No do chuja odpowiedź nad wyraz inteligentna, brawo!
Zadałem mu pytanie, chciałem, aby się ustosunkował do wypowiedzi, ponieważ najnormalniej w świecie jestem ciekaw jego zdania, po prostu. Ja akurat nie uważam tego za kpinie, dzisiaj jest 10.10.2011, 16 miesięcy od Katastrofy Smoleńskiej i w moim przekonaniu zrobienie tego w taki sposób jest rzeczą normalną (czyli bez jakichś protestów czy zbiorowisk, które by tam zakłócały spokój). Nie jestem za PiS'em. Peace out.
Zadałem mu pytanie, chciałem, aby się ustosunkował do wypowiedzi, ponieważ najnormalniej w świecie jestem ciekaw jego zdania, po prostu. Ja akurat nie uważam tego za kpinie, dzisiaj jest 10.10.2011, 16 miesięcy od Katastrofy Smoleńskiej i w moim przekonaniu zrobienie tego w taki sposób jest rzeczą normalną (czyli bez jakichś protestów czy zbiorowisk, które by tam zakłócały spokój). Nie jestem za PiS'em. Peace out.
By nie być gołosłownym nowy poseł PiS złożył rano do łódzkiej prokuratury dwa podejrzenia o popełnieniu przestępstwa przeciwko Franciszkowi Smudzie, selekcjonerowi polskiej reprezentacji w piłce nożnej. Pierwsza sprawa dotyczy wykształcenia: Ma dyplom ukończenia szkoły trenerskiej, do której potrzebna jest matura. A on matury nie ma - mówi
no tak 16 miesięcy , okrągła rocznica
Gościu po prostu pielęgnuje pamięć o bracie, który, nie ma co się oszukiwać, nie został dobrze zapamiętany przez obywateli.