Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 31 z 52 1 2 29 30 31 32 33 51 52
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 pozytyw w dniu dzisiejszym: Buki sporo zarobily i moze nie beda az tak limitowac cop

laugh laugh laugh

Bonus: Unibet
D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by agr1
1 pozytyw w dniu dzisiejszym: Buki sporo zarobily i moze nie beda az tak limitowac cop

laugh laugh laugh

Hahah a pomyśle teraz ilu osobą ten limit sianko uratował ; )

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Originally Posted by Domel
I co? za zaslugi nic nie ma! Rosja to blok, serwis i sila w ataku. Zagrywki nie bylo, a z sily w ataku zostal tylko Khtei i Maxim. Ile razy zagral srodkiem w 4 secie? Volkov zle zagral, jednak z Grankinem graja oni od najmlodszych lat w reprezentacji i maja ustawiona gre bardzo dobrze. Na ciezkie momenty jak znalazl. Nie pierdol mi ze Butko zagral dzis dobre zawody

dla mnie jest dobrym sypaczem, a ocenianie go po 2 setach jest smieszne, wejdz z ławki i zagraj w tak waznym meczu, szczegolnie, ze caly turniej nie grał, zwalanie winy na sypacza jest rowniez smieszne, to nie on dostawał czapy czy walił po autach, to sport druzynowy, Rosja miala dzis tylko 28% przyjecia perfekcyjnego

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
pozytyw jest taki że na PS nie bedzie Ruskich tylko Serbia i Włochy, mamy wiec wieksze szanse na bezposredni awans do Londynu

too much love will kill you
too much love will kill you
najpierw wiliams, teraz Rosja, jutro mi Hiszpanie zamykaja extra długoterminowy ale musza zdobyc tytuł, pewnie po 3 dogrywkach wygra Francja frown brak juz sił, chyba za stary jestem.

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
wszyscy kombinowali zeby Rosje trafic dopiero w finale a sami zainteresowani nawet tam nie dotarli ; )

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by Wojtas_
Originally Posted by Domel
I co? za zaslugi nic nie ma! Rosja to blok, serwis i sila w ataku. Zagrywki nie bylo, a z sily w ataku zostal tylko Khtei i Maxim. Ile razy zagral srodkiem w 4 secie? Volkov zle zagral, jednak z Grankinem graja oni od najmlodszych lat w reprezentacji i maja ustawiona gre bardzo dobrze. Na ciezkie momenty jak znalazl. Nie pierdol mi ze Butko zagral dzis dobre zawody

dla mnie jest dobrym sypaczem, a ocenianie go po 2 setach jest smieszne, wejdz z ławki i zagraj w tak waznym meczu, szczegolnie, ze caly turniej nie grał, zwalanie winy na sypacza jest rowniez smieszne, to nie on dostawał czapy czy walił po autach, to sport druzynowy, Rosja miala dzis tylko 28% przyjecia perfekcyjnego

Po pierwsze to nie ja gram, nie trenuje i nie dostaje pieniedzy od zawodowego klubu. Po drugie zagral dzis slabe zawody i nie pisz mi innych pierdół, ja nie zale sie tutaj tylko oceniam mecz na spokojnie. Co do przyjecia, oboje wiemy ze Rosjanie orłami w tym elemencie nie sa, mieli rownie slabe mecze jednak potrafili je wygrywac. Dla mnie jest 2 ludzikow ktorzy sa za to odpowiedzialni, jednym jest Butko bo dzis nie wykorzystywal pełni mozliwosci w ataku Rosjan, ale przede wszystkim trener za zbyt olewajace podejscie. Dla mnie Rosjanie do momentu Tb nie czuli sie ani raz zagrozeni, trener musi reagowac.

