Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 15 1 2 11 12 13 14 15
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Domnikana to wyspa ,wolałbym oprócz leżenia na plaży coś pozwiedzać.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Maciek
wwwujek interesuje mnie podróż poślubna 10 dni minimun ,Maroko najlepiej jakbyś coś miał podeślij ,dzięki z góry.

A propo Maroka http://mlecznepodroze.pl/2011/08/16/tanie-loty-do-maroka-w-pazdzierniku/#more-11480

smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Maciek
Domnikana to wyspa ,wolałbym oprócz leżenia na plaży coś pozwiedzać.

bermudy

G
old hand
old hand
G Offline
Ja szukam wczasów po 20 września. Najlepiej tydzień, all inclusive. Tylko UE, bo niestety paszport mi wygasł.
Co wwwujek możesz polecić w tym terminie?

G
old hand
old hand
G Offline
wwwujek wyczyść priv smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
chciałem zabukować hotel i mam pytanie
jezeli w hotelu będe w piątek o 3 rano a wyjade o 23 w czwartek to powinienem zabukowac hotel:
- od piatku do piatku,
- od czwartku do czwartku
- czy od czwartku do piatku??
i czy na greckiej wyspie kos w pierwszym tyg. października jest szansa na opalanie i kąpiel w morzu??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak na moje to wychodzi od czwartku do piątku.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
@kover
tylko że w ostatnim przypadku musze wykupic hotel na 8 dni a będe przecież niecałe 7 i się zastanawiam czy jak wykupie od piatku do piątku to mi dadzą pokój o 3 rano czy jak od czwartku do czwartku to czy mnie przetrzymają do 23?

enthusiast
enthusiast
nie przetrzymają cię do 23 bo najczęściej doba hotelowa kończy się o np 12, czyli jeśli masz do czwartku to musisz opóścić pokój do godz 12, bo oni mają np 3 godziny na sprzątanie i o 15 zaczyna się nowa doba hotelowa dla gości.

więc jeśli chcesz zostać do 23 to musisz mieć booking do następnego dnia...

tak samo jak będziesz tam w pt od 3 to musisz kupić sobie od czwartku, gdzie ci doba hotelowa zaczyna się od godziny 15, a to że będziesz dopiero o 3 to raczej ich nie obchodzi smile więc by nie mieć tam problemów, lepiej wykupić na więcej dni smile

enthusiast
enthusiast
czasami doba hotelowa już o 10 się kończy... a zaczyna o 12 smile więc jeśli nie mieścisz się w tych godzinach to musisz odpowiednio wykupić nocleg, lub gdzieś przeczekać, aż się wpasujesz smile

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Tak jest jak piszą Korver oraz Sebastijan. Zwykle jest tak, że doba zaczyna się o 14 natomiast przy wyjeździe kończy się o 12. Jak mam już dobry kontakt w hotelu bo często tam bywam to jak pojawiam się o 9 rano i nie jest tak, że cały hotel jest wypełniony, to normalnie dostaję pokój. Ale o 3 rano nie ma mowy - będą chcieli skasować tak jak by to był nocleg z poprzedniego dnia.

Check-out w okolicach 23 też nie do zrobienia. Zwykle do 14-15 mi się udaje przedłużyć wcześniej uzgadniając to z hotelem, natomiast zawsze można spakować się i bagaż zostawić jeśli jest późniejszy wylot.

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Dokładnie jak koledzy piszą, niestety w takim przypadku trzeba sobie wykupić jeszcze jedna dobę, której nie wykorzystasz w pełni. niestety.

Jeśli chodzi o wczasy, kiedy pokój należy opuścić do południa,
a wylot mamy o np 22, to najlepiej zaplanować normalny wczasowy dzień, bagaż pozostawić przy recepcji, a potem na koniec dnia zwyczajnie się przebrać. Bo cały dzień w lobby = chory pomysł.

Czasem da się dogadać z hotelem, ale w sezonie szans praktycznie nie ma. Ludzie robią też tak (kiedy są np. dwie rodziny), że biorą jeden pokój na wszystkich.

Powiem Wam, że kiedyś na wczasach rozmawiałem z Niemcami w tym samym hotelu i oni prócz tego, że mogli zostać np. do 2 w nocy w pokoju (wylot rano) to jeszcze mogli w nocy coś przekąsić..
Dla Polaków nie ma tak dobrze..

Pozdrawiam.

ps. wracam po małej przerwie, jeszcze dziś będą świeże oferty smile

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline

T
addict
addict
T Offline
wwujek cos masz fajnego od 14 do 21 np? kierunek turcja, tunezja, chorwacja? allinclusive? jak cos to na prv

old hand
old hand
tydzień w październiku ( powrót do 27X) ALL lub HB kwestia ceny
Kierunek Egipt (obojętnie gdzie)
3 osoby z Wrocławia
3 osoby z Warszawy

Płaci jedna osoba czyli jakby za grupę.

member
member
Witajcie! Uważam,że w tym okresie kończącego się lata,a zaczynającej się jesieni,najlepszymi wczasami,są wczasy nad morzem,nie koniecznie obcym,może być nasze Bałtyckie.Bo jak wiadomo w tej chwili jest tam najwięcej jodu,potrzebnego naszemu organizmowi,a zwłaszcza takliemu,który często choruje na przeziębienia,anginy,chodzi o dzieci,ale dorośli również zapadają na tego typu choroby.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by grzegorz_k
Witajcie! Uważam,że w tym okresie kończącego się lata,a zaczynającej się jesieni,najlepszymi wczasami,są wczasy nad morzem,nie koniecznie obcym,może być nasze Bałtyckie.Bo jak wiadomo w tej chwili jest tam najwięcej jodu,potrzebnego naszemu organizmowi,a zwłaszcza takliemu,który często choruje na przeziębienia,anginy,chodzi o dzieci,ale dorośli również zapadają na tego typu choroby.

co Ty w ogole gadasz, porady jak dla 60 latkow, moze od razu Ciechocinek polec.

na mecz.pl to sa sami kawalerzy w kwiecie wieku, ktorzy jada na wakacja zeby dac ostreo w palnik, zaliczyc wakacyjny romans pojesc nowych rzeczy no i czasem pozwiedzac. Odpoczywa to sie po wakacjach.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Self-Confident
Originally Posted by grzegorz_k

co Ty w ogole gadasz, porady jak dla 60 latkow, moze od razu Ciechocinek polec.

na mecz.pl to sa sami kawalerzy w kwiecie wieku, ktorzy jada na wakacja zeby dac ostreo w palnik, zaliczyc wakacyjny romans pojesc nowych rzeczy no i czasem pozwiedzac. Odpoczywa to sie po wakacjach.

laugh

aczkolwiek coś w tym jest.

M
addict
addict
M Offline
Witam,

widzę że wwwujek ogłasza się już dobry ponad rok na forum. Zapewne w tym czasie trochę osób skorzystało z jego biura. Jak wrażenia? Mam zamiar wykupić u niego sylwestra w Egipcie dla grupy osób, więc jak coś by było nie tak będę miał problemy wink

Strona 13 z 15 1 2 11 12 13 14 15

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, alfa, burbon, rafal08, rymoholik, aker, betowiec, $-man, bukma, poozon), 2,348 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,088
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025