|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na maxa mnie wkurvia jak dzis (W SOBOTE) od 7 rano (!!) cos za oknem zaczeli robic, typu koszenie trawy, scinanie drzew.. ja pierd.ole.. wytrzymac sie nie da i tak prawie do 10tej.. nie po raz pierwszy.. ja wszystko rozumiem, ze to kiedys musza zrobic i ze sa prywatne firmy itd. ale kurwa akurat w weekend z samego rana? pojebani 
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Niedawno włączałem się do ruchu gość przede mną zaczął nagle cofać i jest wgięcie na boku. Jeszcze Policja nie miała czasu się przyjechać. Wina nie moja, ale się wkurzyłem!!!
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
z dnia na dzien jest coraz gorzej wszystko sie p....li i wszystko w....ia
jakass masakra doslownie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Pogoda zmienna jak kobieta.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak mi napuchła warga że mi plombę z dwójki wyjebało 
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Przeziębiony i nos zatkany, i jeszcze nie moge zasnac. Na dodatek 2ostatnie dni zle sie czuje. Bylo nawet zyganie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no nie moge, kenny daglish pozbyl sie najlepszego pomocnika jakiego mial - Raul Meireles
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Przeziębiony i nos zatkany, i jeszcze nie moge zasnac. Na dodatek 2ostatnie dni zle sie czuje. Bylo nawet zyganie Ostatecznie nie przeszło i ostre zapalenie zoladka, i od wczoraj w szpitalu leze. Juz 3Raz z tego powodu w tym roku. Czlowiek juz nie ma zdrowia 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
!!! Dokladnie. A w dodatku dzis, dzien wolny, moglem sie wyspac, to z rana kocur przytargał jakaś zabawkę. Szybko wybiłem mu to z głowy, ale jakies 45 min pozniej domofon do drzwi. Podnoszę słuchawkę, a tam "Dzien dobry, Pan Łukasz? - Tak. "Policja, proszę otworzyć" [ Linked Image] I po spaniu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
!!! Dokladnie. A w dodatku dzis, dzien wolny, moglem sie wyspac, to z rana kocur przytargał jakaś zabawkę. Szybko wybiłem mu to z głowy, ale jakies 45 min pozniej domofon do drzwi. Podnoszę słuchawkę, a tam "Dzien dobry, Pan Łukasz? - Tak. "Policja, proszę otworzyć" [ Linked Image] I po spaniu. Kot ukradł zabawkę i doszli po śladach ? 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
 Zadali kilka pytań. Zaczęli od tego czy to ja jestem auta zaparkowanego na parkingu pod sklepkiem posiedlowym. Pomyslalem, ze zaparkowalem na inwalidzie i ktoś mnie sprzedał. Generalnie ok, jak przyjechalem wieczorem, to standardowo nie było gdzie zaparkować, obejechałem 3 parkinig, stanałem dopiero pod sklepikiem osiedlowym (jedno wolne miejsce było, tam też przewaznie nabite do pełna). Okazało się, że na miejscu w ktorym ja stanałem wczesniej jeden z mieszkancow postawił swojego Seata Leon i mu buchneli... Dla mnie szok, bo to mega spokojne osiedle. Mam ostatnio sporo na glowie na i zdarzylo mi sie raz nie zamknac auta na noc, na drugi dzien zamknalem auto, ale zostawilem otwarta szybe boczna  A w czwartek wysunał mi sie portfel z kieszeni i cala noc przelezał na fotelu kierowcy [ Linked Image] Jakis czas temu czytalem w prasie motoryzacyjnej, ze te leoniki kradna dośc często. Ale w dzisiejszych czasach to juz chyba tylko na czesci, co nie?
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
lupus nie ma opierdalania się !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Okazało się, że na miejscu w ktorym ja stanałem wczesniej jeden z mieszkancow postawił swojego Seata Leon i mu buchneli... Jakis czas temu czytalem w prasie motoryzacyjnej, ze te leoniki kradna dośc często. Ale w dzisiejszych czasach to juz chyba tylko na czesci, co nie? Leony strasznie chodliwe i na czesci i do ruskich, u mnie na osiedlu nie dawno zginal jeden, sprawa ucichla i gosc ma juz nowego FRa, ponoc stary mial zginac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale w dzisiejszych czasach to juz chyba tylko na czesci, co nie? Nie tylko. Kradną, potem kupują taki sam model tyle, że jakiś rozbity, przenoszą nr VIN i inne numery i mają "legalne" auto. Podejrzewam, że w niektórych komisach to i nawet 50% takich aut stoi. Kolega się właśnie na coś takiego naciął.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
 Okazało się, że na miejscu w ktorym ja stanałem wczesniej jeden z mieszkancow postawił swojego Seata Leon i mu buchneli... Jakis czas temu czytalem w prasie motoryzacyjnej, ze te leoniki kradna dośc często. Ale w dzisiejszych czasach to juz chyba tylko na czesci, co nie? Leony strasznie chodliwe i na czesci i do ruskich, u mnie na osiedlu nie dawno zginal jeden, sprawa ucichla i gosc ma juz nowego FRa, ponoc stary mial zginac  Tak zgadza się, Leony w ostatnich czasach wspięły się w rankingach. W 2010 objęły 'zaszczytne' 5-te miejsce w policyjnych statystykach, a w pierwszej połowie roku obecnego ponownie 5-te ex aequo z Civic'ą. Niezmiennie od 2004 lideruje natomiast Passat. Kolejne to Golf, no i A4 i A6. Standardowo najwięcej aut ginie z ulic oraz parkingów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Po kiego chuja wygraliśmy z turasami 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
odnowiona kontuzja  zwichnięcie nogi w stawie kolanowym... 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
wkurwia mnie idiota ustalający terminarz ekstraklasy, cały czas wpierdala Koronę w poniedziałek  gdzie tu kurwa sprawiedliwość ?!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|