|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pisałem ze3razy moze nawet wiecej ,przed meczem, że Tobias darmo. Piekny dzien 6/6 z tenisa:) no ja po fatalnym poczatku jak Kamke dogra bede 400 in plus  Ja dzisiaj taki sam plus narazie  jeszcze Sacramento i wieczorek w Mons dobrze rozpykajmy i będzie kapitalnie  Nie no takiego gówna juz nie gram, wystarczy ze na 300 singla zamyka Kuznetsov 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
domaitis] domaitis]@tennismaster chcesz powiedziec, ze bedziesz tu siedział cały wieczor  a sprawi Ci to przykrość? szczerze ? TAK szczerze ? a czemu ?
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
domaitis] domaitis]@tennismaster chcesz powiedziec, ze bedziesz tu siedział cały wieczor  a sprawi Ci to przykrość? szczerze ? TAK szczerze ? a czemu ? słuchaj, nie nabijaj juz tak postow, bo tylko sobie zaszkodzisz, tyle z mojej strony...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
domaitis] domaitis]@tennismaster chcesz powiedziec, ze bedziesz tu siedział cały wieczor  a sprawi Ci to przykrość? szczerze ? TAK szczerze ? a czemu ? Może dlatego że co rugi post jest Twój, co wiecej opisujesz w nich wydarzenia które wszyscy widzimy, czyt. opis meczu. Albo żalisz się który to juz kupon Ci nie wszedł, płaczesz i płaczesz. To troche denerwuje.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
ja dzisiaj tenis juz odpuszczam. Mam jeszcze na jednym kuponie Kosice z Hoka ,i to bedzie na tyle. Jutro na 1-wszy rzut oka ,wyśmienite mecze do typowania  . a ja przejrzałem i 1 bet na średnią stawkę mi wpadł w oko. Bida z nędzą wg mnie. Popiera ktoś tego Ignatika ? sam nie wiem, rzeźnik z RPA na hardzie może zniwelować serwisem różnicę umiejętności. wróćmy do tenisa, Panowie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie płacze . ani razu nie płakałem .
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
bet@ napisz jak moglbys mi na skrzynke co tam ci siedzi na oku z tenisa, albo swoja wyczysc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja dzisiaj tenis juz odpuszczam. Mam jeszcze na jednym kuponie Kosice z Hoka ,i to bedzie na tyle. Jutro na 1-wszy rzut oka ,wyśmienite mecze do typowania  . a ja przejrzałem i 1 bet na średnią stawkę mi wpadł w oko. Bida z nędzą wg mnie. Popiera ktoś tego Ignatika ? sam nie wiem, rzeźnik z RPA na hardzie może zniwelować serwisem różnicę umiejętności. Młody jak widzisz te 3mecze Niculescu-Scheepers Radek-Chiudinelli Ferrer-Ebden Youzhny-Lopez bo właśnie te mecze mam na celowniku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja dzisiaj tenis juz odpuszczam. Mam jeszcze na jednym kuponie Kosice z Hoka ,i to bedzie na tyle. Jutro na 1-wszy rzut oka ,wyśmienite mecze do typowania  . a ja przejrzałem i 1 bet na średnią stawkę mi wpadł w oko. Bida z nędzą wg mnie. Popiera ktoś tego Ignatika ? sam nie wiem, rzeźnik z RPA na hardzie może zniwelować serwisem różnicę umiejętności. Młody jak widzisz te 3mecze Niculescu-Scheepers Radek-Chiudinelli Ferrer-Ebden Youzhny-Lopez bo właśnie te mecze mam na celowniku. 4 mecze*
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szkoda Ruben dogra na jakies 06 26 Czemu o takim wyniku nie pomyslalem wczesniej.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
szkoda Ruben dogra na jakies 06 26 Czemu o takim wyniku nie pomyslalem wczesniej. kazdy kamke promo lokata dnia, a co za nim przemawialo jesli moglby ktos uzasadnic?
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Ten jedyny bet to dla mnie Scheepers. Zawodniczka jakich obecnie coraz mniej w WTA, bo inteligentna, rozrzucają po korcie, bijąca dość mocno, ale nie jakaś młóciara. Zawsze z Agą prowadzi dobre zawody. Obie są w formie, zawodniczka z RPA którą cenię od dawna wysoko się wspięła. Rumunka to typ zawodniczki podobny do Groenefeld czy Ammadurovej ( no może z tą Akgul trochę przesadzam ). Ten wysoki wynik z Na Li pokazuje, że Chinka po prostu tragicznie grała. Diilmach ty też przeczytaj to, a nie mi na pw piszesz o Niculescu 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Gimeno bez żadnych wałków prosze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten jedyny bet to dla mnie Scheepers. Zawodniczka jakich obecnie coraz mniej w WTA, bo inteligentna, rozrzucają po korcie, bijąca dość mocno, ale nie jakaś młóciara. Zawsze z Agą prowadzi dobre zawody. Obie są w formie, zawodniczka z RPA którą cenię od dawna wysoko się wspięła. Rumunka to typ zawodniczki podobny do Groenefeld czy Ammadurovej ( no może z tą Akgul trochę przesadzam ). Ten wysoki wynik z Na Li pokazuje, że Chinka po prostu tragicznie grała. Diilmach ty też przeczytaj to, a nie mi na pw piszesz o Niculescu  no to bedziemy jutro w przeciwnych obozach 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurna stawiam na munoza, wbijam w qc i juz wiem ze wtopa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurna stawiam na munoza, wbijam w qc i juz wiem ze wtopa Takiś zabawny że ło. A dużo lepszy nie jesteś. Panowie, znana godzina wznowienia niemca z Kuznetsovem?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
kurna stawiam na munoza, wbijam w qc i juz wiem ze wtopa Takiś zabawny że ło. A dużo lepszy nie jesteś. Panowie, znana godzina wznowienia niemca z Kuznetsovem? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Munoz przy kazdym gemie serwisowym rownowaga, a ja mam 1. Set 
|
|