|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pięknie Polacy a ostatnio wszyscy na nich jechali  ŻAL ! Polska mentalność  Jest wygrana jest cacy, przegrywają to ich do piachu taka mentalnosc niestety ale chyba sporo wtopiles bo co Polacy dzis zagrali to Szacun Nie grałem dzisiaj nic ale denerwuje mnie takie pozerstwo i kibicowanie tylko wtedy jak jest wygrana
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wszyscy się cieszą jakby obstawili.
Za kilka dni będą po nich jechać jak to grają padakę.
Jest sukces są kibice. Nie ma sukcesu jadą z zawodnikami jak z gównem.
Polski kibic!! To juz nie mozna sie cieszyc jak wygraja tylko trzeba sie z Toba laczyc w bolu ze wpierdoliles na 1,10 Turcji? I dziwne, zeby ich chwalic jak beda grali dno.
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
live to isna zyla zlota tylko trzeba grac z mozgiem i jak sie ma za co 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak to będzie jeśli przegramy z GBR a Tur z Hisz to małe pkt się liczą???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polski kibic!! zal dupe sciska, ze wtopiles kase. teraz stawiaj na naszych to odzyskasz Ale niedorozwiniety chlop  Sam chyba zale wylewa aby cos udowodnic, a zaloze sie ze sam wtopil co nie miara trzymaj sie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Polski kibic!! To juz nie mozna sie cieszyc jak wygraja tylko trzeba sie z Toba laczyc w bolu ze wpierdoliles na 1,10 Turcji? I dziwne, zeby ich chwalic jak beda grali dno. Nie no lepiej być jak chorągiewka i w którą stronę wiatr zawieje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polski kibic!! To juz nie mozna sie cieszyc jak wygraja tylko trzeba sie z Toba laczyc w bolu ze wpierdoliles na 1,10 Turcji? I dziwne, zeby ich chwalic jak beda grali dno. Nie no lepiej być jak chorągiewka i w którą stronę wiatr zawieje  Nie musze byc jak choragiewka, bo nie jestem fanatykiem tej reprezentacji. Nie ogladam kazdego meczu i czasami jak wlacze a im sie nie chce biegac to szkoda czasu na ogladanie, a dzisiaj sie mozna cieszyc patrzac jak Berisha kreci Ilyasovą i jak sie cieszyli z wygranej. Poza tym nigdy nie krytykowalem ich w sumie tu na QC, ale nikomu tego nie bronie, bo kibice maja do tego prawo. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzisaj liczyłem na niespodzianke i jednak postanowiłem dać bezpieczny hc na Polaków. hc+17 jak w masło
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moim zdaniem jutrzejszy mecz będzie trudniejszy niż ten z turasami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polski kibic!! To juz nie mozna sie cieszyc jak wygraja tylko trzeba sie z Toba laczyc w bolu ze wpierdoliles na 1,10 Turcji? I dziwne, zeby ich chwalic jak beda grali dno. Nie no lepiej być jak chorągiewka i w którą stronę wiatr zawieje  Debil! Jaka chorągiewka? Grają słabo to się o tym pisze i krytykuje, to chyba oczywiste. Wygrywają z dużo lepszymi drużynami na papierze to się ich chwali. Ale rozumiem że umoczenie na 1.08 boli, a jak jeszcze to był singiel w ziemniaku to chyba dopłacić musiałeś 
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Moim zdaniem jutrzejszy mecz będzie trudniejszy niż ten z turasami podzielam to zdanie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Polski kibic!! To juz nie mozna sie cieszyc jak wygraja tylko trzeba sie z Toba laczyc w bolu ze wpierdoliles na 1,10 Turcji? I dziwne, zeby ich chwalic jak beda grali dno. Nie no lepiej być jak chorągiewka i w którą stronę wiatr zawieje  Debil! Jaka chorągiewka? Grają słabo to się o tym pisze i krytykuje, to chyba oczywiste. Wygrywają z dużo lepszymi drużynami na papierze to się ich chwali. Ale rozumiem że umoczenie na 1.08 boli, a jak jeszcze to był singiel w ziemniaku to chyba dopłacić musiałeś  Gdybyś czytał wyżej to widziałbyś że napisałem: Nie grałem dzisiaj nic tylko denerwuje mnie takie zachowanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mercik, Gaske którys z Was sparing z Dmtp?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
moge 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
odpalam  wchodz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Można się cieszyć czy ja temu zabraniam?? Tylko pojawiło się tutaj sami ojcowie sukcesu.
Poczytaj Gaske wcześniejsze posty przed ME i w trakcie.
Resztę postu nie będę komentował.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polski kibic!! zal dupe sciska, ze wtopiles kase. teraz stawiaj na naszych to odzyskasz Ale niedorozwiniety chlop  Sam chyba zale wylewa aby cos udowodnic, a zaloze sie ze sam wtopil co nie miara trzymaj sie  zmartwie cie, postawilem na naszych z HC. pewnie ci przykro, ze wygralem. moze sie zdziwisz, ale ja ci zycze wygranych. a teraz sie ciesz tym zwyciestwem i nie pier... jakichs glupot. kazdy myslacy wie, ze nasza koszykowka nie jest na wysokim poziomie. wiec tym bardziej cieszy takie zwyciestwo WIELCE ROZWINIETY CHLOPIE
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale wytłumacz mi co w tym jest denerwującego. Ja jak obstawiam przeciwko "naszym" drużynom i wtopię to ta wygrana po części osładza mi przegrane pieniądze. No chyba że jest to Wisła, to zasada ta nie działa  Pokonanie Turków to nie jest zwycięstwo z Portugalią i chyba nic dziwnego że ludzie się cieszą. A ci którzy im coś wytykają mają coś nie tak z ośrodkowym układem nerwowym, albo po prostu zagrali Turasów po 1.08 jak sympatyczny koleżka Rafik 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przestańcie już pieprzyć przecież przy tym co nasi odpierdzielali w pierwszej połowie z Portugalią nie można było się powstrzymać jak nasi 3 razy sam na sam z koszem nie potrafili trafić... A teraz co tam myślicie o wieczornych meczach??
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|