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
pisz se co chcesz, szukaj winnego, oceniaj, Butko to dobry rozgrywajacy i nic tego nie zmieni, przyrownales go do Zygadly u Brazylijczykow, takze ripostuje te smieszne komentarze

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
pisz se co chcesz, szukaj winnego, oceniaj, Butko to dobry rozgrywajacy i nic tego nie zmieni, przyrownales go do Zygadly u Brazylijczykow, takze ripostuje te smieszne komentarze

Tak, porownanie dotyczy dzisiejszego meczu i tak było. Niestety nie zmienisz tego ze po czesci dał ciala w dzisiejszym meczu. W kazdym razie nie mam zamiaru sie tutaj wyklocac. Oby jutro Polacy ich scisneli

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
ja nigdzie nie napisalem, ze dzisiaj zagral cudownie, gral poprawnie, uspokoil gre kiedy Grankin sie zagotował, potem trener widocznie zaufal mu pozostawiajac go w tych decydujacych momentach, nie mozna zwalac na niego winy, zawalila cala druzyna, zreszta 1 set zadecydowal o takim, a nie innym wyniku, gdyz to w 1 secie nagle Rosja przy 15-10 stanela, bo poczula sie zbyt pewnie, wtedy Butki nie bylo nawet w glowie Alekny, wystarczylo dowiezc do konca tego seta, a po godzinie juz bysmy tego meczu nie ogladali, bo skonczyloby sie 3-0 dla Rosji, a tak sami sobie skomplikowali i niech zaluja

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Słowianie w Finale hura

Serbia aplauz

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Ruscy to niby nie slowianie? laugh

old hand
old hand
Originally Posted by agr1
A Ruscy to niby nie slowianie? laugh

kacapowaci slowanie laugh

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Do Słowian, obok ponad 140 pomniejszych grup, zalicza się:
Słowian zachodnich - Serbołużyczan, Polaków, Czechów, Słowaków
Słowian wschodnich - Białorusinów, Rosjan, Ukraińców, Łemków
Słowian południowych - Bośniaków, Bułgarów, Chorwatów, Czarnogórców, Macedończyków, Serbów, Słoweńców.

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Slowianie,Słowianie, tak w rodzaju żartu napisałem tongue

Widzisz Słowianie, rozdaja karty w Europie ooo

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Do Słowian, obok ponad 140 pomniejszych grup, zalicza się:
Słowian zachodnich - Serbołużyczan, Polaków, Czechów, Słowaków
Słowian wschodnich - Białorusinów, Rosjan, Ukraińców, Łemków
Słowian południowych - Bośniaków, Bułgarów, Chorwatów, Czarnogórców, Macedończyków, Serbów, Słoweńców.

Ale nie Niemcy,Francja,Włochy,Holandia,Anglia, cop

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
A tak na marginesie Serbia piekny kursik

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Wojtas nawet seta im nie dawałes wink

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
ja nigdzie nie napisalem, ze dzisiaj zagral cudownie, gral poprawnie, uspokoil gre kiedy Grankin sie zagotował, potem trener widocznie zaufal mu pozostawiajac go w tych decydujacych momentach, nie mozna zwalac na niego winy, zawalila cala druzyna, zreszta 1 set zadecydowal o takim, a nie innym wyniku, gdyz to w 1 secie nagle Rosja przy 15-10 stanela, bo poczula sie zbyt pewnie, wtedy Butki nie bylo nawet w glowie Alekny, wystarczylo dowiezc do konca tego seta, a po godzinie juz bysmy tego meczu nie ogladali, bo skonczyloby sie 3-0 dla Rosji, a tak sami sobie skomplikowali i niech zaluja

Masz racje, Rosja sama jest sobie winna. Tez o tym pisalem ze mecz gra sie caly na pelnej a nie przed meczem czuje sie juz finalistami. Rola trenera jest odpowiednio ich umotywowac. Widac ze Rosjanie tak juz maja, kobiety tez nie potrafia sie podniesc jak nie idzie, takze jak nie trafia z forma (np jak na LS) to raczej nie beda faworytami turnieju.

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Originally Posted by Napoleon
Wojtas nawet seta im nie dawałes wink

pisalem ze to ciekawy bet, ale ze odpuszczam wink

3-0 bylo bardzo blisko, choc moze wynik 3-2 na to nie wskazuje, kto ogladal ten wie ile braklo do wygranej 3-0

Strona 31 z 52 1 2 29 30 31 32 33 51 52

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (forty), 3,347 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,315
Posty5,842,253
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026