W cafe futbol niezła szopka zaprosili Arbolede z całą rodziną Koltoń z upodobaniem liże mu czarny tyłek, Ivanow też słodzi, jedynie Kowalczyk jako takie zdrowe podejście, ale widać, że się hamuje ze wzgledu na dziecko które siedzi obok. Szkoda, że początku nie widziałem.
Osobiście uważam, że to sensu nie ma taka łatana reprezentacja... I podobnie Wisła Kraków... Powinien być limit 4-5 graczy obcych w klubie... reprezentacja to jest sprawa narodowa - wolę jak nasi przegrywają polskim składem niż wygrywają poprzez udane transfery... Są osoby, które wychowywały sie w Polsce - jedno z rodziców było Polakiem, mówią po polsku i myślą po polsku i mimo że mają odcień skóry to mnie to nie przeszkadza, ale jakieś przyjazdy do pracy i kaleczenie języka powinno eliminować z reprezentowania naszego kraju....
Nie było szkolenia w pewnym etapie, obecnie powoli sie poprawia, na rezultaty trzeba czekać. Dlatego naturalizacja, przechodzimy trudny okres ogólnie w kraju, idzie Euro chcielibyśmy miec wynik, chociażby taki jak ostatnio Siatkarze
Ja tak ostatnio wpadłem na pomysł Polanskiego sprawdzić na środku obrony. Przecież to by mógł byc M.Sammer obecnie ciekawe on tak atak nie , a jako obronca bylo by dobrze mysle
Ja tak ostatnio wpadłem na pomysł Polanskiego sprawdzić na środku obrony. Przecież to by mógł byc M.Sammer obecnie ciekawe on tak atak nie , a jako obronca bylo by dobrze mysle
Ja tam wolałbym, żeby ten wynalazek sprawdzał się w swojej prawdziwej reprezentacji, a nie u nas.
Jeśli ktoś wczoraj nie oglądał to polecam dziś zobaczyć powtórkę i Ligę Plus Extra , gdzie gościem programu jest Franek Smuda. To co chłop opowiada historie, to głowa mała.
A na każde pytanie typu: trenerze mówił Pan ostatnio, że.............
Franek Smuda odpowiada ---- tsooooo? Jak tak mówiłem kiedykolwiek?
Warto sobie przypomnieć ilu głupoli ujadało wściekle za odejściem Beenhakkera, nie wiedząc że robili dokładnie to czego chciał PZPN.
Byłem za Leo od samego początku, szacunek miałem do tego pana. Ale Leo pod koniec miał nas w dup.. I taka jest prawda Czas jako trenera jego już minął i nie wróci. Odszedł z kadry Polski, został Dyrektorem Feyenordzie i tttsssooooo !!! Szybko sie go pozbyli. A Smudzie dajcie spokój sami go wszyscy chcieli razem zemną włącznie Czas jego oceny przyjdzie na Euro nie teraz. A całą szopke zaczeły Media bo tylko co one umieją najlepiej to zaszczuć człowieka. Człowieczek łyka jak świeże bułeczki i bierze w tym udział nie widząc że został z manipulowany
A Smudzie dajcie spokój sami go wszyscy chcieli razem zemną włącznie Czas jego oceny przyjdzie na Euro nie teraz. A całą szopke zaczeły Media bo tylko co one umieją najlepiej to zaszczuć człowieka. Człowieczek łyka jak świeże bułeczki i bierze w tym udział nie widząc że został z manipulowany
Tak, dokładnie! Smuda to trener idealny. Trener który z każdą drużyną osiągał sukces, człowiek nieomylny. Prawdziwy profesjonalista. Obraz prawdziwej elokwencji i obycia. Powinniśmy dziękować Lacie że mamy takiego trenera bo nikt lepszy niż Smuda nie mógł nas spotkać!