|
|
member
|
|
member
latwowierni Polacy - jak latwo was kupic - ech przykre
REPREZENTACJA to REPREZENTACJA a nie miejsce do promowania sie byle goscia, ktory najpierw chce Izrael ale jak sie nie udalo to juz chce Polske - przeciez to ZALOSNEA a niektorzy sie z tego ciesza- nie do pomyslenia
analityk - od nas z forum to wzialem, ktos wkleil i czesc przekleilem Panie jeżeli tak twierdzisz to trzeba wyj.... Obraniaków Boeniszów i Rogerów po co oni nam  lepiej postawić na Trałki i Klichów innych Orest Lenczyk, jestem pewny, zbudowałby świetny zespół z samych Polaków. Podałeś nazwiska, ale co nam dali Obraniak Benisz i Roger  A Kaźmierczak jest zawodnikiem lepszym od Polańskiego(jeśli nie lepszym, to kurfa grałby dla swojej ojczyzny) Ja nie rozumiem, jak można popierać to co się dzieje w reprezentacji...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/zwrot-akcji-ws-maora-meliksona-nie-jestem-jeszcze-,1,4858619,artykul.html
Ciekawe, czy craax i jemu podobni będzie miał odwagę odszczekać swoje brednie na temat Maora... ale co tu odszczekiwać? gość sam albo z pomocą swojego menago zorientował się jaka nagonka jest na niego w środowisku medialno kibicowskim w związku z wyrażeniem chęci gry w rep. Polski i teraz próbuje wyjść obronną ręką z tego zamieszania... Myślał, że Polski naród cały taki głupi jest jak Smuda i PZPN i wezmą go z otwartymi ramionami do repry mimo tego co mówił wcześniej... Ja tam swojego stanowiska nie zmieniam...  pastowanym kabanom, NIE dla tego całego szajsowatego zaciągu zagranicznego w reprezentacji Polski... Polska ( reprezentacja) dla Polaków!!! Pretensje można mieć do Pzpn-u i Smudy ale nie do niego!!! On myśli o swojej karierze i o tym powiedział i tego nie ukrywał!!! O to mi chodzi, czy ktoś umie tu czytać ze zrozumieniem?? Czy Maor chociaż raz powiedział,że czuje się Polakiem i chce reprezentować barwy bo jest dumny z tego, iż jest Polakiem?? Nie!! Więc dlaczego wyzywacie go od idiotów itp?? Hipokryzja Polaków jest porażająca... wskaż proszę choćby jeden post w którym nazwałem go idiotą tudzież określiłem innym negatywnym określeniem... gwarantuję, że takiego nie znajdziesz... Nie zmieni to faktu że chłop sobie skalkulował co mu się bardziej opłaca (gra u żydków czy u Polaków) wyszła mu z tych kalkulacji Polska i myślał, że po cichutku wślizgnie się tylnymi drzwiami, bez większego rozgłosu, a nawet z przyklaskiem co niektórych... niestety (dla niego) pomylił się okrutnie bo polskie społeczeństwo jednak nie takie głupie i potrafi wyczuć kanciarza na odległość... a teraz wielki Maor Melikson odwraca kota ogonem, tłumaczy jaki to jest zdezorientowany i skołowany, że nie wie którą reprezentację ma wybrać... a przypominam, że wyboru dokonał, grał w młodzieżówkach Izraela i meczach towarzyskich seniorskiej reprezentacji... kiedy te wszystkie oszołomy zrozumieją, że repra to nie klub i tu siła drużyny nie polega na "transferach"??? Dlatego
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
REPREZENTACJA to REPREZENTACJA a nie miejsce do promowania sie byle goscia, ktory najpierw chce Izrael ale jak sie nie udalo to juz chce Polske - przeciez to ZALOSNEA a niektorzy sie z tego ciesza- nie do pomyslenia
