|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
=JEŻELI(C1="Z";0;(JEŻELI(C1=1;(A1*B1)-A1;-B1)))
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam pakiet cyfry, chcialbym teraz zrobic sobie multiroom - zamawial ktos to ? jak wygladaja koszta ? wiem, ze trzeba osobna karte i osobny dekoder - ale jak to wyglyda finansowo, kiedy ma sie z nimi umowe i jeden zestaw ( dekoder + karta ) w domu oraz o ile zwieksza sie rachunek miesieczny za tv ?
WIE KTOS MOZE ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wybieram się na kilkunastodniowy trip do Hiszpanii: miejsce docelowe- Pampeluna (poza tym oczywiście Madryt, Barcelona obowiązkowo). Czy moglibyście mi doradzić co na północy Hiszpanii jest wartego odwiedzenia. ew. jak to wychodzi cenowo. z tego co wstępnie widziałem to oba pirenejskie parki narodowe, pewnie San Sebastian i okolice ale chciałbym poznać wasze opinie i sugestie. z góry dzięki 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
jesli okolice kraju Baskow, to moze Biarritz, ale to akurat miasteczko/kurort we Francji tu obok granicy z Hiszpania
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Picos de Europa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam ogromną prósbe do osób mieszkających we Wrocławiu,lub czesto tam prezbywających. Polecicie jakis hotel na 1noc z soboty na niedziele, cenowo tak od 60 do 120zł za 1-osobowy pokój. Przegladam oferte juz 2-ga godzine ,jest ich sporo ,a nic nie moge wybrac...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak obecnie wygląda procedura wydawania prawa jazdy? Po egzaminie mam czekać na dokument (zaznaczyłem pocztę) czy muszę iść po coś dodatkowo dokądś? Ktoś ostatnio robił i może mi powiedzieć jak to wygląda?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam! Przed chwila przyszedl do mnie kolega z pewnym pytaniem. Czy to mozliwe zeby za torenty pobrane z tej stronki trzeba placic?? Podobno w komentarzach sa teksty typu dostalem wezwanie do zaplaty na 700 zl itp.! Nie bardzo rozumiem w jaki niby sposob? SMSem czy mailem??  Czy wie ktos o co chodzi, bo juz sam zglupialem?!?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam! Przed chwila przyszedl do mnie kolega z pewnym pytaniem. Czy to mozliwe zeby za torenty pobrane z tej stronki trzeba placic?? Podobno w komentarzach sa teksty typu dostalem wezwanie do zaplaty na 700 zl itp.! Nie bardzo rozumiem w jaki niby sposob? SMSem czy mailem??  Czy wie ktos o co chodzi, bo juz sam zglupialem?!? Sorry zapomnialem dodac ze chodzi o nasze Torrenty.org?!?!?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ta strona jest całkowicie wolna od opłat. Ktoś chce naciągnąć naiwnych. Nie płacić i olać problem. Opłaty za piratowanie ???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@micha$, zależy od miasta chyba w którym wyrabia się prawko. Ale raczej nic nie trzeba zanosić, wszystkie dokumenty dostarcza Wydział Organizacji Ruchu Drogowego, gdzie był robiony egzamin.
@wrobel_9, na torrenty.org jest chyba oplata 7zl/sms za stworzenie konta, ale pozniej sie juz nie placi. Lepiej regulamin przeczytac przy rejestracji. Kiedys bylo cos takiego z pobieralnik.org czy cos podobnego, ze ludzie nie czytali tego tekstu przy rejestracji, a oni niby potem kase za zalozone konta chcieli, ale raczej tego nie sciagali z tego co czytalem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wszystko fajnie, tylko nie ma płatności SMSem, aja żadnego konta w banku nie mam aktualnie :-/ Są jakieś takie same e-kioski gdzie można SMSem zapłacić ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam ogromną prósbe do osób mieszkających we Wrocławiu,lub czesto tam prezbywających. Polecicie jakis hotel na 1noc z soboty na niedziele, cenowo tak od 60 do 120zł za 1-osobowy pokój. Przegladam oferte juz 2-ga godzine ,jest ich sporo ,a nic nie moge wybrac... widze ,ze sie ogarneliśmy ze znajomymi, 16 telefon i wszytsko zarerwowane, trzeba szukac teraz moteli raczej ,niedaleko Wrocka..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
standard, nic nie mają, ale dzieki za pomoc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@micha$, zależy od miasta chyba w którym wyrabia się prawko. Ale raczej nic nie trzeba zanosić, wszystkie dokumenty dostarcza Wydział Organizacji Ruchu Drogowego, gdzie był robiony egzamin. Dzięki! 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mam ogromną prósbe do osób mieszkających we Wrocławiu,lub czesto tam prezbywających. Polecicie jakis hotel na 1noc z soboty na niedziele, cenowo tak od 60 do 120zł za 1-osobowy pokój. Przegladam oferte juz 2-ga godzine ,jest ich sporo ,a nic nie moge wybrac... Teraz to koszmar w temacie noclegów. Wszystko przez Adamka. Do tego w Hali trwa Kongres Kultury,a w niedzielę rano jest maraton. http://www.eholiday.pl/noclegi-on1193.html Tu zapytaj, niedaleko PKP i trochę cichociemny. http://www.rezydent.pl/pl/8/ Tu czasami też bywały miejsca, kiedy tłoczno w mieście.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzieki za pomoc, ale niestety tez juz zajete.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Teraz to koszmar w temacie noclegów. Wszystko przez Adamka. Do tego w Hali trwa Kongres Kultury,a w niedzielę rano jest maraton. a niedługo zaczną się już zjeżdżać fani Dżordża Majkela ;D Wrocław ma cały czas deficyt miejsc noclegowych... może jak skończą hotel między ul. Ślężną i Borowską to trochę będzie lepiej... nie wyobrażam sobie jak to będzie podczas Euro 2012... masakra też z miejscami parkingowymi, szczęgólnie w okolicach rynku, gdzie kilka ulic całkowicie wyłączyli z ruchu, i zrobili masę "rowerowych pasów" - czyli wyłączyli z metr ulicy na ścieżkę rowerową - co jednocześnie wykluczyło parkowanie...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|