|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Mam zaszczyt być pierwszy dlatego zapytam się "Qvo Vadis, Piostar"?
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Mam nadzieje, że ku lepszemu. Pamiętajmy jednak, że to cały czas forum Conrada.
Kilka zmian będzie w najbliższych miesiącach. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
W takim razie powodzenia życzę  Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Czemu mam zablokowane priv ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czemu mam zablokowane priv ? Pio zapewne na Bemowie na Sonisphere Festival
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
To ten koncert co leci pod moim blokiem ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To ten koncert co leci pod moim blokiem ?  jeśli to mocno rockowo-metalowe klimaty to tak
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Niestety tym razem nie było mi dane być na Festivalu, choć przymierzałem się do tego od pół roku. Takie koleje losu...
Z tego co widzę brak PW spowodowany zgłoszonym spamem.
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Dlaczego użytkownik Blackman nie został jeszcze zbanowany.
Tak pojebanego człowieka nie przypominam sobie w historii tego forum. Nie chcę mi się nawet cytować jego postów, szkoda czasu na to.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja jakos podchodze do tego z dystansem, ale zgodze sie z legolasem  sial zamet na quasi ladny podczas meczu Polski, nie wiadomo po co 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego użytkownik Blackman nie został jeszcze zbanowany.
Tak pojebanego człowieka nie przypominam sobie w historii tego forum. Nie chcę mi się nawet cytować jego postów, szkoda czasu na to. I ja podbijam. Nie było mnie na meczu oczywiście na forum ale to jest hejter, burak i w dodatku turbodebil. Sieje ferment wszędzie i zawsze. Przykład firmowy oczywiście z Realem i Mourinho. Głupotą wieje z pod pachy. Uprasza się o zbanowanie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Żal mi was wszystkich. Jak ktoś ma odmienne zdanie od waszego to od razu zasługuje na ban i na najgorsze wyzwiska. Wyluzujcie bo to tylko internet, a wy tak się zachowujecie jakbym conajmniej zabił wam matke. Chcecie to banujcie, ale wiedzcie jedno DONOSZENIE to najgorsza rzecz jaka może być. WSTYD. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ty prowokujesz, a nie wyglaszasz swoje zdanie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba sobie jaja robisz. Nie lubie kadry PZPN-u i mam prawo o tym pisać, jest wolnosc słowa jeszcze w internecie chyba. Portal weszlo też prowokuje ?? mysle, ze wyglasza swoje opinie, tak jak ja. Wielkie oburzenie ze mialem obstawiona grecje i kibicowalem im na QC. To forum buk,acherskie chyba a nie narodowosciowe. Poza tym jest opcja ignore, nie chcesz to nie czytaj. Ja nikogo nie obrazam bez zaczepki. W dupach wam sie poprzewracalo od tego nierobstwa, taka prawda.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do weszło to Ci daleko. Ja nie donosze ja tylko "ja mam tylko odmienne zdanie".
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Sprawa załatwiona na czas Euro.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W związku z potwierdzają się najprawdopodobniej wersją śmierci oszusta mgr oraz rosnącą agresją ze strony różnych użytkowników np dzisiejsza sytuacja z użytkownikiem Biczu - "Napisałem rano,że można kupić bilety po cenie nominalnej tutaj na forum, oraz z kilkoma użytkownikami rozmawiałem/informowałem o tym osobiście m.in. Piosta, Mankiet... Napisałem na priv do użytkownika Biczu (który wcześniej pytał czy nie byłbym zainteresowany takim biletem) że chodzą po cenie nominalnej. Jego reakcję można było zobaczyć w temacie, i insynuacje po co 8 biletów. Nie wszyscy starają się opchnąć wszystko co się da, są też inne wartości w życiu. Co do tematu mgr to jego sprawa wykracza dużo dalej niż forum mecz.pl. Nie będę więcej o tym pisał bo nie czas i miejsce. Chciałem jednak powiedzieć,że sprawę odzyskania pieniędzy będę kontynuował osobiście, aż do jej zakończenia. Jednocześnie zobowiązuję się do poinformowania o jej zakończeniu moderatora tego forum Piostara osobiście. Przechodząc do meritum chciałbym zakończyć swoje pisanie na tym forum i prosić o bana bez możliwości odblokowania konta. W tym miejscu chciałbym złożyć oświadczenie,że nigdy nie pożyczałem pieniędzy przez forum, ani nie mam też niezałatwionych spraw z jakichkolwiek jego użytkownikiem. Jeżeli kiedykolwiek ktoś próbowałby się pode mnie podszyć - pamiętajcie, że to nie ja! Co więcej? Chciałbym podziękować za mile spędzony czas przy meczach, dyskusjach. Jest tu wiele osób z którymi można rozmawiać do rana i wychylić niejeden kufel piwa Nie będę wymieniał osobiście, ale dziękuję Niestety coraz więcej jest też niekorzystnych przypadków stąd taka, a nie inna dyskusja. Prosiłbym moderatorów o zweryfikowanie wiadomości przeze mnie tu zawartych i uszanowanie mojej decyzji. Pozdrawiam, Marcin
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Pisze tu bo nie wiem gdzie. Proszę o zdjęcie blokady na pw i możliwość pisania w każdym dziale.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Witam, niestety muszę odmówić.
