|
|
stranger
|
|
stranger
Na mb rzeczywiście do dwóch dni. Ja jednak z pewnych względów zlecilem w poniedzialek przekaz bezpośrednio na moje konto bankowe. Czekam do tej pory. Od supportu dostałem odpowiedz po dwóch dniach. Tlumacza sie niby wzgledami technicznymi, a wypłata oczywiscie jeszcze od nich nie wyszla. Btw support niby pracuje siedem dni w tygodniu, ale na kolejne pytania odpowiadają juz trzeci dzień. Mam konta u paru buków, ale cos takiego pierwszy raz mi się zdaża. w samym bwin gram ledwie od ok miesiąca.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Na przelew czekam jeszcze dłużej, niż ty (co ciekawe znikła mi teraz opcja wypłaty przelewem, ale przypuszczam, że nie można zlecić kolejnej wypłaty, jeśli pierwsza się nie zakończyła).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja pierdo... co za zjebany buk.Zleciłem wyplate przez zwykły przelew dnia 17.07, 20 napisalem do nich maila co tam sie dzieje u nich a oni mi napisali Uprzejmie informujemy, iż polecenie wypłaty z dnia 17.07.2011 na kwotę xxx PLN jest w trakcie realizacji.
Jak tylko wypłata zostanie zrealizowana, otrzyma Pan potwierdzenie z Działu Finansowego.
Wszystkie polecenia wypłat są przesyłane do instytucji finansowych w dni robocze. Czas oczekiwania na przelew zależy od wybranej przez Pana metody. Z reguły od momentu potwierdzenia realizacji wypłaty przelew bankowy zajmuje od 2-5 dni roboczych.
Z dodatkowych informacji wynika, iż ze względów technicznych realizacja wypłat może sie nieznacznie wydłużyć, za co przepraszamy.
Do dzisiaj zero odzewu z ich strony.No urwa co za shit.Ostatni raz tam postawilem chocby zł
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
masa ludzi od nich odchodzi , ale jak widac nowych tez maja duzo , ciekawe ile pograja
ten buk to zenada same przekrety
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
masa ludzi od nich odchodzi , ale jak widac nowych tez maja duzo , ciekawe ile pograja
ten buk to zenada same przekrety Mam takie wrażenie, że Bwin za tą "masą ludzi" nie płacze. Ważne, że przychodzą "świeżonki", a ci wiadomo: bawią się, bawią i...przegrywają. Popularni "recreational punters" to dla każdego buka skarb. Poza tym, nadal uważam, że jak na pierwszą rejestrację u bukmachera internetowego to Bwin to jeden z najlepszych wyborów. PS: Faktycznie zamknęli konto w polskim banku? Jeśli tak, to mnie to nie dziwi. Lepiej nie ryzykować.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Niech nie płacze, ale niech też wypłaca kasę i zapewnia normalny support. To C na sbr chyba jednak trochę naciągane.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy ktos zamawial za pkty b'inside np tv,ipad2 ?? jakie sa oplaty za transport ??? Dlugo sie czeka na realizacje nagrpdy ?
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Na stronie jest: "Strony serwisu w języku polskim są skierowane wyłącznie do osób, które chcą skorzystać z naszych usług w języku polskim poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej"
Tzn że nie można u nich grać jak mieszkam w Polsce?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
grac mozna, lacac o wyplacac tez :)ktos zamawial nagrody ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na stronie jest: "Strony serwisu w języku polskim są skierowane wyłącznie do osób, które chcą skorzystać z naszych usług w języku polskim poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej"
Tzn że nie można u nich grać jak mieszkam w Polsce? W żadnym buku internetowym nie możesz grać jak mieszkasz w Polsce.
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ja pier... to teraz mi to mówisz..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja pier... to teraz mi to mówisz.. Gdzie Ty żyjesz? Od roku trwa dyskusja na ten temat.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Ja pier... to teraz mi to mówisz.. Gdzie Ty żyjesz? Od roku trwa dyskusja na ten temat. A wiecie,że na terenie zabudowanym jest ograniczenie do 50 km/h ? Pewnie,że wiecie i co z tego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wypłacał ktoś ostatnio z Was na Moneybookers??? Ile szła kasa??? Bo czekam już kilka dni
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Wypłacał ktoś ostatnio z Was na Moneybookers??? Ile szła kasa??? Bo czekam już kilka dni U mnie chyba do 30h kasa była wypłacona.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Chyba jest jakas wieksza akcja bonusowa dla aktualnych graczy. Tym razem nie dostalem informacji na maila, ale po zalogowaniu widnieje informacja o bonusie 100% do 20 euro, tak wiec sprawdzcie konta.
|
|
|
|
|
|
|
Chyba jest jakas wieksza akcja bonusowa dla aktualnych graczy. Tym razem nie dostalem informacji na maila, ale po zalogowaniu widnieje informacja o bonusie 100% do 20 euro, tak wiec sprawdzcie konta. thx nie grałem tam już dawno ale,że mam do nich sentyment to skorzystam 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Chyba jest jakas wieksza akcja bonusowa dla aktualnych graczy. Tym razem nie dostalem informacji na maila, ale po zalogowaniu widnieje informacja o bonusie 100% do 20 euro, tak wiec sprawdzcie konta. Ja mam bonus do 10 euro, ale działa od razu po wpłacie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja sobie dałem spokój z BWIN przez to żenujące tempo wypłat. Nie są w końcu sami na rynku.Na pewno duż,renomowana firma ,ale szybkość realizacji wypłat to wręcz uwłaczające.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|