|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam Donieck i Charkow dostepne ale nie kupuje
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
ja mam 3 też na Ukrainę czasem pojawiają się pojedyncze sztuki na inne mecze mi udało się tak kupić na półfinał w Warszawie, a widziałem też bilety na mecz grupowy w Warszawie, ale nie Polaków na Ukrainę jest dużo takich biletów, a w Polsce jest bardzo mało i od razu znikają
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Heh rzeczywiście dają dodatkowe bilety.. a myślałem że to fake. Ja dostałem w sumie na większość na które chciałem na konta moje i na ojca (naprzemiennie) czyli ćwierćfinały i półfinały a także mecze grupowe - wszystkie w Polsce tylko już bez tych z Polakami  Ale teraz już się zastanawiam czy znowu tyle inwestować bo tym razem bym musiał wziąć kredyt i to na jakieś 10-13 kafli żeby to wszystko kupić (a już kupiłem za 12k). Trochę się obawiam czy to wszystko upłynnię z należytym ekwiwalentem? P.S w mailu jest tylko mowa o karcie kredytowej. Mam nadzieję że zwykłym przelewem też będzie można jak wcześniej?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie na jakiej stronce sie logujecie? Ja wchodze na uefa.com próbuje sie zalogować i dupa. Podaja że hasło lub mail nieprawidłowy. A wiem ze jest na 100%. Jak próbuje odzyskać hasło wyskakuje mi, że podany adres mailowy nie istnieje. A przecież na ten ostałem wiadomości o biletach  . Miał ktoś podobnie??
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie na jakiej stronce sie logujecie? Ja wchodze na uefa.com próbuje sie zalogować i dupa. Podaja że hasło lub mail nieprawidłowy. A wiem ze jest na 100%. Jak próbuje odzyskać hasło wyskakuje mi, że podany adres mailowy nie istnieje. A przecież na ten ostałem wiadomości o biletach  . Miał ktoś podobnie?? mam identycznie i nie wiem co zrobić
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A i jeszcze jedno, po losowaniu trzeba było sie logować numerem klienta i hasłem a teraz mail. Zmienili to??
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Trzeba się logować do serwisu biletowego, a nie do serwisu UEFA.
To dwa różne portale i osobne konta do nich.
Pewnie logujecie się na ten niewłaściwy.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A i jeszcze jedno, po losowaniu trzeba było sie logować numerem klienta i hasłem a teraz mail. Zmienili to?? bo logowanie odbywa się tu https://ticketing.uefa.com/euro2012-pl/default.aspxa nie na stronie pl.uefa.com Bilety na mecze na Ukrainie dostępne !!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fakt  dzięki. Jakos wyszczególnione macie mecze na które mozecie dokupić bilety ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dostepne sa nawet bilety na polfinal na Ukrainie...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja pierd... byla dobrze zaznaczona opcja przy I loterii odnośnie wyboru PLN zamiast Euro? Wtedy jej w ogóle nie widziałem i w sumie potem mi to nie przeszkadzało bo euro było poniżej 4 zyla czyli po wizycie w kantorze wyszło mniej więcej to samo. Ale teraz 1 PLN to prawie 4.5 + prowizja w kantorze za zamianę. Czyli przy kupnie za 12k to ponad 1k w plecy  Jak chce zmienić walutę to mi piszą : " Drogi Kibicu, Na obecnym etapie nie ma możliwości zamiany waluty. Jeśłi zaznaczył Pan jednak płatność w złotówkach przedtem, w fazie loterii, to bilety z dodatkowej puli może Pan również opłacić w złotówkach. Jeśli nie, jedyną walutą do płacenia na platformie pozostało euro. " No qrwa mać :\ Ma ktoś na to jakiś sposób żeby były plny  ? P.S NA Ukrainę mam w ch.. meczy jak każdy, w tym ćwierćfinały.. i nad tymi 1/4 się zastanawiam trochę ale nie wiem czy się opłaca mimo to...
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
i nad tymi 1/4 się zastanawiam trochę ale nie wiem czy się opłaca mimo to... zostaw bilety normalnym kibicom śmieszny inwestorze  Kredyty chcą brać na bilety  Mam nadzieję, że sporo osób się przejedzie i jeszcze będzie dopłacać do całego "interesu"
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Juz to widac ze sie przejada skoro mozna normalnie sobie kupowac
|
|
|
|
|
member
|
|
member
a to dziwne, bo ja dostałem opcje kupienia biletów na mecz we Wrocławiu, 12 czerwca, mecz A2-A4... I się zastanawiam  której kategorii?- chcesz to sprzedać?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Fakt  dzięki. Jakos wyszczególnione macie mecze na które mozecie dokupić bilety ?? sa wyszczególnione, ja z 5 kont mam i najwiecej na cwiercfinaly i polfinaly na Ukrainie.
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Teraz nawet na sprzedaz oferuja Mecz 8: UKR - D2 Mecz 16: UKR - D3 to co tak malo Ukraincow chetnych na mecze swojej reprezentacji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sprzedam bilet do strefy kibica w Warszawie, na mecze Polski i na cwiercfinaly.
Koszt 100zl, info na priv
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ja dobrze zrozumialem ktos wzial kredyt,na mecze na Ukrainie ?! Powodzenia i współczucie.
Btw : Po ile chodza bilety na mecz Polski ? Oczywiscie pytam o "czarny rynek" ,kilka stów czy powyzej k ?
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
a to dziwne, bo ja dostałem opcje kupienia biletów na mecz we Wrocławiu, 12 czerwca, mecz A2-A4... I się zastanawiam  Może być Anglia/Włochy/Niemcy vs Portugalia/Francja ale może być też Rosja vs Irlandia/Czechy/Estonia/Bośnia/Turcja/Czarnogóra eh szkoda, że jeszcze nie ma podziału na grupy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Te bilety, które są jeszcze dostępne będą się jeszcze aktualizować? Mam tylko Ukrainę dostępną 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|