Blokada na pw zapobiega natarczywemu spamowaniu. Po pewnym czasie zostanie ona zdjęta.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Prosze o dozywotni ban i brak mozliwosci odblokowania konta pod zadnym pozorem. Dziekuje
|
|
|
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
|
|
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Jeśli w ten sposób taktuje admin userów tego forum, to ja również wolę być zbanowany niż nazywany łowcą konkursowym i oszustem.
Ja również proszę o bana.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Odmowa.
Nie banuje na życzenie, a sprawa nie jest zakończona.
|
|
|
|
|
|
|
stary przyjmijmy ze my to jedna osoba, na 3 nickah i jaki problem banuj
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Hehe  Piostar tu chodzi o zasady, nie będzie ktoś ze mnie robił złodzieja, a tu jasno Conrad próbuje wcisnąć mi że jestem żałosnym typem któremu zależy tylko na prześlizgnięcie się do kolejnej rundy w jakimś tam konkursie. Nie jest zakończona, bo ja mam rację - nikt nigdy nie logował się z mojego łącza i dowodów brak. Co więcej tu wyjaśniać ?
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Głąby jesteście i tyle, wiem że jest Was trzech, naprawdę ciężko niektóre rzeczy Wam pojać?
Legolas chyba Experto pokazał screen z Waszego IP. Przykro mi, ale jesteś tam bo młody zagrał typ za Ciebie i teraz jesteś podwieszony pod jego IP.
Sprawa zakończona, dziękuje za uwagę.
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Ale o jaki typ chodzi Piostar ? O ten deblowy typ z przed dwóch lat ? Bo na pewno nie z konkursu play off.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dobrze miszczu... Jest nas 3 jest nas 2 jest nas... 1 nie wazne... Nie wiem czy mi to gwarantuje Konstytucja RP  czy inne prawo czy gowno prawo ale podtrzymuje swoja decyzje o banie jw. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Ok możesz podtrzymać, bana ode mnie nie dostaniesz.
Możesz zwyczajnie się nie logować.
|
|
|
|
|
|
|
Honorowo odejść nie można ? dopiero trzeba komuś dojebać, albo odjebać wałek, żeby był ban? 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Możesz odejść honorowo, nie logować się, myślisz że ban będzie honorowy? To chyba grubo się mylisz.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mysle ze wlasnie bedzie honorowy i nie bedzie zadnej pokusy aby sie logowac gdy nie bedzie takiej mozliwosci :-) az takie to trudne ?
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Tak trudne, ponieważ jako pełniący jeszcze przez chwilę obowiązki administratora nie wyrażam zgody na taki ban.
Może mój następca, o ile taki bedzie Was zbanuje.
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Skąd zwykły użytkownik forum Experto ma dostęp do IP innych użytkowników?
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Tak trudne, ponieważ jako pełniący jeszcze przez chwilę obowiązki administratora nie wyrażam zgody na taki ban.
Może mój następca, o ile taki bedzie Was zbanuje. jak potrzebujesz wolny weekend to jestem do dyspozycji 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Skąd zwykły użytkownik forum Experto ma dostęp do IP innych użytkowników? Moderator globalny. Tak trudne, ponieważ jako pełniący jeszcze przez chwilę obowiązki administratora nie wyrażam zgody na taki ban.
Może mój następca, o ile taki bedzie Was zbanuje. jak potrzebujesz wolny weekend to jestem do dyspozycji  Dzięki, skorzystam w porach o bardziej przystępnej temperaturze. 
