|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja nie mogę wypłacić na money bo mi każą na konto bankowe: Zgodnie z zasadą 2.6 naszego regulaminu: Wypłaty z konta Tobet odpowiadające wysokości uiszczonej wpłaty będą realizowane tą samą metodą, jaką dokonano płatności, czyli np. jeżeli wpłaty dokonano z użyciem karty kredytowej, kwota wpłaty zostanie odjęta od kwoty wygranej i przekazana na konto tej karty kredytowej. Reszta wygranej może zostać wypłacona z wykorzystaniem innej metody płatności. Uprzejmie prosimy o zlecenie wypłaty na konto bankowe.
Zleciłem wypłatę na money,przyjęło mi a za jakiś czas dostałem maila: Your requested payout on 2011-09-08 12:15 CET in the amount of ... PLN has been cancelled and the funds have been returned to your NordicBet betting account.
Cały czas trwa wymiana maili i cały czas śpiewka: Niestety ale może Pan zlecić wypłatę tylko na konto bankowe. Uprzejmie prosimy o zlecenie wypłaty na konto bankowe.
Miał ktoś podobną sytuację? tak miałem taką sytucję. Nic się nie da zrobić. Ja pozniej nie wypłaciłem, bo po zwrotce zaliczyłem porażkę 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ile Wam idzie kasa z Tobetu na moneybookers? U mnie dziś trzeci dzień i ani widu ani słychu
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Hm, u mnie najpozniej na drugi dzien. Sprawdz moze czy ci nie anulowali. Roznie u nich moze byc: a to nie obrociles bonusa, albo inna metoda jakas kwote wplacales. Tez sie kiedys zdziwilem, patrze a tu srodki z powrotem na Tobet.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ile Wam idzie kasa z Tobetu na moneybookers? U mnie dziś trzeci dzień i ani widu ani słychu Dziwne, zapytaj ich na live chat'cie bądź napisz. Ja zwykle na konto bankowe otrzymuje na drugi dzień o ile rano wypłacam..
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
ten bukmacher w ogole ostatnio chłam sieje ,nic nie działa :|
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ten bukmacher w ogole ostatnio chłam sieje ,nic nie działa :| A tak konkretniej to o co chodzi?
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
nie da wejsc sie w moje konto nie da ssie pisac na czacie
dwie najwazniejsze zeczy nie dzialają
upada tobet? ;p
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie da wejsc sie w moje konto nie da ssie pisac na czacie
dwie najwazniejsze zeczy nie dzialają
upada tobet? ;p to chyba masz jakies indywidualne problemy bo u mnie wszystko dziala jak trzeba. napisz maila do nich
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
już dawno po meczu Rosjanek z Chorwatkami a kupony ze zdarzeniami z tego meczu wiszą, ile można rozliczać zakład ? i to się już tam staje nagminne...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Wybory Samorządowe 2010"  czyli wieczna balanga w tobecie trwa :apluaz:
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To tera nie 2010 rok jest czy co?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poszły do adresatów już "duze" nagrody z letniej promocji obrotowej? Pójdą na początku tygodnia. Banik wyszły? otrzymał ktoś już ?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
JA tez czekam na nagrodę, pierw mialy byc do 30 dni od zakonczenia promocji wysłane, potem mialem informację iż 1-tydzien września na 100% otrzymam nagrodę , potem byla informacja że na bank będą w ub tygodniu. Teraz twierdza i piszą iż wyszły w ub tygodniu tylko czekaja na nr listu przewozowego z MEDIA MARKT( rzekomo oni maja wlasna logistykę). Sami się gubią i nie wiedzą jak ludzi kłamać.
Dodam tylko że od poniedziałku czekam na jakąś informację to piszą iż w ub tygodniu wysłali ekspres i mam czekać na dostawę ( chyba przez Mozambik płynie ). JA zamykam u nich konto skoro tak traktują VIP-ów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poszły do adresatów już "duze" nagrody z letniej promocji obrotowej? Pójdą na początku tygodnia. Banik wyszły? otrzymał ktoś już ? No nie wiem czy to tak bezpiecznie chwalić się obrotem u buka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
od której tam działa Live Czat? działa w ogóle?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Poszły do adresatów już "duze" nagrody z letniej promocji obrotowej? Pójdą na początku tygodnia. Banik wyszły? otrzymał ktoś już ? No nie wiem czy to tak bezpiecznie chwalić się obrotem u buka  jeszcze nie wysłane. dostałem maila, że powiniennem dostać do końca przyszłego tygodnia
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
ile Wam idzie kasa z Tobetu na moneybookers? U mnie dziś trzeci dzień i ani widu ani słychu Dziwne, zapytaj ich na live chat'cie bądź napisz. Ja zwykle na konto bankowe otrzymuje na drugi dzień o ile rano wypłacam.. Co Tobet wpisuje w tytule wypłaty w przypadku wypłaty na konto?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
REGULAMIN: Regulamin * Wszystkie wygrane zakłady obejmujące co najmniej 10 meczów wezmą udział w losowaniu bonu na wczasy o wartości 1000 €! Promocja obejmuje dowolne zakłady (za wyjątkiem zakładów pojedynczych) zawierające co najmniej jeden mecz Ligi Mistrzów lub Ligi Europejskiej (spośród meczów rozgrywanych w dniach 23–25 sierpnia) ze stawką nie mniejszą niż 2 €. * Zwycięzcy zostaną powiadomieni pocztą elektroniczną lub telefonicznie z wykorzystaniem danych umieszczonych w profilu konta. * Losowanie odbędzie się w dniu 29 sierpnia 2011 r. * W promocji udział mogą wziąć wszyscy klienci NordicBet, TrioBet oraz Tobet (jedno losowanie w każdym serwisie) ten kto odpowiada za organizacje konkursow w tej lamerskiej firmie powinien zostac wypi**ny dyscyplinarnie. za kazdym razem cos nie tak, a to regulamin bledny, a to niezamieszczana klasyfikacja, potem o wszystko trzeba sie upominac. czy naprawde tak trudno przeczytac i posprawdzac 2x przed puszczeniem w eter?!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|