|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
da sie jakos zrobic, zebym nie musial widziec jego postow? bo nie wiem co jest z tym kolesiem nie tak  zwykly troll popierdoli popierdoli i pojdzie, bo bez argumentow nie da sie prowadzic polemiki, a ten zostaje, mimo iz nie ma zadnego argumentu i nie potrafi nawet przeczytac ze zrozumieniem "statystyk" z forum, ale brnie dalej i nie widzi swojej glupoty, to jest jakis ulepszony troll, wiedzialem, ze w koncu wejdzie nowa generacja trolli, trolle z rocznikow 95-96 pewnie  'Nieważne jak o Tobie mowią, ważne żeby mówili.' Do mnie już dawno się nikt nie przyczepił, chyba spada moja popularność... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korver ale odjebałeś z tych Aachen.... po co podajesz peefki pseudo znawco jak nie wchodzą ? Pod Twoją maską typera kryje się wiele kompleksów 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
da sie jakos zrobic, zebym nie musial widziec jego postow? bo nie wiem co jest z tym kolesiem nie tak  zwykly troll popierdoli popierdoli i pojdzie, bo bez argumentow nie da sie prowadzic polemiki, a ten zostaje, mimo iz nie ma zadnego argumentu i nie potrafi nawet przeczytac ze zrozumieniem "statystyk" z forum, ale brnie dalej i nie widzi swojej glupoty, to jest jakis ulepszony troll, wiedzialem, ze w koncu wejdzie nowa generacja trolli, trolle z rocznikow 95-96 pewnie  'Nieważne jak o Tobie mowią, ważne żeby mówili.' Do mnie już dawno się nikt nie przyczepił, chyba spada moja popularność...  tym trollem sie chetnie z Toba podziele, bo nawet nie mam "radosci" polemiki z nim, bo nie widzi swojej glupoty, a brak funkcji "resocjalizatorskiej" mnie nie uszczesliwia 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
[ Linked Image] co dzień , dwa tu piszesz na qc co grasz a potem typ nie wchodzi i walisz teksty typu jednak dobrze że nie pograłem albo ale z nimi jadą już 2-0 nie raz już ci ludzie to wypominaliNie słuchaj tylko zacznij myśleć bo to co robisz zacznie do ciebie wracać , zmień swoje postępowanie niespełniony wieluński siatkarzu , przestań pozować . Wiele kompleksów skrywasz pod tą maską znawcy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korver ale odjebałeś z tych Aachen.... po co podajesz peefki pseudo znawco jak nie wchodzą ? Pod Twoją maską typera kryje się wiele kompleksów  Już mi lepiej, dzięki. 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
da sie jakos zrobic, zebym nie musial widziec jego postow? bo nie wiem co jest z tym kolesiem nie tak  zwykly troll popierdoli popierdoli i pojdzie, bo bez argumentow nie da sie prowadzic polemiki, a ten zostaje, mimo iz nie ma zadnego argumentu i nie potrafi nawet przeczytac ze zrozumieniem "statystyk" z forum, ale brnie dalej i nie widzi swojej glupoty, to jest jakis ulepszony troll, wiedzialem, ze w koncu wejdzie nowa generacja trolli, trolle z rocznikow 95-96 pewnie  Wojtas przestań skrywać swoje kompleksy za tą postawą wszystkowiedzącego , nie jesteś oazą spokoju bo nie masz czystego serca , ciebie zjadają złe emocje którymi karmisz swoje ego dlatego tak lubisz QC czytać , poklasku tu znajdziesz coraz mniej a coraz więcej szczerej krytyki , próśb żebyś nie wpiepszał ludzi na miny , ludzi którzy ufają jeszcze fałszywemu obrazowi znawcy i co i raz dadzą się zasugerować , nie używaj też argumentów ile ty masz lat , bo tu akurat przegrywasz pod każdym względem wieku , doświadczenia , wykształcenia i przede wszystkim podejścia do ludzi .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korver ale odjebałeś z tych Aachen.... po co podajesz peefki pseudo znawco jak nie wchodzą ? Pod Twoją maską typera kryje się wiele kompleksów  Już mi lepiej, dzięki.  <pjona> Jak Ci będzie jeszcze kiedyś smutno to pisz 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
[ Linked Image] co dzień , dwa tu piszesz na qc co grasz a potem typ nie wchodzi i walisz teksty typu jednak dobrze że nie pograłem albo ale z nimi jadą już 2-0 nie raz już ci ludzie to wypominaliNie słuchaj tylko zacznij myśleć bo to co robisz zacznie do ciebie wracać , zmień swoje postępowanie niespełniony wieluński siatkarzu , przestań pozować . Wiele kompleksów skrywasz pod tą maską znawcy .Wojtas przestań skrywać swoje kompleksy za tą postawą wszystkowiedzącego , nie jesteś oazą spokoju bo nie masz czystego serca , ciebie zjadają złe emocje którymi karmisz swoje ego dlatego tak lubisz QC czytać , poklasku tu znajdziesz coraz mniej a coraz więcej szczerej krytyki , próśb żebyś nie wpiepszał ludzi na miny , ludzi którzy ufają jeszcze fałszywemu obrazowi znawcy i co i raz dadzą się zasugerować , nie używaj też argumentów ile ty masz lat , bo tu akurat przegrywasz pod każdym względem wieku , doświadczenia , wykształcenia i przede wszystkim podejścia do ludzi .