analityk - od nas z forum to wzialem, ktos wkleil i czesc przekleilem Panie jeżeli tak twierdzisz to trzeba wyj.... Obraniaków Boeniszów i Rogerów po co oni nam  lepiej postawić na Trałki i Klichów innych Orest Lenczyk, jestem pewny, zbudowałby świetny zespół z samych Polaków. Podałeś nazwiska, ale co nam dali Obraniak Benisz i Roger  A Kaźmierczak jest zawodnikiem lepszym od Polańskiego(jeśli nie lepszym, to kurfa grałby dla swojej ojczyzny) Ja nie rozumiem, jak można popierać to co się dzieje w reprezentacji... Wszystko zapoczątkował niejaki redaktor Borek w "Cafe Futbol" a Smuda, który to niby lekceważy dziennikarzy nie umie samodzielnie myśleć...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
analityk - od nas z forum to wzialem, ktos wkleil i czesc przekleilem Panie jeżeli tak twierdzisz to trzeba wyj.... Obraniaków Boeniszów i Rogerów po co oni nam  lepiej postawić na Trałki i Klichów innych Orest Lenczyk, jestem pewny, zbudowałby świetny zespół z samych Polaków. Podałeś nazwiska, ale co nam dali Obraniak Benisz i Roger  A Kaźmierczak jest zawodnikiem lepszym od Polańskiego(jeśli nie lepszym, to kurfa grałby dla swojej ojczyzny) Ja nie rozumiem, jak można popierać to co się dzieje w reprezentacji... Kaźmierczak za granicą pokazał jaki jest wielki. Także bez przesady. Pamiętam go z Pogoni jeszcze... przestał sie rzowijać po prostu. Ktoś wczesniej o Jodłowcu wspominał. Ta sama bajka.. wielkim talentem miał być, ale nie jest i nie będzie. Drewniak i tyle.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
analityk - od nas z forum to wzialem, ktos wkleil i czesc przekleilem Panie jeżeli tak twierdzisz to trzeba wyj.... Obraniaków Boeniszów i Rogerów po co oni nam  lepiej postawić na Trałki i Klichów innych Orest Lenczyk, jestem pewny, zbudowałby świetny zespół z samych Polaków. Podałeś nazwiska, ale co nam dali Obraniak Benisz i Roger  A Kaźmierczak jest zawodnikiem lepszym od Polańskiego(jeśli nie lepszym, to kurfa grałby dla swojej ojczyzny) Ja nie rozumiem, jak można popierać to co się dzieje w reprezentacji... Kaźmierczak za granicą pokazał jaki jest wielki. Także bez przesady. Pamiętam go z Pogoni jeszcze... przestał sie rzowijać po prostu. Ktoś wczesniej o Jodłowcu wspominał. Ta sama bajka.. wielkim talentem miał być, ale nie jest i nie będzie. Drewniak i tyle. Grał w klubie o którym większośc Polaków (w tym przyszywanych jak Polanski) może pomarzyć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grał w klubie o którym większośc Polaków (w tym przyszywanych jak Polanski) może pomarzyć. wiesz co... na 100% bylem przekonany, ze to ktos napisze. Geał, to za duzo powiedziane.. On byl w kadrze tego zespołu, dlatego, że mial swietne perspektywy i scouci Porto to wiedzieli. Ale gdy zobaczyli, ze to max na co stac tego zawodnika poi prostu z niego zrezygnowali.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/zwrot-akcji-ws-maora-meliksona-nie-jestem-jeszcze-,1,4858619,artykul.html
Ciekawe, czy craax i jemu podobni będzie miał odwagę odszczekać swoje brednie na temat Maora... ale co tu odszczekiwać? gość sam albo z pomocą swojego menago zorientował się jaka nagonka jest na niego w środowisku medialno kibicowskim w związku z wyrażeniem chęci gry w rep. Polski i teraz próbuje wyjść obronną ręką z tego zamieszania... Myślał, że Polski naród cały taki głupi jest jak Smuda i PZPN i wezmą go z otwartymi ramionami do repry mimo tego co mówił wcześniej... Ja tam swojego stanowiska nie zmieniam...  