Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 3 1 2 3
#4987866 21/10/2011 20:01
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam.. smile

No własnie, tak jak w temacie, gra już sie pojawiła w sklepach, Ci ktorzy ją przetestowali, ja gralem tylko w demo, prosze o napisanie opinii smile

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
bedzie co robic w zimowe wieczory tongue

F
old hand
old hand
F Offline
Trzeba kompa zmienić blush

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
sciagnalem z tego steama i... wylaczylem blush nie widze zmian po fm 11 frown niech mnie ktos oswieci / przekona zebym sie za to zabral tongue

wieczny student
wieczny student
a czy trzeba instalować grę przez steama?
bo pamiętam, że kiedyś tak zainstalowałem i później wszystko szło jak krew z nosa przy wybranej tylko jednej lidze
a jak ściągnąłem rok temu z neta to hulał aż miło
jak teraz dałoby się zrobić instalkę nie przez steama to kupię oryginał, jak nie to biorę pirata laugh

B
Pooh-Bah
Pooh-Bah
B Offline
Nie lepiej ściągnąć nową łatkę do CM 01/02 niż grać w tą śmieszną grę ? Grałem w demo, to te animacje 3D, to mega padaka, od kilku lat to poprawiają i jeszcze potrwa pewnie z 5-10 lat, zanim będzie się dało oglądać te pseudo-mecze grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by xqwzts
sciagnalem z tego steama i... wylaczylem blush nie widze zmian po fm 11 frown niech mnie ktos oswieci / przekona zebym sie za to zabral tongue

jest tam pare zmianek, ale głownie kosmetycznych, poprawili troche 3d - gre bramkarzy, kontuzje itp, choc ja osobiscie wole "kulki".
prócz pare bajerów, typu zebranie z zespołem, czy poprawione rozmowy motywacyjne najwazniejsza cecha poprawioną jest fakt ze można wczytac sobie na poczatku tylko jedną ligę, np. lige polska, po czym po 3 sezonach mozna wczytac kolejna lige, gdzie jak mialo w poprzednich wersjach nie trzeba zaczynac gry od nowa.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
właśnie działająca gra pojawiła się w sieci, więc zaraz pewnie zaczną pojawiać się spostrzeżenia tongue

wieczny student
wieczny student
ale chyba jeszcze bez patcha naprawiającego błędy treningu bramkarzy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
zgadza się, ale to chyba raczej kwestia max paru dni zanim wyjdzie smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no i jest juz patch poprawiający wszystkie wystepujace w grze błędy, więc do dzieła smile

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Panowie, jest jakaś baza piłkarzy z FMa, działająca pod jakimś www?
Jak załaduję wszystkie ligi i dam "players database max" to nie ruszy mi notek laugh
A ciągle szukam tych polskich piłkarzy/trenerów za granicą (jak w tym temacie):
https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=5010266#Post5010266

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Gra ktoś? smile

Ja próbuję podbić Europę z Borussią. Jestem na półmetku sezonu. Odpadłem z pucharu Niemiec, drugie miejsce w lidze i trzy punkty straty do Bayernu, a w Lidze Mistrzów awans z pierwszego miejsca i 1/8 z Porto smile

Gra fajna chociaż ceny piłkarzy z kosmosu. Wyrwać jakiegoś średniaka z klubów Bundesligi - przynajmniej 5-6 milionów euro ;>

wieczny student
wieczny student
Ja też odkurzyłem grę na czas świąt smile
Zacząłem Legią, zrobiłem tylko 2 transfery do klubu, nikt nie odszedł. Po rundzie jesiennej jestem liderem ze sporą przewagą na Górnikiem i Polonią. Poza tym superpuchar (2-0 z Wisłą po dogrywce). W LE odpadłem w 4. rundzie eliminacji po dwumeczu z Bilbao (2-2 i 0-0). Bilbao w grupie wygrało wszystkie mecze wink
W moich meczach pada dużo goli np. 4-0 Podbeskidzie, 3-0 ŁKS, 5-2 Wisła, 6-2 Gaziantep i wiele innych. Zawsze padają takie wyniki, gdy strzelę gola w pierwszych 10. minutach. Jak nie strzelę szybko to zaczynają się problemy

