|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po ch.. oni wszędzie ten mecz interu z trabz dają  rozumiem jakby Brożkowie i Mierzej grali...a tak to po co??? Ehh drugi dzień z rzędu będe musiał na streamach się męczyć a niby czemu ma nie grac pawel brozek? No Altintopa to on raczej nie wygryzie a i z Henrique większych szans chyba nie ma...a dla tych ostatnich 10min to chyba meczu nie warto pokazywać. No chyba że na 5-6 bramek w tym meczu się nastawiają.. Ale i tak wolałbym obejrzeć City, Baye lub Manu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ja gdzies slyszalem ze jakies absencje sa w trabzonie i pawel brozek ma grac i to samo glowacki
zreszta w przewidywanych skladach na pewnej stronie tez tak jest a jak bedzie to sie okaze
ja sie nie dziwie ze puszczaja ten mecz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ja gdzies slyszalem ze jakies absencje sa w trabzonie i pawel brozek ma grac i to samo glowacki
zreszta w przewidywanych skladach na pewnej stronie tez tak jest a jak bedzie to sie okaze
ja sie nie dziwie ze puszczaja ten mecz No nie mów że benfa manu lub city napoli nie powinny być lepsze meczyki...ale fakt jeśli Brożek zagra to biorąc pod uwagę defensywe Interu to i może gola załaduje więc chętnie bym to zobaczył
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem, nie dziwi mnie ze na polsacie leci trabzon po prostu z uwagi na ten "polski mecz", czytam ze burak yilmaz nie gra wiec brozek moze wyjdzie w 11
zreszta polsat jak juz puszczal LM to czesto mieli do nich "nosa" i byly emocje, zobaczymy
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Napoli to nie ogórki, już w zeszłym roku stwietnie grali, teraz dodatkowo wzmocnieni Pandevem, Inlerem Moim zdaniem Napoli strzeli za 1.8 do gry
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja sie nie dziwie ze puszczaja ten mecz No nie mów że benfa manu lub city napoli nie powinny być lepsze meczyki...ale fakt jeśli Brożek zagra to biorąc pod uwagę defensywe Interu to i może gola załaduje więc chętnie bym to zobaczył kogo do hooya interesuje Brożek, Głowacki... takie mecze City-Napoli czy Benfa-MU a oni pokażą jakieś gówno...
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Co do Głowackiego i BRożka to mnie bardzo interesuje, to sa nasi reprezentanci, Głowacki raczej na 100% w pierwszym składzie, Brożek raczej nie, Mierzejewski pauza za kartki szkoda
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Co do Głowackiego i BRożka to mnie bardzo interesuje, to sa nasi reprezentanci, Głowacki raczej na 100% w pierwszym składzie, Brożek raczej nie, Mierzejewski pauza za kartki szkoda doceniam Twój patriotyzm, ale nasi przy takim przeciwniku nie będzie istniał i szkoda będzie tego oglądać... zdecydowanie bardziej atrakcyjniejsze mecze są z prawdziwymi gwiazdami futbolu oraz drużynami, które w ciągu ostatnich tygodni pokazują piękną piłkę jak drużyny z Manchesteru, a Benfa czy Napoli też grają fajną dla oka piłkę, także podtrzymuje swoje zdanie że powinni pokazać któryś z tych meczy a patriotów odesłać do stremów czy powtórek na tv4 większość widzów jak zobaczy Inter z turkami to przełączą kanał, dlatego nie rozumiem debili z polszmatu
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Wiem o co ci chodzi i rozumiem. Polsat pewnie myslal ze nasi w podstawowej jedenastce wyjdą :)i bedzie ciekawie. Nie co dzien Polski zawodnik gra przeciwko Interowi, a co do meczu nie zdziwię sie jak byłby jednym z lepszych w tej kolejce  . A tak na marginesie , Głowacki niech sie ogrywa z klasowymi napastnikami w kadrze zaprocentuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiem o co ci chodzi i rozumiem. Polsat pewnie myslal ze nasi w podstawowej jedenastce wyjdą :)i bedzie ciekawie. Nie co dzien Polski zawodnik gra przeciwko Interowi, a co do meczu nie zdziwię sie jak byłby jednym z lepszych w tej kolejce  . A tak na marginesie , Głowacki niech sie ogrywa z klasowymi napastnikami w kadrze zaprocentuje  taa, w tej kadrze to ostatnio błysnął 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wyslalem dzisiaj o 12 kupony bo bylem pewny ze bada spadki, a tera patrze a kursy poszly w gore ;[
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No i pieknie sie dzien zaczyna ;/
Olimpia Piast 1-0 ;/
Masakra ;/
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
1-1 Czasem warto ponarzekać ;P PIAST 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cos mi bet365 nie chce zakladow live rozliczyac, juz prawie godzina po meczu a zaklady wisza nierozliczone
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Warta P. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Budzę się i patrzę: od rana kurs na Man UTD z 1.72 do 2.00 ?! :szok:
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1-1 Czasem warto ponarzekać ;P PIAST  Piast 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siauliai - Atlantas X2 Atlantas 1-0 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piast przewaza na boisku zdecydowanie. mam nadzieje, ze udokumentuja to zdobyta bramka
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|