|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Nie ma Polaków w otwartej telewizji? Nie ma.
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Kaplica.
Grasz Giertyszek Polaków dzisiaj?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie rozumiem tej polityki - taki mecz i nagle nie ma w otwartej tv
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
bulgarow bym uwazal 3-0, tak samo rosjanie 3-0 mialo byc z portugalia a seta urwali,bulgarzy na podatek
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Kaplica.
Grasz Giertyszek Polaków dzisiaj? Gram 
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
nie rozumiem tej polityki - taki mecz i nagle nie ma w otwartej tv Polityka jest taka, żebyś kupił dekoder Cyfrowego Polsatu. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie rozumiem tej polityki - taki mecz i nagle nie ma w otwartej tv Polityka jest taka, żebyś kupił dekoder Cyfrowego Polsatu.  jak mam wybierac - wybieram CYFROWA CYFRE  obejde sie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie rozumiem tej polityki - taki mecz i nagle nie ma w otwartej tv Polityka jest taka, żebyś kupił dekoder Cyfrowego Polsatu.  Na stówe nie będzie w otwartym?? Wczoraj mówili w jakimś programie o ME że zapraszają w środę na 18 do polsatu i polsatu sport...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie rozumiem tej polityki - taki mecz i nagle nie ma w otwartej tv Polityka jest taka, żebyś kupił dekoder Cyfrowego Polsatu.  jak mam wybierac - wybieram CYFROWA CYFRE  obejde sie  te wszystkie cyfry i polsaty o kant mozna rozbic. Nie macie jakies pozadnej kablowki?? u mnie w kablowce sa wszystkie mozliwe kanaly sportowe i jest zajebiscie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie rozumiem tej polityki - taki mecz i nagle nie ma w otwartej tv Polityka jest taka, żebyś kupił dekoder Cyfrowego Polsatu.  jak mam wybierac - wybieram CYFROWA CYFRE  obejde sie  te wszystkie cyfry i polsaty o kant mozna rozbic. Nie macie jakies pozadnej kablowki?? u mnie w kablowce sa wszystkie mozliwe kanaly sportowe i jest zajebiscie  Ty jesteś ten Szpak z TVN-u? Na tej Twojej kablówce też oglądasz najlepsze ligi świata? Jak dla mnie Cyfra+ bez porównania 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co niby w kablówce nie ma canal +??? Ja mam pakiet komfort plus sport plus canal plus i płace 168zeta razem z internetem 50mega i tele...więc można...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co niby w kablówce nie ma canal +??? Ja mam pakiet komfort plus sport plus canal plus i płace 168zeta razem z internetem 50mega i tele...więc można... Nie wszyscy mają chęć na internet i stacjonarny z kablówki czy tam upc. Jedyny plus to dekoder nagrywarką 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polska over185  powinna być wojna z pepikami..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na tej Twojej kablówce też oglądasz najlepsze ligi świata? Jak dla mnie Cyfra+ bez porównania  Oczywiscie ze tak. W Multimedii za 59 złotych(w tym 2x dekoder)mam : Wszystkie C+,Nsport,ES,ES2,PS,PSE,Polsat Futbol,TVP Sport,Sportkluby. Wiec ,mam wszystkie najlepsze ligi swiata i oczywiscie cała mase innych kanałów. Jesli chcesz przeplacac,to droga wolna a nie wysmiewaj innych jak maja racje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na tej Twojej kablówce też oglądasz najlepsze ligi świata? Jak dla mnie Cyfra+ bez porównania  Oczywiscie ze tak. W Multimedii za 59 złotych(w tym 2x dekoder)mam : Wszystkie C+,Nsport,ES,ES2,PS,PSE,Polsat Futbol,TVP Sport,Sportkluby. Wiec ,mam wszystkie najlepsze ligi swiata i oczywiscie cała mase innych kanałów. Jesli chcesz przeplacac,to droga wolna a nie wysmiewaj innych jak maja racje. Ja nikogo nie wyśmiewam, nie myl pojęć.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie rozumiem tej polityki - taki mecz i nagle nie ma w otwartej tv Polityka jest taka, żebyś kupił dekoder Cyfrowego Polsatu.  jak mam wybierac - wybieram CYFROWA CYFRE  obejde sie  te wszystkie cyfry i polsaty o kant mozna rozbic. Nie macie jakies pozadnej kablowki?? u mnie w kablowce sa wszystkie mozliwe kanaly sportowe i jest zajebiscie  nie kazdy mieszka w komunistycznych blokach i nie ma dostepu do kablowki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Toś teraz wystrzelił z błyskotliwym komentarzem sim Sam akurat mieszkam na zamkniętym i monitorowanym osiedlu niskich bloków i wokoło są same takie...i wszyscy mamy kabel bo to po prostu bardziej się opłaca..
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
hehe juz czytam forum zebym nie uwalil jak w poniedzialek na Polakach  Polakow biore lipa ze na kodowanym i moze finow ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mieszkam w domu, mam cyfre i jestem zadowolony  czuje, ze wygramy dzis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o ja pier-dole do czego to doszlo ze sie ludzie zastanawiaja czy z czechami w siatke wygramy
tu ma byc 3:0 max 3:1 a nie jakies gadanie
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|