|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kur** linia byla jak chu** masakra jakas 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hehe Ale Niland zjebal ostatnia pilke  Brawo Darcis za to dobiegniecie!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie jakiś fajny dubelek na wieczór ? Pomóżcie  Xmen po kontuzji ? Machado czy może macie coś pewniejszego na dzisiaj 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Panowie jakiś fajny dubelek na wieczór ? Pomóżcie  Xmen po kontuzji ? Machado czy może macie coś pewniejszego na dzisiaj  wątpię by ktoś podał coś bardzo pewnego. Ciężkie mecze, w Sacramento często większy drwal z mniejszym drwalem rywalizuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Weszylbym ze Machado wrypie mecz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Machado + Gucci + Querrey musita pokazac pelna moc 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ciekawe jak sie zaprezentuje Machado, niewiem co sobie zapuscic Rui czy Xmena , gdzie bedzie lepszy mecz  , szkoda że nie ma transmisji z Ignatika w HD 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe jak sie zaprezentuje Machado, niewiem co sobie zapuscic Rui czy Xmena , gdzie bedzie lepszy mecz  , szkoda że nie ma transmisji z Ignatika w HD  Mozesz cos lda mnie zrobić? Policz ile betów dzisiaj zagrałeś 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ciekawe jak sie zaprezentuje Machado, niewiem co sobie zapuscic Rui czy Xmena , gdzie bedzie lepszy mecz  , szkoda że nie ma transmisji z Ignatika w HD  Mozesz cos lda mnie zrobić? Policz ile betów dzisiaj zagrałeś  Gość jest niemozliwy, siedzi tu non stop, non stop płacze jakiego ma pecha i gra typy innych bo do swoich nie jest przekonany.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Smyczek dalem na 2 set drewno musisz ogarnac !
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ciekawe jak sie zaprezentuje Machado, niewiem co sobie zapuscic Rui czy Xmena , gdzie bedzie lepszy mecz  , szkoda że nie ma transmisji z Ignatika w HD  Mozesz cos lda mnie zrobić? Policz ile betów dzisiaj zagrałeś  dokładnie 8 (słownie osiem)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ciekawe jak sie zaprezentuje Machado, niewiem co sobie zapuscic Rui czy Xmena , gdzie bedzie lepszy mecz  , szkoda że nie ma transmisji z Ignatika w HD  Mozesz cos lda mnie zrobić? Policz ile betów dzisiaj zagrałeś  Gość jest niemozliwy, siedzi tu non stop, non stop płacze jakiego ma pecha i gra typy innych bo do swoich nie jest przekonany. co ty człowieczku pierdolisz , typy innych buahahha , masz kompleksy to idz do tematu ślicznotki cichodajki
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Smyczek obronił dwie meczowe, jakby wyciągnął na 3 set to by była możliwość postawić przeciw Niemu po dobrym kursie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe jak sie zaprezentuje Machado, niewiem co sobie zapuscic Rui czy Xmena , gdzie bedzie lepszy mecz  , szkoda że nie ma transmisji z Ignatika w HD  Mozesz cos lda mnie zrobić? Policz ile betów dzisiaj zagrałeś  Gość jest niemozliwy, siedzi tu non stop, non stop płacze jakiego ma pecha i gra typy innych bo do swoich nie jest przekonany. co ty człowieczku pierdolisz , typy innych buahahha , masz kompleksy to idz do tematu ślicznotki cichodajki Spinki na QC - bezcenne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Smyczek obronił dwie meczowe, jakby wyciągnął na 3 set to by była możliwość postawić przeciw Niemu po dobrym kursie. Tez na to czycham 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tim drewno GSM 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Smyczek obronił dwie meczowe, jakby wyciągnął na 3 set to by była możliwość postawić przeciw Niemu po dobrym kursie. Tez na to czycham  połamał się, Duclos 2-0 GSM
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ciekawe jak sie zaprezentuje Machado, niewiem co sobie zapuscic Rui czy Xmena , gdzie bedzie lepszy mecz  , szkoda że nie ma transmisji z Ignatika w HD  Mozesz cos lda mnie zrobić? Policz ile betów dzisiaj zagrałeś  Gość jest niemozliwy, siedzi tu non stop, non stop płacze jakiego ma pecha i gra typy innych bo do swoich nie jest przekonany. co ty człowieczku pierdolisz , typy innych buahahha , masz kompleksy to idz do tematu ślicznotki cichodajki "Musze się uspokoić bo zaraz mnie Piostar mnie ban na tydzień mad ale jakby co to gram Mektica @ 2,25 sciagam typ od adomaitisa , swoich juz nie ruszam sonar hmmm hmmmm adomaitis ,sklej mi tripla , dam za stowke" i "poszło Mektic.. booo... adomaitis daje Roddick..booo... gambler z BA poleca Kuznetsova.. boo.. 1-sza myśl była Ivanovic laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh za 80 zł... 600..... wygram bo.....od sierpnia żadnego dubla ani tripla nie trafiłem laugh laugh laugh prosze się pośmiać i nie banować ." To twoje posty z wczoraj, nie wiem kto tu ma kompleksy.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
Machado + Gucci + Querrey musita pokazac pelna moc  Naso pewuniaaaaaa , jazda 
|
|