|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czesi, slowenia, bulgaria taki tripel  jakies ale?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czesi, slowenia, bulgaria taki tripel  jakies ale? nie ma zadnych. Mozna Serbow dodac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czechy -1,5 seta? moze ktos ie wypowiedziec?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak widzicie naszych Panow dzis z Niemcami ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polki- Chorwatki na 2 3,50 hmmm
jak myślicie?
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
zobaczymy co dzis okaze sie zonkiem 1 kolejki ME  oby tylko masówka (ktorea osobiscie nie za bardzo rozumiem) na Niemcy 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
rowniez nie rozumiem masowy na niemiaszkow? podobno ma nie byc grozera, wiec kto tam na ataku kromm,andre czy schops? lol na mistrzow europy 1,85 biore z pocalowaniem raczki POLSKA 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rowniez nie rozumiem masowy na niemiaszkow? podobno ma nie byc grozera, wiec kto tam na ataku kromm,andre czy schops? lol na mistrzow europy 1,85 biore z pocalowaniem raczki POLSKA  na mistrzów  załkiem innym składem zdobywali to ME
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
1,85 to slabiutki kurs, nie oplaca sie w ogole po takim grac jak mozna i po 2,36 zagrac ...
a co do ataku to nawet bez Grozera maja tą pozycje bardzo dobrą, na papierze lepszą od nas, chociaz dzisiaj mam nadzieje, ze Piotrek utrze nosa tym wszystkim "ekspertom" od volleya, ktorzy stawiaja na naszej druzynie krzyzyk
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
zobaczymy co dzis okaze sie zonkiem 1 kolejki ME  oby tylko masówka (ktorea osobiscie nie za bardzo rozumiem) na Niemcy  Kolega mi pisal na biezaco kursy. Jak wystawili to bylo 1,50 na Polsce i kolo 2,35 na Niemcy, pare dni temu byly juz rowne po kolo 1,85, a pozniej nieznacznym faworytem sa Niemcy. W tej sytuacji nie zawaham sie dorzucic +1,5 na Polsce.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
rowniez nie rozumiem masowy na niemiaszkow? podobno ma nie byc grozera, wiec kto tam na ataku kromm,andre czy schops? lol na mistrzow europy 1,85 biore z pocalowaniem raczki POLSKA  na mistrzów  załkiem innym składem zdobywali to ME gruszka,kurek,nowakowski,ignaczak,jarosz tak z pamieci, jeszcze pewnie ktos
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
1,85 to slabiutki kurs, nie oplaca sie w ogole po takim grac jak mozna i po 2,36 zagrac ...
a co do ataku to nawet bez Grozera maja tą pozycje bardzo dobrą, na papierze lepszą od nas, chociaz dzisiaj mam nadzieje, ze Piotrek utrze nosa tym wszystkim "ekspertom" od volleya, ktorzy stawiaja na naszej druzynie krzyzyk 1,85 to malo z niemcami? a co znacza niemcy w siatkowce? w ostatnich latach nic nie osiagneli, a do histori patrzec mi sie nie chce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie co myślicie o Czechach -1,5 ?
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
a co do ataku to nawet bez Grozera maja tą pozycje bardzo dobrą, na papierze lepszą od nas, chociaz dzisiaj mam nadzieje, ze Piotrek utrze nosa tym wszystkim "ekspertom" od volleya, ktorzy stawiaja na naszej druzynie krzyzyk 1,85 to malo z niemcami? a co znacza niemcy w siatkowce? w ostatnich latach nic nie osiagneli, a do histori patrzec mi sie nie chce  nie chce mi sie "wymadrzac" i dam sobie spokój, graj po jakim kursie chcesz
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
a co do ataku to nawet bez Grozera maja tą pozycje bardzo dobrą, na papierze lepszą od nas, chociaz dzisiaj mam nadzieje, ze Piotrek utrze nosa tym wszystkim "ekspertom" od volleya, ktorzy stawiaja na naszej druzynie krzyzyk 1,85 to malo z niemcami? a co znacza niemcy w siatkowce? w ostatnich latach nic nie osiagneli, a do histori patrzec mi sie nie chce  nie chce mi sie "wymadrzac" i dam sobie spokój, graj po jakim kursie chcesz na ME nigdy zadnego pudla max 4miejsce wieki temu, na MS max 9miejsce, LS max 7miejsce, startowali w LE wiele razy w ostatnich latach nawet medalu nie potrafili zdobyc, zapewne tez nic juz w siatce nie osiagna. A Polska w siatkowce znaczy bardzo wiele dlatego 1,85 to czy promo to nie wiem ale bardzo okazaly kurs, bo bylo w okolicach 1,55-1,6 i nie wiem skad takie bum na niemcow, ale niech bedzie bedzie widac ja mysle ze ogramy niemcow, sklad nie najmocniejszy ale i tak mysle damy rade
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie co myślicie o Czechach -1,5 ? W miare niezle. Ale imo lepsza Slowenia-1.5 z podobnym kursem. Jakbym mial szukac zonka z mega faworytow to moze Bulgarzy albo Serbia. Z mniej pewnych szukalbym zonka z zabkami (a jakzeby inaczej, ale Ngapeth moze zrobic mala roznice).
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Na początek FRANCJA 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Uwielbiam betsafe, na Wlochow 3-0 1.65, a na -2,5 seta 1.90 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
a co do ataku to nawet bez Grozera maja tą pozycje bardzo dobrą, na papierze lepszą od nas, chociaz dzisiaj mam nadzieje, ze Piotrek utrze nosa tym wszystkim "ekspertom" od volleya, ktorzy stawiaja na naszej druzynie krzyzyk 1,85 to malo z niemcami? a co znacza niemcy w siatkowce? w ostatnich latach nic nie osiagneli, a do histori patrzec mi sie nie chce  nie chce mi sie "wymadrzac" i dam sobie spokój, graj po jakim kursie chcesz na ME nigdy zadnego pudla max 4miejsce wieki temu, na MS max 9miejsce, LS max 7miejsce, startowali w LE wiele razy w ostatnich latach nawet medalu nie potrafili zdobyc, zapewne tez nic juz w siatce nie osiagna. A Polska w siatkowce znaczy bardzo wiele dlatego 1,85 to czy promo to nie wiem ale bardzo okazaly kurs, bo bylo w okolicach 1,55-1,6 i nie wiem skad takie bum na niemcow, ale niech bedzie bedzie widac ja mysle ze ogramy niemcow, sklad nie najmocniejszy ale i tak mysle damy rade nie ma co porównywac Niemców z dawnych lat do tego co mają teraz, odkad jest tam Raul to zrobili bardzo duzy postep i nie mozna tego negowac, oddalismy im swietnego szkoleniowca to teraz nie narzekajmy jak nas ograją, Niemcy sa w najsilniejszym skladzie, no moze tylko bez Tishera, ktory i tak ostatnio tylko na podwojne zmiany wchodzil, Polska jest w okrojonym skladzie, z nie wiadomo w jakiej formie bedacym atakujacym, od czasu memorialu minelo 10 dni, 10 dni to szmat czasu, Nasi pewnie juz zlapali troche swiezosci, nikt nie wie rowniez w jakiej formie sa Niemcy, mecz 50 na 50 wiec kurs @ 1,85 jest do dupy delikatnie mowiac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Uwielbiam betsafe, na Wlochow 3-0 1.65, a na -2,5 seta 1.90  standart, nie tylko w betsafe...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|