podobnie mnie nie interesuje jak oni to interpretuja, bo ja jako kibic(nie jestem z Lecznej) mialbym chodzic na KlB bo zarzad zmienil TYLKO nazwe, a reszta jest bez zmian, tyle w temacie w mojej ocenie
Przeciez to wlasnie KIBICE wydali oświadczenie w którym stwierdzaja iz OLEWAJA II ligową Bogdanke a kibicuja GKS Górnik 1979 Łęczna grajacemu w B - klasie.
Widac ze wielki z Ciebie kibic Górnika
Ja kibic Gornika? raczej wrog z lubelskiego jestem tylko przeciwnikiem takich zmian nazw klubu przeciez to tradycje i historia, sam mialem u siebie sytuacje w ktorej my stowarzyszenie kibicowskie odparlismy atak ze nie chcemy zmiany nazwy klubu i fuzji z innym zeby byc w miare wysoko, tylko wybralismy upadek do KlB by od nowa budowac swoja sile, obecnie klasa A. Jesli by sie nie udalo to i tak dla mnie jako kibica nic sie nie zmienia a na przykladzie Lecznej byla tylko rozmowa.
No nie moge jakie Ty masz ciezkie myslenie... Przeciez to wlasnie o to chodzi.
Dla potrzymania nazwy klubu i tradycji przejeli je zawiazujac klub i startujac od B-klasy .
KA PU JESZ ?
jesli poszlo o licencje brak kasy organizacji no to masz racje, dokladnych szczegolow nie wiem czemu zmienili nazwe..
Gks Bogadnka musi awansować to będę miał 30 km na mecze T-mobile
a na motor nie jezdzisz?
Na motor to mam 70 km i tam w pałkę łatwo dostać więc na co mi to
a Chełmianka nie ma zgody juz RKS?
Mają ale Motor i CHełmianka to banda bezwzględnych i niebezpiecznych kiboli na mecz Motoru na stadion przyjeżdza 30 radiowozów aby zapanować nad tyśiącem kiboli