|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
Koguty olewaja LE ale amatorow i to u siebie powinni rozjechac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jedyna szansa, że Legia jak zwykle zagra w II połowie DUŻO lepiej... Kończą mi DNB a już mnie dzisiaj wypierniczyl...  Celtic  Glasgow 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Koguty olewaja LE ale amatorow i to u siebie powinni rozjechac amatorzy? jakby to byli amatorzy to by partizana nie pykneli
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
nie mogę przed meczem napisać komu kibicuje i z ironią "wyrzucić" dzieciaki boksujące żydków tylko dlatego że chcą aby Legia przegrała? Żaden ze mnie Widzewiak napinaczu po pierwsze a po drugie wyobraź sobie że można zagrać przeciwko mega dobrej Legii.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Koguty olewaja LE ale amatorow i to u siebie powinni rozjechac ogladasz, ze tak pierdolisz? Graja na powaznie, kotluje sie w polu karnym, wpadnie jedna to i druga, napewno do rozwazenia jakis azjan w strone gospodarzy Napewno nie odpuszcza Irlandczykom - nie ma chuja we wsi
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Legia baty ... jak oni u siebie z Podbeskidziem baty to co dopiero z Hapoel ;]
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
oj tam oj tam, w drugiej połowie wyjdzie inna Legia. Maciek "gramy, gramy !" motywator o to zadba 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Jedyna szansa, że Legia jak zwykle zagra w II połowie DUŻO lepiej... Kończą mi DNB a już mnie dzisiaj wypierniczyl...  Celtic  Glasgow  mi zamykaja do 200zl, fajne overy 0,5 do htweszly jak w szparke i helsing ze strzeli, tylko te warszawskie ...  dokoncze po meczu jak przegraja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Koguty olewaja LE ale amatorow i to u siebie powinni rozjechac ogladasz, ze tak pierdolisz? Graja na powaznie, kotluje sie w polu karnym, wpadnie jedna to i druga, napewno do rozwazenia jakis azjan w strone gospodarzy Napewno nie odpuszcza Irlandczykom - nie ma chuja we wsi Dokładnie. Oby tylko rozwiązali ten worek z bramkami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakos nie chce mi sie wierzyc aby zydzi jebneli legie wszystko zostanie w rodzinie  to chyba jakby z widzewem albo cracovia grali Walter właścicielem Widzewa nie jest Nie wiem czy wiecie ale to całe ITI powstało z pieniedzy Żyda  więc dobrze prawicie
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Koguty olewaja LE ale amatorow i to u siebie powinni rozjechac ogladasz, ze tak pierdolisz? Graja na powaznie, kotluje sie w polu karnym, wpadnie jedna to i druga, napewno do rozwazenia jakis azjan w strone gospodarzy Napewno nie odpuszcza Irlandczykom - nie ma chuja we wsi Dokładnie. Oby tylko rozwiązali ten worek z bramkami. nie rozwiaza go bo jest na kilka guzow zawiazany 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi zamykaja do 200zl, fajne overy 0,5 do htweszly jak w szparke i helsing ze strzeli, tylko te warszawskie ...  dokoncze po meczu jak przegraja  Jak nie wygrają z koszernymi to będzie ZERO punktów w tej LE. I po chuj się napinać w ogóle?!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
kurwa gdzie jest Manu ? wlasnie mnie oswiecilo czemu Legia gra tak chujowo do Młodej go wyjebali czy kontuzja?
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
kurwa gdzie jest Manu ? wlasnie mnie oswiecilo czemu Legia gra tak chujowo do Młodej go wyjebali czy kontuzja? Manu zbawca ?  dawać Kucharczyka, Gola i Wolskiego 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
W polsce zydzi u wladzy i wybralo ich z 1/3 polakow wiec nie ma co narzekac na zydow bo kazdy ich jak widac popiera 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no oczywiście, że można... przeczytaj uważnie mój post o który się tak wzburzyłeś i wyłap słowo "inwestor"...
mogą być nim zarówno ci którzy postawili na Legię jak i ci którzy zagrali na Hapoel...
spać "wyganiałem" napinaczy twojego pokroju "boksujących" przeciwko polskim klubom niezależnie od tego czy zagrali przeciwko czy nie, a tylko dlatego, że nie lubią np Legii...
kurwa panowie, Legia czy Wisła to nie zupa pomidorowa żeby je lubić... to jest forum bukmacherskie wbijcie sobie to do głowy...
i mimo, że są tu ludzi sympatyzujący mniej lub bardziej z poszczególnymi klubami to nie znaczy, że zawsze w ciemno walą kasę ze względu na sentyment do nazwy....
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
mi zamykaja do 200zl, fajne overy 0,5 do htweszly jak w szparke i helsing ze strzeli, tylko te warszawskie ...  dokoncze po meczu jak przegraja  Jak nie wygrają z koszernymi to będzie ZERO punktów w tej LE. I po chuj się napinać w ogóle?! no pewnie nie bedzie ale drut z tym, chodzi o siano ktore mi koncza na 1x, a to chyba warte choc malej spiny 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
sa 2 zmiany bedzie dobrze pogram Legie czuje 2-1 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie mogę przed meczem napisać komu kibicuje i z ironią "wyrzucić" dzieciaki boksujące żydków tylko dlatego że chcą aby Legia przegrała? Żaden ze mnie Widzewiak napinaczu po pierwsze a po drugie wyobraź sobie że można zagrać przeciwko mega dobrej Legii. no oczywiście, że można... przeczytaj uważnie mój post o który się tak wzburzyłeś i wyłap słowo "inwestor"... mogą być nim zarówno ci którzy postawili na Legię jak i ci którzy zagrali na Hapoel... spać "wyganiałem" napinaczy twojego pokroju "boksujących" przeciwko polskim klubom niezależnie od tego czy zagrali przeciwko czy nie, a tylko dlatego, że nie lubią np Legii... kurwa panowie, Legia czy Wisła to nie zupa pomidorowa żeby je lubić... to jest forum bukmacherskie wbijcie sobie to do głowy... i mimo, że są tu ludzi sympatyzujący mniej lub bardziej z poszczególnymi klubami to nie znaczy, że zawsze w ciemno walą kasę ze względu na sentyment do nazwy....
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dobra PSG szybko pakowac brameczke ;]
|
|