|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
SZOK, wczoraj ok. 21 wyplata, dzis juz zaksiegowana, a ja myslalem ze im to ze 3-5 dni zejdzie Skrill 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
wie ktos ile idzie wyplata z mb do zagranicznego banku ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie spotkała mnie dziś taka sytuacja. Rano dostałem potwierdzenie o wpłacie na MB. Ofd razu zalogowałem się na MB, aby sprawdzić czy rzeczywscie doszła. Wybrałem się zatem do bankomatu celem podjęcia środków. A tu zonk... Bankommat dwa razy wywalił komunikat o nieprawidłowym numerze PIN, co jest niemożliwe, bo to nie moja pierwsza wypłata a sklerozy jeszcze nie mam. Miał ktoś podobnie?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A tu zonk... Bankommat dwa razy wywalił komunikat o nieprawidłowym numerze PIN, A sprawdzałeś w innym bankomacie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skończył mi sie limit po jakim czasie odnawia się? Po 90 dniach("ostanie 90 dni")?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Shanti nie czekaj tylko od ręki napisz żeby ci dali Vipa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy teraz żeby moc sobie przypomniec hasło trzeba im wysłac skan dowodu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ok przesłałem kopie dowodu. Czy w Niedziele ich support też odpisuje na maile?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wazne czy niedziela czy poniedzialek odpisza Ci pewnie po tygodniu, jak mi zablokowali konto to walczylem prawie 2 tygodnie
najlepiej zadzwonic do nich to da sie to przyspieszyc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli nic się nie zmieniło to... support w MB wiecznie odpisuje na mejle, nie zależnie od sytuacji.....
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
jak to jest... dla moneybookers jutrzejszy dzień tj. 1 listopada jest dniem wolnym od pracy, czy przelewy od nich normalnie wychodzą?
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Panowie macie moze nr. do polskiego supporta z moneybookers? Nie maja czegos takiego jak polski support, nie beda tracic siana na zatrudnianie Polakow dla Polakow, wiec maja Bulgarow chyba ktorzy cos tam mowia po polsku i to im starczy. a jak konto blokuja w celach bezpieczenstwa... zazwyczaj przy przelewach miedzy innymi uzytkownikami to zanim odblokuja to chca tyle skanow ze  czasami trwa to ponad 2 tygodnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Mam mały problem związany z weryfikacją konta na MB Na swoje konto MB kilkakrotnie przesyłałem pieniądze przelewem z osobistego konta bankowego. Przyszła pora na wypłatę. Wchodzę w WYPŁAĆ -> KONTO BANKOWE -> PODAJĘ KWOTĘ i wyskakuje mi "Wymagana jest weryfikacja tożsamości!" , wybieram (cytat) Opcja 2: Weryfikacja Pana/Pani konta bankowego (w ciagu 3 dni roboczych) Platność zostanie zrealizowana poprzez Państwa konto bankowe. W polu adnotacji tej płatności znajdzie Pan/i kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie internetowej.i dalej jest tak: Weryfikacja tożsamości przez konto bankowe W celu zweryfikowania konta bankowego, należy wypłacić z konta moneybookers kwotę mniejszą jak 50 zł. W polu adnotacji wypłaty otrzyma Pan/Pani kod weryfikacyjny. Oto kod, który należy wprowadzić po otrzymaniu płatności. Procedura weryfikacji zostanie zakończona w ciągu 3 dni roboczych po pomyślnym wpisaniu kodu weryfikacyjnego status użytkownika zmieni sie na 'zweryfikowany', co umożliwi Panu/Pani swobodnie pobieranie pieniędzy z konta moneybookers jak również Pana/Pani limit transakcji zostanie zwiększony. Zleciłem wypłate mniejszą niz 50 zł pieniadze przyszły na konto osobiste ale w temacie przelewu nie było kodu weryfikacyjnego ! Czy ktoś z Was miał juz taki problem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zrob screen z widokiem na ten konkretny przelew i im wyslij mailem. oczywiscie o ile uzywasz bankowosci internetowej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zrob screen z widokiem na ten konkretny przelew i im wyslij mailem. oczywiscie o ile uzywasz bankowosci internetowej tak używam dzieki za rade póki co dziś ostatni raz zrobie jak wczesniej czyli przelałem mniej niz 50 zł jezeli i drugim razem bedzie to samo to zrobie tak jak napisałes albo całkowicie zrezygnuje z ich usług
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
najlepszym rozwiazaniem to zamowienie karty i bedziesz mial problem rozwiazany 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zrob screen z widokiem na ten konkretny przelew i im wyslij mailem. oczywiscie o ile uzywasz bankowosci internetowej tak używam dzieki za rade póki co dziś ostatni raz zrobie jak wczesniej czyli przelałem mniej niz 50 zł jezeli i drugim razem bedzie to samo to zrobie tak jak napisałes albo całkowicie zrezygnuje z ich usługjuz mozesz zrezygnowac bo bedzie to samo
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam
Możecie mi napisać w jakich bankomatach w Polsce działa karta MONEYBOOKERS MASTERCARD?
Dzięki i pozdrawiam
|
|
|
|
|
member
|
|
member
chyba we wszystkich
ja używam jej przy wypłacie z bankomatu PKO