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Dziwne, że nie jest jak inni moderatorzy oznaczony kolorkiem jak choćby rafał08.
Jakim prawem umieścił te dane na forum? IP to jest część danych osobowych, bez zgody mojej czy wilka nie ma prawa takich rzeczy upubliczniać.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Jest oznaczony 
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Oznaczony , nie oznaczony takich rzeczy robić nie powinien, bo nie ma do tego prawa.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Proponuje jednak zdecydować się na jeden temat w którym piszecie.
Jest oznaczony, kolorem nie musi to nie obowiązek.
IP to nie dane osobowe.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Za dane osobowe uważa się wszelkie informacje dotyczące osoby fizycznej lub wszelkie informacje możliwe do zidentyfikowania tej osoby. Osobą możliwą do zidentyfikowania jest osoba, której tożsamość można określić przez numer identyfikacyjny lub jeden z czynników fizycznych, fizjologicznych, umysłowych, kulturowych czy społecznych. Danymi osobowymi są zatem takie dane, które pozwalają na określenie tożsamości konkretnej osoby, jak również na określenie jej tożsamości przy pewnym nakładzie kosztów, czasu lub działań. Opinia Grupy Roboczej ds. Ochrony Danych, powołanej przez Parlament Europejski i Radę Europejską (rozdz. III pkt 3 przykład 15) uznała literalnie adres IP za dane dotyczące osoby możliwej do zidentyfikowania, stwierdzając, że: "dostawcy usług internetowych oraz menedżerowie lokalnych sieci mogą, stosując rozsądne środki, zidentyfikować użytkowników internetu, którym przypisali adresy ip ponieważ systematycznie zapisują w plikach daty, czas trwania oraz dynamiczny adres IP (czyli ulegający zmianie po każdym zalogowaniu) przypisany danej osobie. To samo odnosi się do dostawców usług internetowych, którzy prowadzą rejestr (logbook) na serwerze HTTP Nie ma wątpliwości, że w takich przypadkach można mówić o danych osobowych, w rozumieniu art. 2 Dyrektywy".
W związku z powyższym należy uznać, że w przypadkach, gdy adres IP jest na stałe lub na dłuższy okres czasu przypisany do konkretnego urządzenia, które przypisane jest z kolei konkretnemu użytkownikowi, należy uznać, że stanowi on daną osobową.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
 choć Ty się do niego potrafisz przyznać, szkoda że Conrad nie ma takiej umiejętności.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Odblokujcie mi to pw 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Wszystko zostanie odblokowane w odpowiednim czasie, nie jest to coś o co trzeba wnioskować. System sam będzie "wiedział" kiedy to zrobić i zrobi to automatycznie.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Nie chce pisać pewnych rzeczy publicznie na forum. Jeśli nie możesz mi odblokować pw to zbanuj mi konto bo nie chce mi się nabijać postów na qc
|
|
|
|
|
|
|
Po co mamy banować, po prostu się wyloguj i tu nie pisz jeśli tego chcesz.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
hmmm ...kolego a czemu to już nie jestes "czerwonym" , ani innym kolorkiem z brygady ? tak, tylko z ciekawości pytam 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Na własne życzenie... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy moge prosic o odblokowanie PW wiem ze bylo to pare razy wałkowane już
|
|
|
|
|
|
|
czy moge prosic o odblokowanie PW wiem ze bylo to pare razy wałkowane już Masz blokadę ponieważ ludzie zgłaszali, że spamowałeś ich privami namawiającymi do płatnych typów. Po drugie napisałeś w tym roku zaledwie 12 postów tak więc nie widzę powodu by znieść blokadę bo nie jesteś tu wcale aktywny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy moge prosic o odblokowanie PW wiem ze bylo to pare razy wałkowane już Masz blokadę ponieważ ludzie zgłaszali, że spamowałeś ich privami namawiającymi do płatnych typów. Po drugie napisałeś w tym roku zaledwie 12 postów tak więc nie widzę powodu by znieść blokadę bo nie jesteś tu wcale aktywny. ok dzięki za informacje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
proszę o odblokowanie opcji pisania w TiO, albo przynajmniej w temacie "Potrzebujesz pomocy? Pomożemy"
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Proponuje zamknąć ten wątek i pisać bezpośrednio do Conrada lub moderatorów globalnych.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|