|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie ale o czym wy pieprzycie? wygrana z czechami i slowacja was tak ankreca ze juz przeszliscie wlochow?
no bez jaj, repra osiagnela duzo, ale 2 mecz to zagramy o braz a final bedzie rosja-wlochy a co maja takiego Wlosi czego nie maja Polacy bo ja nie widze tej Twojej pewki jakos .... Polacy nie maja atakujacego a na tym poziomie powinno to oznaczac przegranie meczu. Ja na miejscu trenera bym zaryzykował i wyszedl z 3 przyjmujacymi przesuwajac tym samym Kurka do ataku. Problem wtedy jak Ruciak albo Kubiak sie zatnie bo nie ma nikogo do zmiany ale co to by dalo powstala by jescze wieksza dziura bo liczyc na Ruciaka w ataku to tak jak liczyc na to ze Polacy beda misrzami Europy a Grzesiu Lato to dobry prezes PZPN  nie wydaje mi sie lepszym rozwiazaniem liczyc na Rudego, bo Gruszka to nie ta forma co kiedys. To ustawienie z 3 przyjmuacymi byloby lepsze na mecz z Rosją( z ktora nie zagramy) bo gdyby nas Ruskie zaczeli niszczyc zagrywka to juz wole zeby przyjmowal Ruciak i byl blokowany niz po slabym(albo braku) przyjeciu Kurka, Gruszka robil te swoje plasy czy Rudy
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
15-10  fin cybi pograles? handi (+2,5) zamyka dubla z Polska no to  ale co oni trfonia to 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
no i doczekałem sie  "Jak dla mnie słaby mecz w wykonaniu naszej drużyny , JJ jak zwykle tragicznie , Kurek niewiele lepiej , Nowakowski i jego babole , mecz wygrany tylko dziki olbrzymiej ilości błędów własnych Słowacji , może jednak przeciwnik był tak słaby że nie trzeba było się wznosić na szczyty możliwości , z Włochami jednak przy takiej grze nie mamy co szukać , słabo dzisiaj wyglądała gra środkiem w przeciwieństwie do wczorajszego meczu ." z siatkarskiego forum, dziekuje codziennie po przebudzeniu za takich kibiców 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
muminek bez ogonka wolec to sobie mozesz , trenerem nie jestes i pewnie nie bedziesz moze i dobrze dla siatkowki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawe co dalej z Kubiakiem  jak wypadnie na tle Włochów  Kurka mecz jeszcze nadejdzie oby to był ten mecz Włochami lub z Rosją
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i doczekałem sie  "Jak dla mnie słaby mecz w wykonaniu naszej drużyny , JJ jak zwykle tragicznie , Kurek niewiele lepiej , Nowakowski i jego babole , mecz wygrany tylko dziki olbrzymiej ilości błędów własnych Słowacji , może jednak przeciwnik był tak słaby że nie trzeba było się wznosić na szczyty możliwości , z Włochami jednak przy takiej grze nie mamy co szukać , słabo dzisiaj wyglądała gra środkiem w przeciwieństwie do wczorajszego meczu ." z siatkarskiego forum, dziekuje codziennie po przebudzeniu za takich kibiców  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fin 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
finowie 12-6 i 16-11 mieli a w grupie w 1secie 23-20 i tez za malo, dramat 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fin  walcza jeszcze cybi walcza te zagrywki ich moga irytowac oj moga to samo bylo w LS
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i doczekałem sie  "Jak dla mnie słaby mecz w wykonaniu naszej drużyny , JJ jak zwykle tragicznie , Kurek niewiele lepiej , Nowakowski i jego babole , mecz wygrany tylko dziki olbrzymiej ilości błędów własnych Słowacji , może jednak przeciwnik był tak słaby że nie trzeba było się wznosić na szczyty możliwości , z Włochami jednak przy takiej grze nie mamy co szukać , słabo dzisiaj wyglądała gra środkiem w przeciwieństwie do wczorajszego meczu ." z siatkarskiego forum, dziekuje codziennie po przebudzeniu za takich kibiców  odrzuć siatkę.org synu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kuźwa włosi była piłka w gorze na prowadzenie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Słowacja popełniła dużo błędów ale i Polska ich do tego zmuszała 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
esko ładnie ich zrobił 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
muminek bez ogonka wolec to sobie mozesz , trenerem nie jestes i pewnie nie bedziesz moze i dobrze dla siatkowki  trenerem naszej kadry nie bede nigdy moze i to dobrze dla siatkowki ale nie polskiej  A tak serio to przedstaw mi chociaz jeden argument dzieki ktoremu mamy szanse pokonac Włochow i w jakim mamy zagrac ustawieniu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
no i doczekałem sie  "Jak dla mnie słaby mecz w wykonaniu naszej drużyny , JJ jak zwykle tragicznie , Kurek niewiele lepiej , Nowakowski i jego babole , mecz wygrany tylko dziki olbrzymiej ilości błędów własnych Słowacji , może jednak przeciwnik był tak słaby że nie trzeba było się wznosić na szczyty możliwości , z Włochami jednak przy takiej grze nie mamy co szukać , słabo dzisiaj wyglądała gra środkiem w przeciwieństwie do wczorajszego meczu ." z siatkarskiego forum, dziekuje codziennie po przebudzeniu za takich kibiców  odrzuć siatkę.org synu  kiedy ja uwielbiam czytac tych "speców", a juz takiego dreamera wrecz ubóstwiam, jego obluda jest miazdzaca, pozjadal wszystkie rozumy, wywyzsza Argentyne ponad wszystkie reprezentacje, a juz nad reprezentacje Polski to ze 3 razy ja wywyzsza, po meczu o 3 miejsce LS napisal, ze mielismy farta itp itd teraz po meczu ze Slowacja napisal, ze Anastasi to sprzedawczyk, na riposte, ze Weber wpuscil rezerwy w LS w meczu z Polakami nie odpowiedzial nic, pozdro dla niego 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
finowie 
|
|