OT: ogladaliscie wczorajszy Cafe futbol z Masiota... ja wale, niech na nasza lige i kadre, UEFA i FIFA zrobi LOCKOUT! a w tym czasie konkretni ludzie zrobia porzadek z Lato i jego swita...
zeby nie mozna bylo sprawdzic kosztow dzialanosci zwiazku
Mi to się podoba,że w Legii zaczyna grać młodzież i to polska młodzież: Żyro (wreszcie się przełamał, oj będzie z tego chłopaka pożytek, nie tylko dla Legii!), Wolski...a przecież jest jeszcze młody Kosa...dalej Rybus '89, Borysiuk '91 (dla mnie - wielki talent, do reprezentacji go).
Mi to się podoba,że w Legii zaczyna grać młodzież i to polska młodzież: Żyro (wreszcie się przełamał, oj będzie z tego chłopaka pożytek, nie tylko dla Legii!), Wolski...a przecież jest jeszcze młody Kosa...dalej Rybus '89, Borysiuk '91 (dla mnie - wielki talent, do reprezentacji go).
to bedzie decydujace w walce o tytul - ci goscie pokaza charakter, beda gryzli trawe w decydujacych momentach - w Legii wszystko zaczyna WYGLADAC JAK TRZEBA - atmosfera jest, zzycie z klubem u zawodnikow, kibice, stadion, teraz otarcie w pucharach - za rok LM
to bedzie decydujace w walce o tytul - ci goscie pokaza charakter, beda gryzli trawe w decydujacych momentach - w Legii wszystko zaczyna WYGLADAC JAK TRZEBA - atmosfera jest, zzycie z klubem u zawodnikow, kibice, stadion, teraz otarcie w pucharach - za rok LM
Wystarczy zobaczyć radość wczorajszych strzelców bramek, piękne chwile dla nich i dla kibiców (L)
Tak wracając to wczorajszego meczu Legia - Widzew...to RTS ładną akcję odwalił z tymi racami - chyba jakaś grubsza sprawa będzie Z tego co słyszałem to kibice 'dostali' te race od piłkarzy
Tak wracając to wczorajszego meczu Legia - Widzew...to RTS ładną akcję odwalił z tymi racami - chyba jakaś grubsza sprawa będzie Z tego co słyszałem to kibice 'dostali' te race od piłkarzy
cos tam komentatorzy mowili, bo ogladalem od 15 min i nie wiem co bylo
Podobno po tym jak się ustawiają na środek boiska, podbiegli pod sektor gości rzucili 'zawiniątka w sektor' z czego po rozwinięciu zostały race i powstała 'mini-sektorówka' http://legionisci.com/photos12j/12widzew1_f35.jpg Trzeba przyznać,że pomysłowe
Tak ogólnie to Widzew słynął z ciekawych pomysłów, pamiętam jak była ostatnia zadyma na stadionie właśnie z Widzewem... RTS rzucił świece dymne na boisko...i jak dym opadł okazało się,że nie ma części płotu - Widzew przyjechał ze śrubokrętami