pastowanym kabanom, NIE dla tego całego szajsowatego zaciągu zagranicznego w reprezentacji Polski... Polska ( reprezentacja) dla Polaków!!! Pretensje można mieć do Pzpn-u i Smudy ale nie do niego!!! On myśli o swojej karierze i o tym powiedział i tego nie ukrywał!!! O to mi chodzi, czy ktoś umie tu czytać ze zrozumieniem?? Czy Maor chociaż raz powiedział,że czuje się Polakiem i chce reprezentować barwy bo jest dumny z tego, iż jest Polakiem?? Nie!! Więc dlaczego wyzywacie go od idiotów itp?? Hipokryzja Polaków jest porażająca... wskaż proszę choćby jeden post w którym nazwałem go idiotą tudzież określiłem innym negatywnym określeniem... gwarantuję, że takiego nie znajdziesz... Nie zmieni to faktu że chłop sobie skalkulował co mu się bardziej opłaca (gra u żydków czy u Polaków) wyszła mu z tych kalkulacji Polska i myślał, że po cichutku wślizgnie się tylnymi drzwiami, bez większego rozgłosu, a nawet z przyklaskiem co niektórych... niestety (dla niego) pomylił się okrutnie bo polskie społeczeństwo jednak nie takie głupie i potrafi wyczuć kanciarza na odległość... a teraz wielki Maor Melikson odwraca kota ogonem, tłumaczy jaki to jest zdezorientowany i skołowany, że nie wie którą reprezentację ma wybrać... a przypominam, że wyboru dokonał, grał w młodzieżówkach Izraela i meczach towarzyskich seniorskiej reprezentacji... kiedy te wszystkie oszołomy zrozumieją, że repra to nie klub i tu siła drużyny nie polega na "transferach"??? Dlatego 1) Nie pisze, iż ty go nazwałeś idiotą tylko ci co go skrytykowali(patrz1 i 2 strona) 2) To nie on dzwonił do Smudy i Laty, tylko oni najpierw do niego i wtedy przyznał, iż jest szansa żeby zagrał (być może tego nie przemyślał)- więc w momencie telefonu nie kalkulował... 3) Polskie społeczeństwo nie jest głupie tylko lubi jak im się mydli oczy hasłami o patriotyźmie, nienawidzi szczerości 4)Młodzieżówki na całym świecie to jeszcze nie stwierdzenie przynależności danego kraju 5 i najważniejsze-jestem stanowczo przeciw grze Maora i innych niby Polaków, chcę tylko aby nie obrażano kogoś na zasadzie hasła-jest winny to mu dokopać i wysłuchano wszystkich argumentów. A u nas tak jest-jak ktoś rzucił hasło-obalić rząd to większośc to powiela ale zapytaj ich dlaczego to ci nie powiedzą-po prostu wszystko wina Tuska...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok, okocha, w jednym się zgadzamy, nie chcemy Meliksona w polskiej reprezentacji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktos jzu przed meczem pisal o Gargule i jego "talencie". Brak słów na chłopa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chi-Fon, to ten Chifon z Pogoni?!!?!?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no a jaki Ferdżi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wisła3333333333333 PIĘKNIE
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktos jzu przed meczem pisal o Gargule i jego "talencie". Brak słów na chłopa. no dokladnie, przewraca sie czesciej niz Radovic, dosrodkowania tez tragedia jedyny plus ze go juz zmienili
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Co oni by zrobili bez Bitona 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biton coraz lepiej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wisełko pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobic tego 2 ligowca
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktos jzu przed meczem pisal o Gargule i jego "talencie". Brak słów na chłopa. no dokladnie, przewraca sie czesciej niz Radovic, dosrodkowania tez tragedia jedyny plus ze go juz zmienili Zszedł i jest gol  Dobrze ze Biton gra.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|