|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
martin rowerek ustawiony ładnie, zobaczymy co w 3 secie wykombinują
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, naprawdę warto Stosur dzisiaj dać?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fischer co jest?  Mam nadzieje, że ogarnie w III secie.  no tego juz chyba dawno odpuscil skup sie na 3 
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
martin rowerek ustawiony ładnie, zobaczymy co w 3 secie wykombinują Na razie to się szykuje co najwyżej kółko od roweru. 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja tam nie stawialem tego meczu, wgl nie gram po takich kursach na faworytow, meczu też nie oglądałem, ale jesli jest tak jak pisze Magik czyli że doznał kontuzji, i wiedział że i tak będzie musiał zejść to powinien to zrobic a nie robic z siebie pajaca i grać z Kontuzją, z postawą sportową nie miało to wiele wspólnego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
martin rowerek ustawiony ładnie, zobaczymy co w 3 secie wykombinują Na razie to się szykuje co najwyżej kółko od roweru.  Ale kierownica już jest 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tam nie stawialem tego meczu, wgl nie gram po takich kursach na faworytow, meczu też nie oglądałem, ale jesli jest tak jak pisze Magik czyli że doznał kontuzji, i wiedział że i tak będzie musiał zejść to powinien to zrobic a nie robic z siebie pajaca i grać z Kontuzją, z postawą sportową nie miało to wiele wspólnego. Uprawiałeś kiedyś jakikolwiek sport wyczynowo?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
 Gorzej jak jeźdzą na takich: [ Linked Image]
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja tam nie stawialem tego meczu, wgl nie gram po takich kursach na faworytow, meczu też nie oglądałem, ale jesli jest tak jak pisze Magik czyli że doznał kontuzji, i wiedział że i tak będzie musiał zejść to powinien to zrobic a nie robic z siebie pajaca i grać z Kontuzją, z postawą sportową nie miało to wiele wspólnego. Uprawiałeś kiedyś jakikolwiek sport wyczynowo? A co to ma do rzeczy ? A ty uprawiałeś ? wedlug Ciebie lepszym wyjsciem jest ryzyko poważniejszej kontuzji?, nie wiem jaka to była kontuzja, jeszcze na dodatek gość który oprócz serwisu, wielu atutów nie ma.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Ja tam nie stawialem tego meczu, wgl nie gram po takich kursach na faworytow, meczu też nie oglądałem, ale jesli jest tak jak pisze Magik czyli że doznał kontuzji, i wiedział że i tak będzie musiał zejść to powinien to zrobic a nie robic z siebie pajaca i grać z Kontuzją, z postawą sportową nie miało to wiele wspólnego. Czasami się zdarza, że zawodnicy są ambitni. Ale tylko czasami, bo i tak większość sprzedaje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czemu stream z kortu nr B w wiedniu jest a z centralnego nie ma?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tam nie stawialem tego meczu, wgl nie gram po takich kursach na faworytow, meczu też nie oglądałem, ale jesli jest tak jak pisze Magik czyli że doznał kontuzji, i wiedział że i tak będzie musiał zejść to powinien to zrobic a nie robic z siebie pajaca i grać z Kontuzją, z postawą sportową nie miało to wiele wspólnego. Czasami się zdarza, że zawodnicy są ambitni. Ale tylko czasami, bo i tak większość sprzedaje  No, no... A niektóre zawodniczki to nawet sraczkę potrafią symulować pod bukmacherów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oo widze ze stream z centralnego bedzie po Fischeru, ladnie sobie wykombinowali -.-
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak myślicie, warto Robredo? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tam nie stawialem tego meczu, wgl nie gram po takich kursach na faworytow, meczu też nie oglądałem, ale jesli jest tak jak pisze Magik czyli że doznał kontuzji, i wiedział że i tak będzie musiał zejść to powinien to zrobic a nie robic z siebie pajaca i grać z Kontuzją, z postawą sportową nie miało to wiele wspólnego. Uprawiałeś kiedyś jakikolwiek sport wyczynowo? A co to ma do rzeczy ? A ty uprawiałeś ? wedlug Ciebie lepszym wyjsciem jest ryzyko poważniejszej kontuzji?, nie wiem jaka to była kontuzja, jeszcze na dodatek gość który oprócz serwisu, wielu atutów nie ma. Przecież on chciał sprawdzić czy da radę grać dalej.. Uważasz, że jeśli takiego gościa jak Kralović cokolwiek zaboli to od razu ma kreczować? Bo przecież tylko serwować potrafi i ryzykuje dodatkowo poważną kontuzję?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zawyczaj jeśli ktoś łapie konztuję to mecz przegrywa, no chyba że symuluje, Koniec tematu, wiedług mnie to głupota grac z kontuzją ale to jest indywidualna sprawa zawodnikow 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Bogo koncz w dwóch 
|
|