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Gracie? Ja zaczynam trzeci sezon FC Porto. W pierwszym sezonie mistrzostwo Portugalii i odpadnięcie z Realem Madryt w 1 fazie knockout LM (wygrana 3-0 u siebie, przegrana 0-4 na wyjezdzie). W drugim sezonie, obrona mistrzostwa i odpadniecie z MU w ćwierćfinale LM. Zastanawiam się jak dobrze prowadzić zespół aby wygrać LM. Finansowo zawsze będę na straconej pozycji w stosunku do Realu, Barcy, City, United. Ściągnąłem więc najlepszy trenerów (gwiazdki 4,5/5), kupiłem obiecującą młodzież (potencjał >=4 gwiazdki), teraz rozbudowuję szkółkę. Mam nadzieję że w ciągu 3-4 lat wyszkolę nowych Messich i Xavich i wtedy będę miał realne szanse na wygranie LM.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
z palcem w tylku, spokojnie.

JA we wczesniejszej wersji FM, ( w nowa zaczne grac wkrotce)
druzyna AS Roma w 8 sezonow zrobilem tak ze:

- Jest najbogatsza druzyna na swiecie,
- 2 razy z rzedu zdobyta potrojna korona (LM,Liga i puchar wWloch)
- Jest najlepsza druzyna na swiecie pod wzgledem sportowym

p.s. nie wiem jak w nowym FM ale mysle ze Porto spokojnie zrealizujesz swoj cel.

Originally Posted by barciu
Gracie? Ja zaczynam trzeci sezon FC Porto. W pierwszym sezonie mistrzostwo Portugalii i odpadnięcie z Realem Madryt w 1 fazie knockout LM (wygrana 3-0 u siebie, przegrana 0-4 na wyjezdzie). W drugim sezonie, obrona mistrzostwa i odpadniecie z MU w ćwierćfinale LM. Zastanawiam się jak dobrze prowadzić zespół aby wygrać LM. Finansowo zawsze będę na straconej pozycji w stosunku do Realu, Barcy, City, United. Ściągnąłem więc najlepszy trenerów (gwiazdki 4,5/5), kupiłem obiecującą młodzież (potencjał >=4 gwiazdki), teraz rozbudowuję szkółkę. Mam nadzieję że w ciągu 3-4 lat wyszkolę nowych Messich i Xavich i wtedy będę miał realne szanse na wygranie LM.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ma ktos jakies pewne zrodlo?

Dzieki wielkie

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Ja kupiłem oryginał, na FM'a jeszcze stać tongue

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Pyka ktoś w FM'a? Mam pewne problemy z rozwojem zawodników. Kupuje gracza o potencjale 4,5 gwiazdki. Mam bardzo dobrą bazę szkoleniową, trenerzy 4,5-5 gwiazdek. Zawodnik trenuje na maksa, daje mu trening nowych 2-3 zagrań, gra regularnie w pierwszym zespole a mimo to jego potencjał spada, czasami o pół gwiazdki, czasem o całą gwiazkę. Co robię źle ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by barciu
Pyka ktoś w FM'a? Mam pewne problemy z rozwojem zawodników. Kupuje gracza o potencjale 4,5 gwiazdki. Mam bardzo dobrą bazę szkoleniową, trenerzy 4,5-5 gwiazdek. Zawodnik trenuje na maksa, daje mu trening nowych 2-3 zagrań, gra regularnie w pierwszym zespole a mimo to jego potencjał spada, czasami o pół gwiazdki, czasem o całą gwiazkę. Co robię źle ?

nie znam odpowiedzi na pytanie bo dopiero rozegralem 1 sezon Fulham ale przykladowo mam jedną perełke i my atrybuty rosna a skauci wygwiazdkowali go na 4 gwiazdki wiec dziwny przypadek u Ciebie. A zadowolony jest z treningu? moze za bardzo go katujesz? Sam nie wiem :/ sprobuj na cmrev.com na forum zapytac lub poszperac tam jest duzo ekspertow :-)

Strona 1 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, aker, rafal08, latajaca_holenderka, betowiec, VVega, alfa, rymoholik, burbon), 2,060 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,837,820
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025