Przygotuj sobie portfolio i roześlij do różnych agencji (nie, nie towarzyskich ) Oni wpiszą Cię do bazy danych i czekaj aż ktoś coś w Tobie dostrzeże tzn że będziesz spełniał jakieś tam kryteria.
Sprawa wygląda tak: mój ojciec na papierkach jest jedynym właścicielem samochodu z którego notabene tylko ja korzystam. Ostatnio ojciec umarł. Co teraz z tym zrobić? Sprawa spadkowa? Dodam, że najbliższą rodziną taty (która będzie ubiegać się o spadek) jestem ja i mama. Ktoś coś mi wspominał, o podrobieniu umowy sprzedaży auta mnie. Druga sprawa: czy moja mama jako osoba na 3 grupie inwalidzkiej (w przyszłym roku, w maju miała mieć komisje) może przejść na grupę inwalidzką mojego zmarłego ojca (który miał 1 grupę na stałe).
Dostalem ostatnio znowu sms z przypomnieniem o splate raty z eurobanku, problem w tym, ze nigdy nie bylem w tym banku i nigdy sie jeszzce nie ubiegalem o zaden kredyt. Mozliwe, ze ktos podpisal cos na mnie? :-o Dokumentow nigdy nie zgubilem, w pon pojde do placowki sie dowiedziec i tak.. Mozliwe ze jakis blad w systemie? Poki co chyba 2 smsy dostalem, bez listow .
jest taki serwis liga.cz, wiem, ze byl tez kiedys serwis w zasadzie identyczny tylko ze w jezyku angielski, moze ktos kojarzy ? cos mi sie wydaje, ze bylo 'bet' w nazwie:)