Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 18 1 2 4 5 6 7 8 17 18
C
old hand
old hand
C Offline
tursuonva warto panowie ? widze h2h 3-0

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Piostar
Originally Posted by lajkonik
dzieki pio za podpowiedz...

Jaką podpowiedź?

to byl sarkazm, juz niewazny dodig...

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
No tak - ja jestem winny tego, że grałeś Dodiga smirk

Nie siedzę na forum 24h i nie czytam wszystkich postów jakie pojawiają się w tematach - mam swoje życie.

Podałem 10 minut przed spotkaniem że gram Dimitrova i tyle, nikomu nie doradzałem, ani odradzałem.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Piostar
No tak - ja jestem winny tego, że grałeś Dodiga smirk

Nie powiedzialem tego, nie mam do Ciebie pretensji ze wtopilem, chodzilo mi tylko o to ze pytalem o to spotkanie a ty w tym czasie byles na forum, Twoja sugestia uchronila by mnie przed strata bardzo ladnego zestawu. Pytalem bo wiem ze w tym siedzisz, ale to co zagralem to tylko moja wina.
Mogles nie zauwazyc, moglo Ci sie nie chciec niczego napisac, nie mam pretensji, to byla taka emocjonalna reakcja.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline

"Podczas hokejowego meczu szwedzkiej ligi po starciu pod bramką jeden z hokeistów padł na lód, stracił przytomność i dostał drgawek. Okazało się, że połknął język. Życie uratował mu kolega dzięki umiejętnościom udzielania pierwszej pomocy nabytym w więzieniu...
Do zdarzenia doszło na 15 minut przed końcem drugoligowego meczu pomiędzy IFK Ore i Soederhamn/Ljusne. Nieprzepisowo zaatakowany zawodnik IFK Ore Marcus Bengtsson, upadł na lód i stracił przytomność. Za chwilę dostał drgawek. Nie czekając na wezwanego lekarza, jego kolega z drużyny, Kanadyjczyk (były zawodnik NHL) Mike Danton, natychmiast pośpieszył z pomocą.

- Od razu oceniłem, że Marcus połknął język, a drgawki świadczyły, że należy działać natychmiast, bo lekarz może nie zdążyć. Nie mogłem otworzyć mu szczęk, i udało mi się to dopiero po silnych uderzeniach w twarz. Wyciągnąłem język, rozpocząłem masaż serca i Marcus po kilku minutach zaczął oddychać. Przybyły po tym lekarz stwierdził, że uratowałem mu życie - powiedział Danton portalowi Dalarnas Tidningar.
Podkreślił, że kurs pierwszej pomocy przeszedł podczas pobytu w więzieniu. - Przez pięć lat widziałem wiele bójek i dramatycznych incydentów, po których potrzebna była natychmiastowa pomoc. Dlatego mogłem tak szybko ocenić sytuację i zareagować zwłaszcza, że wiedziałem jak. Taki kurs powinien odbyć każdy. Jak widać nie wiadomo, kiedy uzyskana na nim wiedza może się przydać.

Kanadyjski hokeista spędził 63 miesiące w więzieniu za wynajęcie płatnego mordercy, który miał zabić jego agenta. W sezonie 2011/2012 rozpoczął grę w IFK Ore. Poniedziałkowy mecz był jego debiutem w szwedzkiej lidze."

spodobalo mi sie laugh

veteran
veteran
jak tam ludzie - działa Wam unibet???

wbj Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
o ktorej radwanska ???

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Fognini blush

L
addict
addict
L Offline
witam panowie powiedzcie mi jak mi się limit w moneybookers wyczerpał (aktywowałem już listownie na początku) To jak wypłacę kasę z buka to on się zwiększy i będę mógł to kasę też wypłacić na konto bankowe czy będą te środki zablokowane u nich ? ?

W jaki sposób mogę zwiększyć ten limit bo tam widziałem opcję tylko karta kredytowa ale to i tak zwiększa tylko o 4 tysie ;\ ?

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
capdeville boks

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
kamil_rks - moglbys odpowiedziec na priv ?

[
solus contra omnes
solus contra omnes
[ Offline
Originally Posted by [a
domaitis]Fognini-Udomchoke
można lekko sprobować reprezentanta gospodarzy

@2.83
boks

toast smile

L
addict
addict
L Offline
witam panowie powiedzcie mi jak mi się limit w moneybookers wyczerpał (aktywowałem już listownie na początku) To jak wypłacę kasę z buka to on się zwiększy i będę mógł to kasę też wypłacić na konto bankowe czy będą te środki zablokowane u nich ? ?

W jaki sposób mogę zwiększyć ten limit bo tam widziałem opcję tylko karta kredytowa ale to i tak zwiększa tylko o 4 tysie ;\ ?

Pomorze ktoś \?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by leilong

Pomorze ktoś \?

Nie Warmińsko-Mazurskie smile

L
addict
addict
L Offline
Originally Posted by sieyahh

Pomorze ktoś \?

Pomoże smile

Koledzy witam czy pomoże mi ktoś i powie jak mogę zwiększyć sobie limit na MB . Podpowiem że werfikacje listową już miałem i konto bankowe dodałem.

[
solus contra omnes
solus contra omnes
[ Offline
na rano Benesova + Devvarman @1.9

z wyzszych kursow wart zagrania Laura Robson +5.5 @2.0
i leciutko singiel na Laurę @6.00

boks

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Zwyczajnie napisz do nich aby zwiekszyli limit.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
gra ktos w DMTP ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

M
addict
addict
M Offline
Originally Posted by sieyahh

Pomorze ktoś \?

Pomoże smile
Zadzwon i popros o rozmowe w jezyku polskim najlepiej i popros o status Vip konta jak masz spore obroty

Koledzy witam czy pomoże mi ktoś i powie jak mogę zwiększyć sobie limit na MB . Podpowiem że werfikacje listową już miałem i konto bankowe dodałem.

Strona 6 z 18 1 2 4 5 6 7 8 17 18

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (poozon, rafal08, Sensei, ElNinho[mmdea]), 4,625 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,309
Posty5,841,230
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026