|
|
old hand
|
|
old hand
Go GB! Jak wroce ma byc wasze win , narazie;d
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
temacik pewnie byl juz wiele razy poruszany ale jak to jest gortat olewka bo tam szkoda mu bylo zaplacic bodaj 1mln dolarow na te ubezpieczenie, a lampe to juz zlewa totalna wraz z ignerskim i loganem? jak to jest? Gortat co mial placic milion zeby grac ze swojej kieszeni niepowazne Ignerski albo lampe kontuzja chyba ignerski po kontuzji a lampe z powodow rodzinnych czy cos takiego
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Polacy juz chyba maja Angoli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polacy po marzenie życia  
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
temacik pewnie byl juz wiele razy poruszany ale jak to jest gortat olewka bo tam szkoda mu bylo zaplacic bodaj 1mln dolarow na te ubezpieczenie, a lampe to juz zlewa totalna wraz z ignerskim i loganem? jak to jest? Gortat co mial placic milion zeby grac ze swojej kieszeni niepowazne Ignerski albo lampe kontuzja chyba Choc jakby Gortat Ignerski I Lampe byli  mocna kadra by byla brakuje ich ale i tak jest dobrze ignerski po kontuzji a lampe z powodow rodzinnych czy cos takiego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
temacik pewnie byl juz wiele razy poruszany ale jak to jest gortat olewka bo tam szkoda mu bylo zaplacic bodaj 1mln dolarow na te ubezpieczenie, a lampe to juz zlewa totalna wraz z ignerskim i loganem? jak to jest? Gortat co mial placic milion zeby grac ze swojej kieszeni niepowazne Ignerski albo lampe kontuzja chyba ignerski po kontuzji a lampe z powodow rodzinnych czy cos takiego Tak ale Maciej doznał potem kontuzji biodra i możliwe że nawet 8miesiecy będzie pauzował 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
A ja sie pytam dlaczego Mlodego Ponitki nie ma dla mnie on jest kozak
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
temacik pewnie byl juz wiele razy poruszany ale jak to jest gortat olewka bo tam szkoda mu bylo zaplacic bodaj 1mln dolarow na te ubezpieczenie, a lampe to juz zlewa totalna wraz z ignerskim i loganem? jak to jest? Gortat co mial placic milion zeby grac ze swojej kieszeni niepowazne Ignerski albo lampe kontuzja chyba ile on wraz z kontraktami zarabia w nba z 10mln za sezon? to np ja jestem kibicem pojechac na mecz przykladowo ci ludzie co pojechali na litwe bo sa oddanymi kibicami, im zwiazek to oplaca? nie oni sami z wlasnej kieszeni,jak plynie w zylach bialo czerwona krew to sie na pieniadze nie patrzy sam na jeden wyjazd wydalem calego tysiaka, podobnie z gortatem, teraz to kelati jest wiekszym polakiem niz ten caly gortat, wolal kase niz orla na piersi, skreslil bym goscia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jednak informacja że najgorsza obronę ma czarnogóra to nie mżonka a makarony jak dziś broną  fiu, fiu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja sie pytam dlaczego Mlodego Ponitki nie ma dla mnie on jest kozak ma potencjal by byc kluczowa postacia, ale jednak to jeszcze nie jest zawodnik na poziom seniorski. Brytole grac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
POLSKA  już blisko  -2 tylko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
POLSKA 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zbiórki w defensywie 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Ja bym tego Ponitke wpuszczał mlody by doswiadczenie zbieral
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
temacik pewnie byl juz wiele razy poruszany ale jak to jest gortat olewka bo tam szkoda mu bylo zaplacic bodaj 1mln dolarow na te ubezpieczenie, a lampe to juz zlewa totalna wraz z ignerskim i loganem? jak to jest? Gortat co mial placic milion zeby grac ze swojej kieszeni niepowazne Ignerski albo lampe kontuzja chyba ile on wraz z kontraktami zarabia w nba z 10mln za sezon? to np ja jestem kibicem pojechac na mecz przykladowo ci ludzie co pojechali na litwe bo sa oddanymi kibicami, im zwiazek to oplaca? nie oni sami z wlasnej kieszeni,jak plynie w zylach bialo czerwona krew to sie na pieniadze nie patrzy sam na jeden wyjazd wydalem calego tysiaka, podobnie z gortatem, teraz to kelati jest wiekszym polakiem niz ten caly gortat, wolal kase niz orla na piersi, skreslil bym goscia sorry ale 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
temacik pewnie byl juz wiele razy poruszany ale jak to jest gortat olewka bo tam szkoda mu bylo zaplacic bodaj 1mln dolarow na te ubezpieczenie, a lampe to juz zlewa totalna wraz z ignerskim i loganem? jak to jest? Gortat co mial placic milion zeby grac ze swojej kieszeni niepowazne Ignerski albo lampe kontuzja chyba A jak to jest z innymi np. Deng,dirk,i reszta sami placili ? ile on wraz z kontraktami zarabia w nba z 10mln za sezon? to np ja jestem kibicem pojechac na mecz przykladowo ci ludzie co pojechali na litwe bo sa oddanymi kibicami, im zwiazek to oplaca? nie oni sami z wlasnej kieszeni,jak plynie w zylach bialo czerwona krew to sie na pieniadze nie patrzy sam na jeden wyjazd wydalem calego tysiaka, podobnie z gortatem, teraz to kelati jest wiekszym polakiem niz ten caly gortat, wolal kase niz orla na piersi, skreslil bym goscia
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
temacik pewnie byl juz wiele razy poruszany ale jak to jest gortat olewka bo tam szkoda mu bylo zaplacic bodaj 1mln dolarow na te ubezpieczenie, a lampe to juz zlewa totalna wraz z ignerskim i loganem? jak to jest? Gortat co mial placic milion zeby grac ze swojej kieszeni niepowazne Ignerski albo lampe kontuzja chyba A jak to jest z innymi np. Deng,dirk,i reszta sami placili ? ile on wraz z kontraktami zarabia w nba z 10mln za sezon? to np ja jestem kibicem pojechac na mecz przykladowo ci ludzie co pojechali na litwe bo sa oddanymi kibicami, im zwiazek to oplaca? nie oni sami z wlasnej kieszeni,jak plynie w zylach bialo czerwona krew to sie na pieniadze nie patrzy sam na jeden wyjazd wydalem calego tysiaka, podobnie z gortatem, teraz to kelati jest wiekszym polakiem niz ten caly gortat, wolal kase niz orla na piersi, skreslil bym goscia A jak to jest z innymi np. Deng,dirk,i reszta sami placili ? na pewno nie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak wyglada statystyka zbiórek ? Ilosc na korzysc GB jest chyba porazajaca ?!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|