|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Moj komentarz po meczu: Trener Ruskich dramat (Butke trzeba bylo zmienic duuuuzo wczesniej), serwis Ruskich dramat, psychika Ruskich dramat. Sedziowie w ostatnim punkcie ewidentny blad i zamiast remisu mamy koniec meczu... Nie wykorzystane pilki meczowe w gorze, glownie przez zle rozegranie i nerwy. Butke porownałbym tak, jest to cos takiego jakby Zygadlo mial rozgrywac u Canarinhos ; ) Ale to ie jego wina, trener czul sie za pewnie, Serbowie nigdy nie odpuszczaja i dlatego mamy taki wynik. no co ty koles pierdolisz, Butko wygral lige swiatowa nie tak dawno dla Rosji, wszedl i odmienił losy meczu finalowego z Brazylią chce tez zaznaczyc, ze Serbia, ktora notabene w tamtym roku najwiecej wałkowała, w tym turnieju juz 2 mecz z rzedu sedziowie myla sie w punktach meczowych na ich korzysc, kontrowersyjne to bardzo, Francja oszukana, teraz Rosja oszukana, chociaz nie zganiam winy na to, po prostu jako ciekawostke pisze, bo wniosek z tego taki, ze najlepiej wałkować, Serbia najwieksi wałkarze a i tak im tak szczescie(sedziowie itp) dopisuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Butke porownałbym tak, jest to cos takiego jakby Zygadlo mial rozgrywac u Canarinhos ; ) Ale to ie jego wina, trener czul sie za pewnie, Serbowie nigdy nie odpuszczaja i dlatego mamy taki wynik. Tak jest, zdecydowanie mimo wszystko najwiecej zawinil trener, bo kompletnie nie mial na nic pomyslu. Zmiany zbyt pozne, branie czasu w zlym momencie - a czas przewaznie nic nie dawal - a wrecz przeciwnie... Co nie zmienia faktu, ze Ruscy grali tak posrani, ze az dziwne. No, ale czuli sie tak pewnie na poczatku, glupio stracili seta i pozniej juz byly coraz wieksze nerwy. Blok z reszta tez baaardzo zawiodl, a bez urazu do Milijkovicia bo gral kapitalnie, ale zeby go przez 2,5 godz nie rozpracowac?!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zapomniec koszulki na polfinal mistrzostw europy to tylko kacap moze a pozniej zdziwieni ze wjeb dostali z takim podejsciem .... ODECHCIALO MI SIE GRAC .... a mialem w NORCEE poinwestowac
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak kacapy prowadza więcej niż trzema punktami to wbijają gwoździe w każdej akcji! Jak gra na styku to galareta i trzepaczka! Dziadek Milinkovic ich pojechał !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
swoja droga gryby verbow nie zaamatorzyl przy tej pilce meczowej co byla po naszej a on ja przyjal jak pokraka to nie byloby tematu zlosc!
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
ogolnie to Ivan raczej MVP zbierze 
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
jutro jak dla mnie Włosi wygraja, ciekawe jaki bedzie kurs...
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
swoja droga gryby verbow nie zaamatorzyl przy tej pilce meczowej co byla po naszej a on ja przyjal jak pokraka to nie byloby tematu zlosc! Ogólnie Verbov to nie grał.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bet365 nie rozliczyl mi jeszcze 1 seta rosji  masakra
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
kto się cieszył dzisiaj, że 2,9 na medal naszych to promo 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Ruscy pokazali jaką mają psychę przypomina się finał z Hiszpanami
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
kto się cieszył dzisiaj, że 2,9 na medal naszych to promo  Ruscy oleją 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moj komentarz po meczu: Trener Ruskich dramat (Butke trzeba bylo zmienic duuuuzo wczesniej), serwis Ruskich dramat, psychika Ruskich dramat. Sedziowie w ostatnim punkcie ewidentny blad i zamiast remisu mamy koniec meczu... Nie wykorzystane pilki meczowe w gorze, glownie przez zle rozegranie i nerwy. Butke porownałbym tak, jest to cos takiego jakby Zygadlo mial rozgrywac u Canarinhos ; ) Ale to ie jego wina, trener czul sie za pewnie, Serbowie nigdy nie odpuszczaja i dlatego mamy taki wynik. no co ty koles pierdolisz, Butko wygral lige swiatowa nie tak dawno dla Rosji, wszedl i odmienił losy meczu finalowego z Brazylią chce tez zaznaczyc, ze Serbia, ktora notabene w tamtym roku najwiecej wałkowała, w tym turnieju juz 2 mecz z rzedu sedziowie myla sie w punktach meczowych na ich korzysc, kontrowersyjne to bardzo, Francja oszukana, teraz Rosja oszukana, chociaz nie zganiam winy na to, po prostu jako ciekawostke pisze, bo wniosek z tego taki, ze najlepiej wałkować, Serbia najwieksi wałkarze a i tak im tak szczescie(sedziowie itp) dopisuje  I co? za zaslugi nic nie ma! Rosja to blok, serwis i sila w ataku. Zagrywki nie bylo, a z sily w ataku zostal tylko Khtei i Maxim. Ile razy zagral srodkiem w 4 secie? Volkov zle zagral, jednak z Grankinem graja oni od najmlodszych lat w reprezentacji i maja ustawiona gre bardzo dobrze. Na ciezkie momenty jak znalazl. Nie pierdol mi ze Butko zagral dzis dobre zawody
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
kto się cieszył dzisiaj, że 2,9 na medal naszych to promo  Ruscy oleją  dokladnie , jedyny dla nich braz to jak jalmuzna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
swoja droga gryby verbow nie zaamatorzyl przy tej pilce meczowej co byla po naszej a on ja przyjal jak pokraka to nie byloby tematu zlosc! Dokladnie, w ogole to zle zagral - poza zagrywka jak na porownanie do reszty to i tak w miare... Milijkovic Mvp 90%, no chyba, ze Wlosi zagraja o wiele lepiej niz wczesniej to wtedy Łasko, albo Savani Mvp 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
kto się cieszył dzisiaj, że 2,9 na medal naszych to promo  to ja, nie wiem co Cie bawi. Kurs byl wart ryzyka. I dodam ze pewnie tak samo sie smiales jakby ktos Ci powiedzial ze Serbowie pokonaja Ruskich.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kto się cieszył dzisiaj, że 2,9 na medal naszych to promo  Ruscy oleją  Szczerze mowiac nie zdziwilbym sie AZ TAK BARDZO. Ale mimo to, nawet olewajac zleja naszych, tym bardziej bez nerwow jak tu i Milijokovicia z naszej str 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
swoja droga gryby verbow nie zaamatorzyl przy tej pilce meczowej co byla po naszej a on ja przyjal jak pokraka to nie byloby tematu zlosc! Ogólnie Verbov to nie grał. volkow oczywiscie nerwy 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Buhahah! ruskie to się nadają do pędzenia bimbru! Buczki znów górą! o ta kurwa przyszła a gdzie śmieciu byłeś w trakcie meczu Słowacja-Polska? odpad bez honoru i godności z budżetem 2 złote 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
swoja droga gryby verbow nie zaamatorzyl przy tej pilce meczowej co byla po naszej a on ja przyjal jak pokraka to nie byloby tematu zlosc! Ogólnie Verbov to nie grał. volkow oczywiscie nerwy  ja nawet nie zauwazylem i myslalem, o Volkovie tak czy inaczej  No, ale duzo alko i adrenaliny we mnie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|