|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
ogolnie zapomnialbym, system taki sam jak u facetow, takze moze jakies odpuszczania/wałki będą u facetów tylko Polska z tej drogi skorzystala, inni nie mieli szans, takze nie korzystali, nam sie oplacilo system jaki jest taki jest, ale trzeba zawzse o tym pamietac przed meczami, ze byc moze niektore ekipy "wystawia rezerwy" jak Polska ze Slowacja 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
niestety to tylko gdybanie. Tak jak mowisz Baranska kontuzja niestety, Glinka to juz chyba podziekowala za kadre, a co z Ola to nie wiem.
Gdybysmy dorzucili Kaśkę na mistrzostwach swiata to tez bylby medal pez problemu. Bo Glinka grala kosmos, Anka tez poziom trzymala. macierzynski
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zy to znaczy, że nie widzi pan już miejsca w kadrze dla innych zawodników? - Oczywiście, że widzę. Dla mnie liczy się dobro drużyny. Czasami w siatkówce nie trzeba mieć wcale najlepszych siatkarzy, by wygrywać. W tej chwili nie chcę rozmawiać o Mariuszu Wlazłym, Michale Winiarskim, Pawle Zagumnym, czy Danielu Plińskim. Teraz to ja zadecyduję, co jest dla drużyny najlepsze. Może do któregoś z nich zadzwonię, a może nie? Będę ich obserwował, ale w tej chwili oni nie są na mojej liście graczy. Teraz muszą czekać. Dla mnie nie ma żadnego znaczenia, jakie sukcesy mają na koncie. Muszą wywalczyć sobie miejsce w tej ekipie, która spisała się rewelacyjnie w Lidze Światowej i mistrzostwach Europy. Będzie im trudno, ale takie jest życie... Sprawa chyba jest prosta  podpadli i wątpie w to aby zagrali
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co mial powiedziec ? tak juz do nich dzwonie czekam na nich bo mam ogorkow w druzynie? wiadomo ze tak nie mogl powiedziec ... Nikt nie odpadl i stawiam czapke sliwek ze Ci siatkarze pokaza sie na pucharze swiata o ile nic im nie bedzie ....
Co do wloszek to rowniez 3-4 libero dwie pierwsze kontuzjowane w rosji to samo , co do Glinki to moiwla ze ja juz medale mistrzostw Europy nie bawia i nie interesuja na olimpiade czuje ze sie jeszcze zepnie o ile tam nasze awansuja ... Jaggielo macierzynski i pewnie juz nei wroci do siatkowki tak bynajmniej sie wypowiadala ze konczy kariere
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no bo chyba logiczne, że taki Drzyzga może się dużo więcej przy Zagumnym nauczyć niż przy Żygadle  to samo chłopaki od Winiarskiego i Świdra.
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
ktos mi napisze kto odebral nagrody indywidualne?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jezeli dobrze pamietam to najlpszy serwujacy kurek, przyjmujacy kovacevic, MVP Ivan, blokujacy podrasczanin, atakujacy michajlow
i wlosi, travica jako sypacz i libero tez dostal bari
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nagrody indywidualne mistrzostw Europy 2011:
Najlepszy atakujący: Maksim Michajłow (Rosja) Najlepiej blokujący: Marko Podrascanin (Serbia) Najlepiej zagrywający: Bartosz Kurek (Polska) Najlepszy libero: Andrea Bari (Włochy) Najlepszy przyjmujący: Nikola Kovacević (Serbia) Najlepszy rozgrywający: Dragan Travica (Włochy) Najlepszy punktujący: Maksim Michajłow (Rosja) MVP: Ivan Miljković (Serbia)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest gdzies w necie mecz do zassania? (Polska - Rosja)
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jest gdzies w necie mecz do zassania? (Polska - Rosja) dołączam sie do pytania  opcjonalnie moze ktos wie gdzie moge znalezc stream do polsatu sport bo od 16:10 bedzie powtorka meczu. Chetnie bym zobaczyl jak to wygladalo z perspektywy telewidza
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
na ipli mozna sobie obejrzec, a do sciagniecia nigdzie nie widzialem
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
wroci wypoczety trzon tej repry to klekajcie narody, mamy duze szanse z mniej wypoczetymi reprezentacjami, bedzie dobrze 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
musze poprawic, zeby nie bylo zlych interpretacji
duze szanse z innymi reprezentacjami grajacymi na PS, ktore nie beda tak wypoczete po dlugim sezonie reprezentacyjnym, jak nasza "nowa/stara" repra
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie znam sie wiec zapytam
czemu nie grali Wlazly, Winiarski, Zagumny?
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
tego nikt dokladnie nie wie, tylko ludzie blisko repry wiedza dokladnie, oficjalnie odpoczynek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na ipli mozna sobie obejrzec, a do sciagniecia nigdzie nie widzialem nie ma Polska - Rosja na ipli ;x
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czemu nie grali Wlazly, Winiarski, Zagumny? nie mieli czasu na gre w reprezentacji
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
czemu nie grali Wlazly, Winiarski, Zagumny? nie mieli czasu na gre w reprezentacji bardzo subiektywna opinia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wojtas idz ich obroń 
|
|