|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
na dziś tylko: WŁOCHY @1.86  nie szkoda ci pare groszy ? w tym momencie juz przegrales 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na dziś tylko: WŁOCHY @1.86  nie szkoda ci pare groszy ? w tym momencie juz przegrales  to moze Erakovic? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spoko, Ty i te Twoje lokaty pozostał dla siebie  dzięki za troskę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spoko, Ty i te Twoje lokaty pozostał dla siebie  dzięki za troskę pozostaw*
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Wojtas wytlumacz mu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Amir jaki Ty troskliwy jesteś 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Italia  zobaczcie chodźby nastawienie obu drużyn. Berruto mówi po półfinale : " To był prawie idealny mecz, mam nadzieję, że naprawdę perfekcyjny będzie w finale. Znam moich siatkarzy i jestem głęboko przekonany, że w nich siedzi coś wielkiego. Zrobię wszystko, by wyzwolić to w kolejnym spotkaniu. Jesteśmy szczęśliwi, że znaleźliśmy się w finale, ale nadal jesteśmy głodni większego sukcesu." Włosi od dawna bez większego sukcesu, po odejściu Anastaziego Berruto wykonał naprawdę kawał dobrej roboty... Na zakończenie przytoczę tylko wypowiedź Ivana "Fightera" Milijkovica : W tej chwili nie myślę o meczu z Włochami, bo w głowie mam nasz triumf nad Rosjanami. Jeśli tylko nadarzy się okazja, by sięgnąć po złoto, na pewno to zrobimy, ale jeśli nie, to wyjdziemy, pogratulujemy przeciwnikom tytułu i też będziemy szczęśliwi."
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
ja nic nie gram, bede ogladac, ale Polska i Serbia  dominwin po tych wypowiedziach dedukujesz, ze Wlosi nie odpuszcza, a Serbia sobie ot tak podchodzi do finalu? 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
ja nic nie gram, bede ogladac, ale Polska i Serbia  Fachowiec to zawsze fachowiec , przeciwienstwo pijawki 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ja nic nie gram, bede ogladac, ale Polska i Serbia  dominwin po tych wypowiedziach dedukujesz, ze Wlosi nie odpuszcza, a Serbia sobie ot tak podchodzi do finalu?  Ot tak to może nie  Ale jak dla mnie to powinien powiedzieć coś w stylu : "Po pokonaniu Rosji czujemy się bardzo silni. Jutro zrobimy wszystko co w naszej mocy i wierze że złoto trafi w nasze ręce." A tak mam wrażenie jakby troche uszło z nich powietrze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ode mnie : Rosja (-2.5)  + Wlochy (-1.5)  i tyle pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma finalu na polsacie otwartym?
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
ja nic nie gram, bede ogladac, ale Polska i Serbia  dominwin po tych wypowiedziach dedukujesz, ze Wlosi nie odpuszcza, a Serbia sobie ot tak podchodzi do finalu?  Ot tak to może nie  Ale jak dla mnie to powinien powiedzieć coś w stylu : "Po pokonaniu Rosji czujemy się bardzo silni. Jutro zrobimy wszystko co w naszej mocy i wierze że złoto trafi w nasze ręce." A tak mam wrażenie jakby troche uszło z nich powietrze  Gruszka w wywiadach tez mowil, ze o odpuszczaniu nic nie wie  a tak w ogole to wczuj sie w role Ivana po takim ciezkim meczu, chcesz jak najszybciej isc do szatni odpoczac itp, a podchodzi do Ciebie dziennikarz i zadaje glupie pytanie w stylu "bedziecie walczyc w finale?" no kurwa chyba proste, ze beda walczyc, to jest final ME, a nie jakis towarzyski turniej, widziales kiedys, zeby Serbia nie walczyla, nawet jak dostaja w dupe 20-10 to i tak walcza caly czas tak samo, oni tak juz maja Ivan jest w dobrej formie, trzyma ta druzyne, daje jej oddech w trudnych sytuacjach, ale widac, ze mentalnie bardzo pomaga, sama jego obecnosc dodaje skrzydel kolegom - to tak w uproszczeniu
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ja nic nie gram, bede ogladac, ale Polska i Serbia  dominwin po tych wypowiedziach dedukujesz, ze Wlosi nie odpuszcza, a Serbia sobie ot tak podchodzi do finalu?  Ot tak to może nie  Ale jak dla mnie to powinien powiedzieć coś w stylu : "Po pokonaniu Rosji czujemy się bardzo silni. Jutro zrobimy wszystko co w naszej mocy i wierze że złoto trafi w nasze ręce." A tak mam wrażenie jakby troche uszło z nich powietrze  Gruszka w wywiadach tez mowil, ze o odpuszczaniu nic nie wie  a tak w ogole to wczuj sie w role Ivana po takim ciezkim meczu, chcesz jak najszybciej isc do szatni odpoczac itp, a podchodzi do Ciebie dziennikarz i zadaje glupie pytanie w stylu "bedziecie walczyc w finale?" no kurwa chyba proste, ze beda walczyc, to jest final ME, a nie jakis towarzyski turniej, widziales kiedys, zeby Serbia nie walczyla, nawet jak dostaja w dupe 20-10 to i tak walcza caly czas tak samo, oni tak juz maja Ivan jest w dobrej formie, trzyma ta druzyne, daje jej oddech w trudnych sytuacjach, ale widac, ze mentalnie bardzo pomaga, sama jego obecnosc dodaje skrzydel kolegom - to tak w uproszczeniu NIECH WYGRA LEPSZY  Italia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hm polsat otwarty nie pokaże meczu polaków i finałów ? Czy będzie transmisja ?
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Hm polsat otwarty nie pokaże meczu polaków i finałów ? Czy będzie transmisja ? Mecz Polaków będzie, ale tylko dlatego, że w niedzielę o 15 nie ma Pierwszej Miłości 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hm polsat otwarty nie pokaże meczu polaków i finałów ? Czy będzie transmisja ? Mecz Polaków będzie, ale tylko dlatego, że w niedzielę o 15 nie ma Pierwszej Miłości  Panie pytam poważnie  bo chodzą słuchy że nie pokażą ale nie chce mi się trochę wierzyć w to 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Mecz Polaków będzie ! Tak jak napisałem
|
|