|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Bardzo dobra gra w 2giej połowie i choć nienawidze Warszawy, ich mieszkańców najlepiej bym obmurował i zatopił to gratulacje tej połówki. Dawno nie oglądałem meczu w wykonaniu Polskiej ekipy, żebym nie naklnął się jak szewca a tutaj to była czysta przyjemnośc.
Tępo gry naprawde niespotykane jak na Polską drużyne. w 2meczu ze spartakiem juz to pokazywali, mi sie przypomina lech sprzed roku w lidze no nienajlepiej a w pucharach ladnie bo mimo przegranej w eindhoven to zle nie zagrali
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
troche wpadlo ale malutki plus dzis ... szkoda Vaslui i Udinese bo by dobra kasa byla a tak to na obiad i gre jest 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia na mistrza , Białystok z wami ! 7 listopada w sektorze gości będziesz?
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
troche wpadlo ale malutki plus dzis ... szkoda Vaslui i Udinese bo by dobra kasa byla a tak to na obiad i gre jest  udine do 4k bodaj? miales win;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wisła -> jesteś następna  ale na zarty ci sie zebralo  wybacz "kolego" ale sam Biton meczu dla Wisły nie wygra... LEGIA WARSZAWA  sie okaze. jezeli uwazasz innych pilkarzy wisly za gorszych od tych z legii... to ok  no pokazali dzisiaj jacy są dobrzy... zresztą nie tylko dzisiaj... trzeba się cieszyć, że Wisła do LM nie awansowała bo byłby wstyd na cały świat a nie tylko Europę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia na mistrza , Białystok z wami ! 7 listopada w sektorze gości będziesz? A co coś się nie podoba?
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
troche wpadlo ale malutki plus dzis ... szkoda Vaslui i Udinese bo by dobra kasa byla a tak to na obiad i gre jest  udine do 4k bodaj? miales win;/ troche mniej heh ... tak czysty win ale trudno jutro cos z tenisa sie zagra i potem z pileczki sie cos znajdzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia na mistrza , Białystok z wami ! to Jaga o mistrza nie będzie walczyć? Jaga kupując rasialdo przekreśliła sobie szanse o środek tabeli  przez sentyment dla miasta, trzecie miejsce dla Was 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zwisa mi Legia jak i Wisla ale troche przesadzacie ze Legia ma niewiadomo jak lepszy sklad od Wisly  Z Lechem tez bylo takie gadanie a Wisle mozna bylo brac powyzej @3 i akurat ten meczyk ogladalem i nie wiem czy to niedyspozycja Lecha w tym dniu ale Wisla mocno dominowala
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bardzo dobra gra w 2giej połowie i choć nienawidze Warszawy, ich mieszkańców najlepiej bym obmurował i zatopił będę pamiętał   naszczęście nie mam takiej władzy. Gratulacje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia na mistrza , Białystok z wami ! 7 listopada w sektorze gości będziesz? A co coś się nie podoba? tylko pytam jak tak mocno Legii kibicujesz to chyba się pojawisz na stadionie?
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Co by nie mowic kibicuje frajerom z wisly i graczom z legii, ale tylko ci z w-wy walcza, wiec brawo za to.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no pokazali dzisiaj jacy są dobrzy... zresztą nie tylko dzisiaj... trzeba się cieszyć, że Wisła do LM nie awansowała bo byłby wstyd na cały świat a nie tylko Europę  a ty wiesz w ogole z kim wisla grala a z kim legia? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przez sentyment dla miasta, trzecie miejsce dla Was  mam bardzo duzy sentyment do Jagi  ale raczej bez szans na podium
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
troche wpadlo ale malutki plus dzis ... szkoda Vaslui i Udinese bo by dobra kasa byla a tak to na obiad i gre jest  udine do 4k bodaj? miales win;/ troche mniej heh ... tak czysty win ale trudno jutro cos z tenisa sie zagra i potem z pileczki sie cos znajdzie  legia 1x konczyla wiec za 3dyszki 2stowki wpadlo, do 100zl za dyche troicki i azarenka na jutro rano , kolo 8 zaczynaja wstane bynajmniej postaram sie gdzies przd 9 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
no pokazali dzisiaj jacy są dobrzy... zresztą nie tylko dzisiaj... trzeba się cieszyć, że Wisła do LM nie awansowała bo byłby wstyd na cały świat a nie tylko Europę  a ty wiesz w ogole z kim wisla grala a z kim legia?  w jakim ty zaczarowanym świecie żyjesz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wrociłem do chaty i widze ze Celtic mi umoczył w 88 min AKO 29 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia na mistrza , Białystok z wami ! 7 listopada w sektorze gości będziesz? A co coś się nie podoba? tylko pytam jak tak mocno Legii kibicujesz to chyba się pojawisz na stadionie? do 7 jeszcze daleko także ciężko powiedzieć , będę kibicował obu bo to najbliższe mi kluby 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
no pokazali dzisiaj jacy są dobrzy... zresztą nie tylko dzisiaj... trzeba się cieszyć, że Wisła do LM nie awansowała bo byłby wstyd na cały świat a nie tylko Europę  a ty wiesz w ogole z kim wisla grala a z kim legia?  a czy Ty jestes jakis uposledzony na tym punkcie kto z kim gral ? grali z tym na kogo trafili i tyle dam Ci porownanie Wisla - Odense 1-3 Legia - zydy 3-2 ... zydy - odense dwie rowne druzyny i co ? wiec nie pierdol tu smetow ... jutro szkola do spania 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zwisa mi Legia jak i Wisla ale troche przesadzacie ze Legia ma niewiadomo jak lepszy sklad od Wisly  Z Lechem tez bylo takie gadanie a Wisle mozna bylo brac powyzej @3 i akurat ten meczyk ogladalem i nie wiem czy to niedyspozycja Lecha w tym dniu ale Wisla mocno dominowala \\ Wisla ma zdecydowanie najwiekszy potencjal w naszej lidze, tylko duzo zalezy tez od zaangazowania. w ostatnim meczu z ruchem bylo widac, ze jak chca, to potrafia wygrac. teraz mecz z legia moze byc waznym sprawdzianem
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|