|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poszlo... Wlochy Rosja  Rauma ZW  na pelnej... ma byc izi 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
poszlo... Wlochy Rosja  Rauma ZW  na pelnej... ma byc izi  Wlochy to krykiet jakis?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
a to przejscie Zygadly jednak bylo, ale w tym chaosie krzykow itp nikt z nas nie zauwazyl  Czesi, przegrac seta z 20-14, tak to tylko Warszawa potrafi, pamietam jak ze Skra mieli 21-14 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
a to przejscie Zygadly jednak bylo, ale w tym chaosie krzykow itp nikt z nas nie zauwazyl  Czesi, przegrac seta z 20-14, tak to tylko Warszawa potrafi, pamietam jak ze Skra mieli 21-14  20-14 bylo? pytam bo nie pamietam z tych emocji co nam zafundowali nasi, wiem ze 16-10 bylo do 2technicznej
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bylo przejscie bylo w powtroce widac  dzis nei dadza nasi rady
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
ja tam wole nie zarobic, ale przeciwko zadnej Polskiej reprezentacji nie stawialem i nie bede stawial, to czyni mnie prawdziwym,bo mecz ogladam i na 110% jestem za swoimi a gadanie tu co niektorych ze gram wlochy portfelem a sercem za Polska jest conajmniej smieszne, no ofens kazdy robi jak uwaza ale takie jest moje stanowisko.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tam wole nie zarobic, ale przeciwko zadnej Polskiej reprezentacji nie stawialem i nie bede stawial, to czyni mnie prawdziwym,bo mecz ogladam i na 110% jestem za swoimi a gadanie tu co niektorych ze gram wlochy portfelem a sercem za Polska jest conajmniej smieszne, no ofens kazdy robi jak uwaza ale takie jest moje stanowisko. kazdy sobie sterem zeglarzem i okretem ... ja tez bede mecz ogladal na 110% Z tym ze bede kibicowal Wlochom
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
ja tam wole nie zarobic, ale przeciwko zadnej Polskiej reprezentacji nie stawialem i nie bede stawial, to czyni mnie prawdziwym,bo mecz ogladam i na 110% jestem za swoimi a gadanie tu co niektorych ze gram wlochy portfelem a sercem za Polska jest conajmniej smieszne, no ofens kazdy robi jak uwaza ale takie jest moje stanowisko. kazdy sobie sterem zeglarzem i okretem ... ja tez bede mecz ogladal na 110% Z tym ze bede kibicowal Wlochom dokladnie, ja sercem za Polska ty zyskiem za wlochami, kazdy jak uwaza
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
a to przejscie Zygadly jednak bylo, ale w tym chaosie krzykow itp nikt z nas nie zauwazyl  Czesi, przegrac seta z 20-14, tak to tylko Warszawa potrafi, pamietam jak ze Skra mieli 21-14  20-14 bylo? pytam bo nie pamietam z tych emocji co nam zafundowali nasi, wiem ze 16-10 bylo do 2technicznej tak 20-14 Czesi prowadzili i wtedy u nas difens zadziałał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tam wole nie zarobic, ale przeciwko zadnej Polskiej reprezentacji nie stawialem i nie bede stawial, to czyni mnie prawdziwym,bo mecz ogladam i na 110% jestem za swoimi a gadanie tu co niektorych ze gram wlochy portfelem a sercem za Polska jest conajmniej smieszne, no ofens kazdy robi jak uwaza ale takie jest moje stanowisko. jest w tym troche prawdy a pozatym kazy grac to co uwaza za stosowne wiec delikatnie mowiac nie wpierdalaj sie tyle na ten temat 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
ja tam wole nie zarobic, ale przeciwko zadnej Polskiej reprezentacji nie stawialem i nie bede stawial, to czyni mnie prawdziwym,bo mecz ogladam i na 110% jestem za swoimi a gadanie tu co niektorych ze gram wlochy portfelem a sercem za Polska jest conajmniej smieszne, no ofens kazdy robi jak uwaza ale takie jest moje stanowisko. kazdy sobie sterem zeglarzem i okretem ... ja tez bede mecz ogladal na 110% Z tym ze bede kibicowal Wlochom nie ma to jak byc przeciwko Polsce w tak waznym meczu na takiej duzej imprezie  stawiac mozesz sobie co chcesz, ale zeby na 110% kibicowac przeciwnikowi? to pozdro 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Utrzeć noska Polakom!  Włochy na pełnej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tam wole nie zarobic, ale przeciwko zadnej Polskiej reprezentacji nie stawialem i nie bede stawial, to czyni mnie prawdziwym,bo mecz ogladam i na 110% jestem za swoimi a gadanie tu co niektorych ze gram wlochy portfelem a sercem za Polska jest conajmniej smieszne, no ofens kazdy robi jak uwaza ale takie jest moje stanowisko. kazdy sobie sterem zeglarzem i okretem ... ja tez bede mecz ogladal na 110% Z tym ze bede kibicowal Wlochom nie ma to jak byc przeciwko Polsce w tak waznym meczu na takiej duzej imprezie  stawiac mozesz sobie co chcesz, ale zeby na 110% kibicowac przeciwnikowi? to pozdro  rowniez pozdrawiam , a co mi to da ze oni wygraja ? nakarmia mi tym corke? pozwolm kupic piwo na wieczor ? nie sadze ....
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
AMATORnowicjusz co ! ty zdajco ... . Takiego miec w rodzinie,Wojsku, itd dezercje,sabotaże,wypływ informacji na tle dziennym 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Taki mały szczególik, zapewne nie decydujący, ale moze pomocny w podjeciu decyzji o typie. Włosi w hali we Wiedniu grali już z Finami, nasi dopiero pierwszy mecz, a przypomne, ze w hali w Austrii nie ma klimatyzacji (w Pradze i KV, gdzie grala Polska, byla).
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
ja tam wole nie zarobic, ale przeciwko zadnej Polskiej reprezentacji nie stawialem i nie bede stawial, to czyni mnie prawdziwym,bo mecz ogladam i na 110% jestem za swoimi a gadanie tu co niektorych ze gram wlochy portfelem a sercem za Polska jest conajmniej smieszne, no ofens kazdy robi jak uwaza ale takie jest moje stanowisko. jest w tym troche prawdy a pozatym kazy grac to co uwaza za stosowne wiec delikatnie mowiac nie wpierdalaj sie tyle na ten temat  slownictwo i zwroty rozumiem z domu wyniosles tu na forum? naprawde niepotrzebnie, to jest forum jesli nie chcesz zeby ci sie ktos wpier.. to nie wklejaj tu swoich typow, niektorzy to dramat masakra zwrocisz mu uwage spokojnie na luzie nie urazajac a tu takie teksty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Warunki beda takie same dla Polski i Włochow
|
|