|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowei tka z innej beczki bo tu najwieksyz ruch jak to jest z walka admka jak bedzie mozna ja obejrzec ? na RTL  za darmo a telewizje kablowe nie zakoduja czy nie zablokuja tego RTL-u? U mnie w kablówce już RTL wyłączony od paru dni... ;/;/
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Sportklub nie pokazuje walki, a jedynie magazyn, w którym eksperci będą oceniać szansę Adamka w tej walce. Jednym z ekspertów będzie niedawny rywal Kliczki, Albert Sosnowski
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja dziś zakupiłem transmisję w vectrze.... 39.90... na czas transmisji odblokują mi wyznaczony kanał... koszt nie wysoki biorąc pod uwagę, że na walkę wpadną kumple, napijemy się wódeczki potem wpadną dupeczki... albo odwrotnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowei tka z innej beczki bo tu najwieksyz ruch jak to jest z walka admka jak bedzie mozna ja obejrzec ? na RTL  za darmo rozumiem ze moze w Stanach PPV jest popularne, ale Polacy są zupełnie do tego nie przyzwyczajeni. Szkoda że największa bokserska walka dla Polski w ostatnich kilkunastu latach i tak ogranicznony dostep do niej. PPV na ktore duzo osob sie nie zdecyduje, do tego ewentualnie niemiecki RTL do tego dla kumatych ogladanie walki przez neta. Uważam że polsat duzo duzo wiecej kasy zarobilby z reklam na otwartym polsacie podczas walki niz z calego PPV. Gdyby puscili to na otwartym polsacie to na pewno wiecej osob by to ogladalo niz smieszne walki Pudziana na KSW. Ale nie ma co, obejrzymy walke w teleexpresie nastepnego dnia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja dziś zakupiłem transmisję w vectrze.... 39.90... na czas transmisji odblokują mi wyznaczony kanał... koszt nie wysoki biorąc pod uwagę, że na walkę wpadną kumple, napijemy się wódeczki potem wpadną dupeczki... albo odwrotnie  a ja mam w Vectrze RTL?Ciekawe czy zablokują?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja dziś zakupiłem transmisję w vectrze.... 39.90... na czas transmisji odblokują mi wyznaczony kanał... koszt nie wysoki biorąc pod uwagę, że na walkę wpadną kumple, napijemy się wódeczki potem wpadną dupeczki... albo odwrotnie  ja obejrze walke w teleexpresie na drugi dzien za darmo 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja dziś zakupiłem transmisję w vectrze.... 39.90... na czas transmisji odblokują mi wyznaczony kanał... koszt nie wysoki biorąc pod uwagę, że na walkę wpadną kumple, napijemy się wódeczki potem wpadną dupeczki... albo odwrotnie  u mnie ta sama opcja, tyle, że w cyfrze.. ja wykupiłem walke, kumple wpadają z zaopatrzeniem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja dziś zakupiłem transmisję w vectrze.... 39.90... na czas transmisji odblokują mi wyznaczony kanał... koszt nie wysoki biorąc pod uwagę, że na walkę wpadną kumple, napijemy się wódeczki potem wpadną dupeczki... albo odwrotnie  a ja mam w Vectrze RTL?Ciekawe czy zablokują? http://satkurier.pl/news/68600/adamek-kliczko-gdzie-mozna-obejrzec.htmlPoczytaj i będziesz wszystko wiedział 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Racja Racja Taka Walka powina leciec na tvp 1 tvp 2 polsat o golno dostepnej dla wszystkich takie wydarzenie narod by sie zjednoczyl i tak dalej 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
ja dziś zakupiłem transmisję w vectrze.... 39.90... na czas transmisji odblokują mi wyznaczony kanał... koszt nie wysoki biorąc pod uwagę, że na walkę wpadną kumple, napijemy się wódeczki potem wpadną dupeczki... albo odwrotnie  a ja mam w Vectrze RTL?Ciekawe czy zablokują? http://satkurier.pl/news/68600/adamek-kliczko-gdzie-mozna-obejrzec.htmlPoczytaj i będziesz wszystko wiedział  to z tego wychodzi ze cyfra nie zablokuje RTL?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja dziś zakupiłem transmisję w vectrze.... 39.90... na czas transmisji odblokują mi wyznaczony kanał... koszt nie wysoki biorąc pod uwagę, że na walkę wpadną kumple, napijemy się wódeczki potem wpadną dupeczki... albo odwrotnie  a ja mam w Vectrze RTL?Ciekawe czy zablokują? http://satkurier.pl/news/68600/adamek-kliczko-gdzie-mozna-obejrzec.htmlPoczytaj i będziesz wszystko wiedział  to nie ma co liczyc na bank zakoduja
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Polsaty dorobczyki jeszcze im mało hehehe to i za walke katuja 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ktos wie jak sytuacja w Holandii ?pada tam jeszcze ? pograja cos dzisiaj (w singlu) ? podbijam ile w unibecie,tobecie i gamebookers czeka sie na zwroty ? mozna ich poprosic ,aby nie dawali zwrotow tylko czekali na rozegranie meczu ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
panowie co na dziś z USO proponujecie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie co na dziś z USO proponujecie? Dick, zvora
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie co na dziś z USO proponujecie? modlic sie, zeby nie padalo  ps. ja mam a-rodda, vere i isnera. byl jeszcze tsonga, ale juz weszlo
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
pograłem ARoda 
|
|