Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 66 z 66 1 2 64 65 66
N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
A Wisła bedzie zmulac powoli jak sie nie ogarna

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by priboj
U Nas w lidze to nie jeden będzie jeszcze faworytem i baty zbierze także to będzie zjawisko normalne ...

co fakt to fakt smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Widzew też o puchary powalczy wink

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Originally Posted by Pier
Originally Posted by Napoleon
Pier Legia dla mnie dzis brawo. Legie widze jako mistrza , Lech,Wisła beda sie bili o wice

ja niestety nie widzę tu majstra, za wielu młodych bez charakteru, defensywa niepewna a nią wygrywa się ligę...

I oto chodzi młodzi maja grac!!!!!

Wisła ma gorsza obrone od Legi

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Danielsan
brawa dla Legii, wlasnie wrocilem z pubu, warto przeglądać quasi? tongue

widzę, ze co drugi post huge'a, na szczęscie dzięki opcji ignoruj nie muszę czytać tych wypocin ooo

kurde ja tutaj moge sie czuc jak jakas super wazna osbistosc z tego co widze laugh
w koncu mozna sie poczuc kims dowartosciowanym
laugh laugh laugh laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Fresh'n'Funky
dokładnie jest to na razie najrówniej grająca drużyna i nawet przyjemnie dla oka a równo grająca drużyna w lidze Polskiej ma sie wysoko ... myślałem może że Polonia W. jest gitarą ale jak widziałem ostatni mecz z Koroną to pawia

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline

widzę, ze co drugi post huge'a, na szczęscie dzięki opcji ignoruj nie muszę czytać tych wypocin ooo

Gratulacje za wygranie konkursu TYP DNIA

aplauz dobrze2

tkliwy nihilista
tkliwy nihilista
dzięki Napoleon, brawa za świetną walkę piwo

p.s. w październiku rewanż? tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dokładnie jest to na razie najrówniej grająca drużyna i nawet przyjemnie dla oka a równo grająca drużyna w lidze Polskiej ma sie wysoko ... myślałem może że Polonia W. jest gitarą ale jak widziałem ostatni mecz z Koroną to pawia

z tym prezesem chyba nigdy nie osiagna niczego wielkiego. no chyba, ze by dawal tylko kase, a zarzadzanie oddal w czyjes sprawdzone rece

M
Krecik
Krecik
M Offline

na ten moment Widzew dobrze wygląda, ale już w meczu przyjaźni z Ruchem mogą zostać sprowadzeni na ziemię, bo to dla mnie zespół na maks środek.

Ja na mistrza typuje Lecha lub warszawską Polonię, myślę, że na wiosnę Czarne Koszule będą już mocniejsze.

Legia ani nie ma składu, do tego gra na dwa fronty i będzie jeszcze sporo wtop.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Pier
Pier Legia dla mnie dzis brawo. Legie widze jako mistrza , Lech,Wisła beda sie bili o wice

ja niestety nie widzę tu majstra, za wielu młodych bez charakteru, defensywa niepewna a nią wygrywa się ligę...

I oto chodzi młodzi maja grac!!!!!

Wisła ma gorsza obrone od Legi

tego bym nie powiedział. W naszej lidze gra się siłowo i dość wolno, dlatego tacy obroncy jakich ma Wisła, zyskują.
W pucharach, gra jest dużo szybsza, kombinacyjna i tu tacy drwale jak Chavez się gubią..

Dla mnie faworytem jest Lech.
Legia długo nie pociągnie na wszystkich frontach z jednym Ljubą z przodu, a nie ma zmiennika dla niego. Bardzo słabo to wygląda na ławce.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by młody gniewny

na ten moment Widzew dobrze wygląda, ale już w meczu przyjaźni z Ruchem mogą zostać sprowadzeni na ziemię, bo to dla mnie zespół na maks środek.

Ja na mistrza typuje Lecha lub warszawską Polonię, myślę, że na wiosnę Czarne Koszule będą już mocniejsze.

Legia ani nie ma składu, do tego gra na dwa fronty i będzie jeszcze sporo wtop.
Śląsk też nie głupio wygląda teraz jakoś nie mogłem sie do nich przekonać ale ostatni mecz z Lechem sporo wyjaśnił ... znając historię to jeszcze w Polskiej pierwszej lidze dużo sie będzie zamieniać, przemieniać, odmieniać...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ps. Ruch - Widzew powinien być under smile

a jeśli chodzi o czołówkę to już w Niedzielę o 17.00 na Łazienkowskiej troszkę się wyjaśni ...

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
dzięki Napoleon, brawa za świetną walkę piwo

p.s. w październiku rewanż? tongue

smile

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
fakt że Lech nie gra w pucharach moga byc świeżsi. Ale trzeba wymagac od ekip że beda grali w pucharach i lidze sie dobrze prezentowali. Trzeba miec dublerów a nie tylko żelazna 11 jak w tamtym sezonie Lech

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jeśli chodzi o Wisłę to ciągle się zastanawiam skąd Oni tego Parejkę wytrzasneli i jak to jest że tam jeszcze zmiany nie było ... smirk

U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
Jeśli chodzi o Wisłę to ciągle się zastanawiam skąd Oni tego Parejkę wytrzasneli i jak to jest że tam jeszcze zmiany nie było ... smirk

co jak co ale to najlepszy bramkarz Wisly jakiego mieli od czasow Sarnata albo i dluzej laugh

ide spac papa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A jeśli chodzi o Legię to Skorża zapowiada że walczy o 3 punkty a to co w pierwszej połowie pokazali to tak jakby grali wyjazd a nie u Siebie nie wiem czemu Pan Maciej boi się tak tej Legii Ofensywnej ...

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Originally Posted by Uve87

co jak co ale to najlepszy bramkarz Wisly jakiego mieli od czasow Sarnata albo i dluzej laugh

ide spac papa

Szczesny był lepszy, a i był troche w klubie Dolha chyba on później do Lecha powędrował czy za granice ale to co pamietam w lechu nie wypalil. Moge sie mylic nie jestem pewny tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

piwo sedno sprawy

GRATULACJE LEGIA - to jest charakter, moze pilkarsko nie bylo wysmienicie, ale jak nie idzie trzeba pokazac charakter - choc jedna druzyna go pokazuja, brawo brawo brawo hura

Strona 66 z 66 1 2 64 65 66

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, wHiTe_StAr, 11kera11, ANZELMO, aker, Akhu, alfa), 2,368 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,315
Posty5,842,331
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026