma punktami. Początki turniejów mają takie sobie dopiero w fazie playoff pokazują wszystko na co ich stać.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wczoraj dopiero przylecieli na Litwe, tacy pewni siebie. Cwaniaczki, dzisiaj im Koszarek triple-double zasadzi a Szewczyk z tym drewniakiem Hrycaniukiem wyszkolą Gazoli, oj odechce się Gazolom nba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gruzja przegrała tylko 88-80 z Litwą , w Wilnie, hmm z Belgią powinni wygrać
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Hiszpania powinna wygrać tylko kilkunastoma punktami. Początki turniejów mają takie sobie dopiero w fazie playoff pokazują wszystko na co ich stać. Jakby pokazali wszystko na co ich stać to linia byłaby na -40.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|