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
moja "sława" mnie chyba wyprzedzila juz, nie sadzilem, ze az tyle osob ufa mojej niewiedzy  czuje tutaj jakas osobista zadre z Twojej strony kolego, wypowiadasz sie o mnie jakbys ze mna na co dzien przebywal i myslisz, ze cokolwiek wiesz o mnie 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
moja "sława" mnie chyba wyprzedzila juz, nie sadzilem, ze az tyle osob ufa mojej niewiedzy  czuje tutaj jakas osobista zadre z Twojej strony kolego, wypowiadasz sie o mnie jakbys ze mna na co dzien przebywal i myslisz, ze cokolwiek wiesz o mnie  zebys sie nie zdziwil misiu
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
prosze Cie skoncz juz 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
prosze Cie skoncz juz  co dzień , dwa tu piszesz na qc co grasz a potem typ nie wchodzi i walisz teksty typu jednak dobrze że nie pograłem albo ale z nimi jadą już 2-0 nie raz już ci ludzie to wypominali Nie słuchaj tylko zacznij myśleć bo to co robisz zacznie do ciebie wracać , zmień swoje postępowanie niespełniony wieluński siatkarzu , przestań pozować . Wiele kompleksów skrywasz pod tą maską znawcy . Wojtas przestań skrywać swoje kompleksy za tą postawą wszystkowiedzącego , nie jesteś oazą spokoju bo nie masz czystego serca , ciebie zjadają złe emocje którymi karmisz swoje ego dlatego tak lubisz QC czytać , poklasku tu znajdziesz coraz mniej a coraz więcej szczerej krytyki , próśb żebyś nie wpiepszał ludzi na miny , ludzi którzy ufają jeszcze fałszywemu obrazowi znawcy i co i raz dadzą się zasugerować , nie używaj też argumentów ile ty masz lat , bo tu akurat przegrywasz pod każdym względem wieku , doświadczenia , wykształcenia i przede wszystkim podejścia do ludzi .
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
czuje, ze Twoje 61 postow jest tylko o mnie, trafil mi sie wlasny jednoosobowy fanclub 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
moja "sława" mnie chyba wyprzedzila juz, nie sadzilem, ze az tyle osob ufa mojej niewiedzy  czuje tutaj jakas osobista zadre z Twojej strony kolego, wypowiadasz sie o mnie jakbys ze mna na co dzien przebywal i myslisz, ze cokolwiek wiesz o mnie  Nic z tych rzeczy , żadnych osobistych tematów , tak wiem o tobie wystarczająco dużo pomimo że na szczęście nie przebywam tam gdzie ty , analiza osobowości + znajomi którzy mieli z tobą kontakt wystarczą , żeby zwrócić ci uwagę na to że żle postępujesz , zastanów się nad sobą może jeszcze nie jest za póżno ...
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
czuje, ze Twoje 61 postow jest tylko o mnie, trafil mi sie wlasny jednoosobowy fanclub  co dzień , dwa tu piszesz na qc co grasz a potem typ nie wchodzi i walisz teksty typu jednak dobrze że nie pograłem albo ale z nimi jadą już 2-0 nie raz już ci ludzie to wypominaliNie słuchaj tylko zacznij myśleć bo to co robisz zacznie do ciebie wracać , zmień swoje postępowanie niespełniony wieluński siatkarzu , przestań pozować . Wiele kompleksów skrywasz pod tą maską znawcy .Wojtas przestań skrywać swoje kompleksy za tą postawą wszystkowiedzącego , nie jesteś oazą spokoju bo nie masz czystego serca , ciebie zjadają złe emocje którymi karmisz swoje ego dlatego tak lubisz QC czytać , poklasku tu znajdziesz coraz mniej a coraz więcej szczerej krytyki , próśb żebyś nie wpiepszał ludzi na miny , ludzi którzy ufają jeszcze fałszywemu obrazowi znawcy i co i raz dadzą się zasugerować , nie używaj też argumentów ile ty masz lat , bo tu akurat przegrywasz pod każdym względem wieku , doświadczenia , wykształcenia i przede wszystkim podejścia do ludzi .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest przynajmniej wesoło 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
jestes tak blisko mnie i myslisz, ze tyle o mnie wiesz, ze nie zdziwie sie jak zaraz sie okaze, ze jestes moim bratem  co takiego zle robie? bo zacieakwiles mnie, no oczywiscie oprocz wprowadzania ludzi w blad na temat meczow siatkarskich 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Modena zatrudniła Richarda Nemeca bo im srodkowych brak także lepiej uważać na ich dyspozycję.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
czuje, ze Twoje 61 postow jest tylko o mnie, trafil mi sie wlasny jednoosobowy fanclub  Dobrze czujesz tym razem , już póżno czas na zdrowy sen w dzień tu wrócę sprawdzić czy jest widoczna poprawa twojego podejścia do ludzi ,  Pozostałym userm Dobrej Nocy życzę 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Modena zatrudniła Richarda Nemeca bo im srodkowych brak także lepiej uważać na ich dyspozycję. Nemec kiedys fajnie pogrywal, teraz to juz ostatnie podrygi jego, ciekawe tylko ile zajmie mu czasu dojscie do jakotakiej formy
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|