|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Adamek połowę wyda na rehabilitacje i parę groszy powinien przeznaczyć charytatywnie żebyś miał stały dozór poradni na codzień. zabolało? oj  mnie głupota innych nie boli, daleki jestem od tego ale równie daleki żeby współczuć. w necie zazwyczaj nieudacznicy życiowi są mocni i przebiegli także na pewno ziarno prawdy w tym jest.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sosnowski lepiej wyszedł na walce z Kliczko, nie było tam też ciosów, ale buzke miał ładną po walce, Adamek jest zmasakrowany
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kliczko i tak był łaskawy dokładnie , aż się dziwiłem dlaczego to przeciąga Media, nastepni sponsorzy zainwestują, co im po nokaucie w 1 rundzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mariusz Wach potrenuje ze 2 lata i ich dojebie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Adamek połowę wyda na rehabilitacje i parę groszy powinien przeznaczyć charytatywnie żebyś miał stały dozór poradni na codzień. zabolało? oj  mnie głupota innych nie boli, daleki jestem od tego ale równie daleki żeby współczuć. w necie zazwyczaj nieudacznicy życiowi są mocni i przebiegli także na pewno ziarno prawdy w tym jest. 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
przeciagal bo obstawili na ukrainie ludzie jego pare milionow na ta walke na 1 runde byl maly kurs;DDDDDDD
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jak warto bylo wydac 40zl?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Adamek połowę wyda na rehabilitacje i parę groszy powinien przeznaczyć charytatywnie żebyś miał stały dozór poradni na codzień. zabolało? oj  mnie głupota innych nie boli, daleki jestem od tego ale równie daleki żeby współczuć. w necie zazwyczaj nieudacznicy życiowi są mocni i przebiegli także na pewno ziarno prawdy w tym jest. nazwę cie kolejnym sfrustrowanym polaczkiem do którego nie dociera że można nie kibicować polakowi w dowolnym starciu
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
w necie zazwyczaj nieudacznicy życiowi są mocni i przebiegli także na pewno ziarno prawdy w tym jest. [/quote]  [/quote] mi też sie podoba szczególnie nacisk na przebiegli 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Po walkach kliczki ostatnio prawie wszyscy placza zawodnicy  A Tomek nie plakal
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
uve (cos tam) i sen (cos tam) wydaje sie wam, ze jestescie gora?!?! Nikt wam nie zabroni kibicowac Kliczkom, stawiac na nich i zarabiac na tym... biznes jest biznes... ale wasze (jakze milo mi sie to pisze przez male "w") komentarze pokazuja, ze to z czego kiedys bylem dumny (takie nieznane wam, przestarzale slowo - "patriotyzm") nie istnieje... ... polecam "Dzien swira" i modlitwe polaka-sasiada... ... to wy, ZAJEBANE CHUJE..... Prosze o ban! bez odbioru...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fajnie się wypowiada Kliczko ale ma dużo racji. W niższej kategorii wagowej Tomek miał kawał ręki, kawał ciosu, imponował szybkością. Teraz przeszedł wyżej no i sory medykamenty nie napompują go i nie wyrobią siły z jaką mógłby się urodzić. Sama prawda. Spoko gość się wydaje.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nazwę cie kolejnym sfrustrowanym polaczkiem do którego nie dociera że można nie kibicować polakowi w dowolnym starciu[/quote]
Ja tez nie kibicowałem Adamkowi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobrze słyszałem że powiedział że Adamek jest lepszy od Haye ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka