|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaki ciekawy, a przede wszystkim wciągający serial byście polecili? gatunek raczej dowolny, ważne aby miał co najmniej dwa sezony... sporo już mam za sobą (lub w trakcie) m.in.:
The Shield Dexter Jericho Entourage Mentalist Weeds How I meet your mother Heroes House Californication Lost Prison Break
co możecie polecić oprócz wymienionych pozycji? Breaking Bad, nie będziesz zawiedziony. 4 sezony za nami, 5'ty finałowy za rok.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
od siebie dodam przede wszystkim The Wire i Soprano
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
STargate, Stargate Atlantis i Stargate Universe jakies 17 sezonow ogladania  do tego Supernatural 6 sezonow i 7my w toku - mielone
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaki ciekawy, a przede wszystkim wciągający serial byście polecili? gatunek raczej dowolny, ważne aby miał co najmniej dwa sezony... sporo już mam za sobą (lub w trakcie) m.in.:
The Shield Dexter Jericho Entourage Mentalist Weeds How I meet your mother Heroes House Californication Lost Prison Break
co możecie polecić oprócz wymienionych pozycji? Supernatural, Lie to me, Sons of anarchy, The big bang theory, Fringe, Oz, Leverage, Hustle, Burn Notice, Skins, Firefly, Misfits, White collar, Harpers island, The killing, Spartacus, Vampire diaries. Te koncowe w miare nowe.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A oglądał ktoś "2 broke girls"? Niektórzy piszą, że najlepsza komedia wśród debiutantów, są cztery odcinki na tą chwilę :-) 2 Broke Girls - dobre są..oglądam i czekam na cdn. Prime Suspect - też niezły 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
od siebie dodam przede wszystkim The Wire i Soprano oglądałem, zapomniałem dopisać... oba świetne, ciężko się oderwać od tv/kompa sporo tego wymieniliście i ciężko się teraz zdecydować... muszę się mniej więcej zorientować o czym są poszczególne seriale i wtedy zawężę krąg poszukiwań... mam dwa dni na decyzję 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poczytaj o Breaking Bad, najbardziej równy serial ciągle trzymający wysoki poziom, a ostatni sezon to już majstersztyk 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja odpadłem gdzieś przy 5 odcinku Breaking Bad ale rzeczywiście wszyscy mówią, że super serial...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O raany, obejrzalem wczoraj Friends with benefits- najgorsza komedia od czasu filmu 'Ciacho'...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O raany, obejrzalem wczoraj Friends with benefits- najgorsza komedia od czasu filmu 'Ciacho'... Mi się film podobał. Lekki, łatwy i przyjemny. Czego się spodziewałeś? Ambitnego kina?
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
poczatek głupkowaty, potem troche lepiej, do tego Mila Kunis i w swoim gatunku jakoś daje radę. porównanie do "Ciacha" zdecydowanie nie na miejscu. Dzieli je przepaść - jak w sumie prawie wszystkie filmy które porównamy do tego shitu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Miłe martwe dziewczyny - świetny film, obejrzałam dzięki... hmmm, jaki Ty masz teraz nick?  Co ciekawe... "Dom zły" do gustu mi nie przypadł, ale to owszem :-) Też wczoraj obejrzałem ,dzięki za polecenie dobry film. Dom Zły różnie ludzie odbierają dla mnie rewelacja ps.Tożsamość Bourna bardzo mi się podobała,trzymalo w napięciu, pomysł ciekawy (książka Ludluma świetna) natomiast zastanawiam się czy oglądać pozostałe dwie części? nie przekombinowali za bardzo i nie pogmatwali? Tak samo jak polski serial Oficer - pierwsza część świetna, w kolejnych co zaczeli gmatwać to głowa mała  równiez dziekuje za polecenie filmu Miłe martwe dziewczyny , b dobre kino. co do trylogii, to oglądaj śmiało ,napewno nie bedziesz żałował  .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chrabąszcz masz cos jeszcze ciekawego ,z kina offowego?. Pamietam kiedys poleciłes Serbski film Klopka ,tez bardzo dobre kino.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
kino offowe? nie ogarniam kategorii, gatunków itp.  bo się nie znam. Polecałem już, ale nie zaszkodzi powtórzyć: Europa środkowa: Transylwania (2006) -> bardzo smaczny klimat rumuńskiej kultury/rzeczywistości. ------- Szatańskie tango (1994) -> produkcja dla powiedzmy posranych kino maniaków. odradzam tym co szukają lekkiej rozrywki podanej w 90minutowym kolorowym opakowaniu. to nie jest film. to ponad 7godzinny obraz węgierskiej zapadłej dziury.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O raany, obejrzalem wczoraj Friends with benefits- najgorsza komedia od czasu filmu 'Ciacho'... Mi się film podobał. Lekki, łatwy i przyjemny. Czego się spodziewałeś? Ambitnego kina? Lol, spodziewalem sie ambitnego kina, jak zawsze przy komediach romantycznych  Film jest beznadziejny nawet jak na ow gatunek. Gdyby nie Mila, to dalbym 2/10, tak moge dac 3/10. Ogladalismy w 8 osob chyba, nie podobal sie nikomu, a wiekszosc ogladala na wspomagaczach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Taka 'Zona na niby' to nawet jak dla mnie miazdzylo ta porazke, eot 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Taka 'Zona na niby' to nawet jak dla mnie miazdzylo ta porazke, eot  To widzisz, ja tego nie dałem w ogóle rady obejrzeć całego..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kino offowe? nie ogarniam kategorii, gatunków itp.  bo się nie znam. Polecałem już, ale nie zaszkodzi powtórzyć: Europa środkowa: Transylwania (2006) -> bardzo smaczny klimat rumuńskiej kultury/rzeczywistości. ------- Szatańskie tango (1994) -> produkcja dla powiedzmy posranych kino maniaków. odradzam tym co szukają lekkiej rozrywki podanej w 90minutowym kolorowym opakowaniu. to nie jest film. to ponad 7godzinny obraz węgierskiej zapadłej dziury. Wg filmwebowskiego gustomierza - w 94 % w moim guście  Po Twojej rekomendacji trzeba się wreszcie będzie za to zabrać. A, że tak zapytam...na raz to pochłonąłeś? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Taka 'Zona na niby' to nawet jak dla mnie miazdzylo ta porazke, eot  To widzisz, ja tego nie dałem w ogóle rady obejrzeć całego.. Przynajmniej nie bylo irytujacego Justina  Ale pewnie bardziej mi sie spodobalo przez moja slabosc do Jennifer 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Baby są jakieś inne 6/10Byłem w piątek w kinie...i zdecydowanie polecam ten film obejrzeć w domowym zaciszu. Pozwolę sobie zacytować fragment recenzji z filmweb, z którym się zgadzam: "Na początek dobra rada: jeśli chcecie obejrzeć "Baby są jakieś inne", wybierzcie się najlepiej na mało uczęszczany seans. W przeciwnym wypadku przyjdzie Wam przez półtorej godziny słuchać głośnego rechotu poweselałych dresiarzy, którzy reagują śmiechem na każde brzydkie słowo padające z ust bohaterów. Wówczas pomyślicie pewnie, że nowy film Marka Koterskiego to prymitywna komedia na wieczór z czteropakiem.
Szkoda by jednak było sprowadzić "Baby" do parteru." Przez to można też przeoczyć kilka ciekawych szczegółów. Film specyficzny jak przystało na Koterskiego. Jednym się spodoba , innym nie...ale arcydzieło to nie jest Ciekawostką jest,że film w większości został nakręcony w 'greenboksie' - o czym dowiedziałem się również z filmwebu, ale już po wizycie w kinie Wygląda to bardzo dobrze.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|