|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
drzwii tez nie pasuja, byla mowa, ze pod wplywem jego slow i przemowienia ktos do niego strzelil CELOWO, a nie przypadkiem
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
kto mógł znać przemówienie burmistrza? Ktos z jego pracowników albo jego żona.
Żona burmistrza dowiedziała się że ma romans i zastrzeliła najpierw tę kobietę a później męża?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
a gdzie tu mowa o jakiejs kobiecie to kochanica burmistrza tak? ;]
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
burmistrz byl bratem bnlziniakiem mordercy, ktory zabil czlowieka , ktorego jest pogrzeb?
chyba o to chodzi
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
trup w trumnie też został zamordowany.
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
burmistrz byl bratem bnlziniakiem mordercy, ktory zabil czlowieka , ktorego jest pogrzeb?
chyba o to chodzi czyli morderca zabił nie tego co trzeba .
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
czy została zamordowana przez burmistrza que? nie zauwazyłam wcześniej, ale chodziło mi o to, czy burmistrz był mordercą chowanej osoby?
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
chyba o to chodzi czyli morderca zabił nie tego co trzeba . i wrócił żeby zabić tego właściwego.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
może ksiądz sie wygadał z ostatniej spowiedzi tego, którego był pogrzeb? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy przyczyną śmierci/pogrzebu osoby był burmistrz?
Tzn czy osoba zmarła dzięki wspamniałomyślnemu burmistrzowi?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy w przemówieniu burmistrza, było zdanie typu "zabij mnie glino?  nie ten pierwszy trup to kobieta? nieistotne poniewaz to sa absurdalne zagadki
czy to byl pogrzeb burmistrza, ktory wlasnie przemawial? nie x ilość pytań  czy została zamordowana przez burmistrza que? nie zauwazyłam wcześniej, ale chodziło mi o to, czy burmistrz był mordercą chowanej osoby? tak+1 może ksiądz sie wygadał z ostatniej spowiedzi tego, którego był pogrzeb?  dobrze krążysz  Czy przyczyną śmierci/pogrzebu osoby był burmistrz?
Tzn czy osoba zmarła dzięki wspamniałomyślnemu burmistrzowi? tak
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a wiec, czy ksiądz coś wspomniał w mowie pożegnalnej na temat mordecy?
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
drzwii tez nie pasuja, byla mowa, ze pod wplywem jego slow i przemowienia ktos do niego strzelil CELOWO, a nie przypadkiem ale wcześniej było powiedziane że ani burmistrz ani ksiądz nie miał zginąć . Więc nie ma celowości a z drugiej strony jest celowosc . Poplątane ...:D
|
|
|
|
|
member
|
|
member
pewnie burmistrz sie spowiadal, chlapnął ze on zabil, ksiadz spowiadal go i znal wszystko , mowe przegnalna tak ulozyl ze bylo jasne kto zabil lub malo brakowalo ,wtedy burmistrz nie wytrzymal i zabil kleche , jestem troszke pijany wiec jak cos nie zrozumialem to sorki.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
heh jednak jestem pijany pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a wiec, czy ksiądz coś wspomniał w mowie pożegnalnej na temat mordecy? tak +1 pewnie burmistrz sie spowiadal, chlapnął ze on zabil, ksiadz spowiadal go i znal wszystko , mowe przegnalna tak ulozyl ze bylo jasne kto zabil lub malo brakowalo ,wtedy burmistrz nie wytrzymal i zabil kleche , jestem troszke pijany wiec jak cos nie zrozumialem to sorki. no jakby ten bełkot ułożyć w całość to na dobrą sprawę pół rozwiązania tu jest 
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
pewnie burmistrz sie spowiadal, chlapnął ze on zabil, ksiadz spowiadal go i znal wszystko , mowe przegnalna tak ulozyl ze bylo jasne kto zabil lub malo brakowalo ,wtedy burmistrz nie wytrzymał I STRZELIŁ SOBIE W ŁEB . no jakby ten bełkot ułożyć w całość to na dobrą sprawę pół rozwiązania tu jest  poprawiłam 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
no, ale wtedy burmistrz by raczej zwiał z kościoła, aniżeli jeszcze dziekował, więc hm...pytanie: czy ksiądz świadomie, z premedytacją, zasugerował, kto zabił?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a może, nie zasugerował tylko czy ksiądz powiedział, ze zabił burmistrz?
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
co by mu to dało że zwiałby z kościoła?Przecież już wszyscy wiedzieli ,że on jest mordercą. I gdzie by uciekł? Na księżyc ? Było powiedziane ,że nie było ani celowości ani niecelowości w działaniu burmistrza, a więc była to autozbrodnia w afekcie Może być na odwrót, czyli ,że ksiądz nie wytrzymał i strzelił do burmistrza, ale czarnej kurwy raczej nie było by stać na taki ''czyn''.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|