Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 27 z 27 1 2 25 26 27
M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Originally Posted by mercik
Originally Posted by Azazel
Originally Posted by Mauro11
Panowie zagrałem tasiemke dzisiaj za 100zł eliminacje + USO i w związku z przełożeniem czekam na jutro. zagrałem Ferrer+Murray+Nadal+Bhupathi/Paes co myslicie? w czymś się zabezpieczyc czy powinno byc ok?
zawsze warto się zabezpieczać grin polecam Durexy
laugh piwo
Bardzo kurwa śmieszne. Liczyłem na podpowiedz poważnych ludzi...

Bonus: Unibet
D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Panowie zagrałem tasiemke dzisiaj za 100zł eliminacje + USO i w związku z przełożeniem czekam na jutro. zagrałem Ferrer+Murray+Nadal+Bhupathi/Paes co myslicie? w czymś się zabezpieczyc czy powinno byc ok?
laugh piwo

jak dla mnie powinno wejsc, ale wiesz jakie problemy robia polacy jak sie przeciwko stawia

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
laugh piwo
A o co ty wogole pytasz? Ma ci ktos przyszłość przepowiedziec? Jesli dales takie typy to pewnie czujesz ze wejda chyba nie? A jak masz jakies watpliwosci to zrob sobie kontre za grosze i juz tongue Nie pchaj sie do bukmacherki jesli masz zamiar polegac na innych smile Swoj rozum i swoje przemyslenia najlepsze wink

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
no i Ferrer jakos po urazie nie jest tak mocny jak na DC z Rodem, mam nadzieje ze wejdzie bo sam mam dubla B/P+ Ferrer, ale nie spodziewam sie izuni

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
no i nie mona było takiej odpowiedzi odrazu dac tylko sie nabijac? nie rozumiem niektórych z tego forum. jak ktos jest doswiadczony juz to chyba moze pomoc poczatkujacemu nie? a nie sie nabijac. dramat z niektórymi... Dzięki Damianho

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Murrauy wygra napewno-nie ma sensu kontrowac, no chyba że jakas kontuzja niespodziewana,a Ty pograłes w buku, w którym nie ma zwrotu za krecz.
Nadal myśle jw. , tutaj może byc tiebreak, 1 moze nawet 2 ,ale Rafito wygra.
Ferrer, złamał reke nie co ponad miesiac temu, na poprzednim turnieju odpadł ,ze słabszym od siebie ,i w mojej opini od Roda, przeciwnikiem Simonem.
Lecz teraz gra już naprawde poprawnie.
3 mecze wygrane pewnie.
Rod duzo slajsem pogrywa w wymianch,jak nie bedzie siedizał jutro serwis ,to mysle ze Ferrer izi ,moze nawet w 3setach.
Szanse 80-20%
Bhupathi/Paes dla mnie absolutny no bet, moze nawet zagram na Polaków. Jak bedziesz miał zamiar kontrowac to tylko i wyłacznie to spotkanie, bo moze byc roznie.

Strona 27 z 27 1 2 25 26 27

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, 11kera11, betowiec, Sensei, rymoholik, $-man, alfa, poozon), 353 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,520
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Yesterday at 08:56 AM