Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 13 1 2 6 7 8 9 10 12 13
enthusiast
enthusiast
Swego czasu jak odnotowali zbyt wiele odświeżeń strony w krótkim okresie, to czasowo blokowali to ip, spróbuj poloczyc sie z innego ip.

Bonus: Unibet
B
member
member
B Offline
czy u tego buka jest bonus od depozytu?

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by [email protected]
czy u tego buka jest bonus od depozytu?

kursy są bonusem.

btw

Czy tylko mi się zmieniła rozdzielczość na stronie pinnacle, czy wszystkim tak hula ?

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Wszystkim.

member
member
Na dodatek w tej wersji poza ostatnią dobą nie można odsłonić historii swojego konta.

S
journeyman
journeyman
S Offline
Originally Posted by TheStyl
Na dodatek w tej wersji poza ostatnią dobą nie można odsłonić historii swojego konta.

Kliknij na Moje konto (nie zjeżdzając na Dane osobowe)
do wszystkiego jest dostęp

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czemu meczy juz nie ma w ofercie na kilka minut przed?
To normalne u nich ze zamykaja cly kosz na dlugie godziny i sobie nie pogra ni uja?
Jak pytam supportu to 'zalezy od ich linesmen' czy cos bedzie ale przeciez tam chyba grajacy sami ustalaja kursy przylozeniami?
Czemu wycofali sie z wielu lig np walijskiej?

Ogolnie to chyba na psy schodza czy mi sie wydaje?
Dzis np blok na cala NCAA laugh

D
enthusiast
enthusiast
D Offline
Panowie ,nie gralem w pinnacle ze 2 lata.czy nadal sa klopoty z laczeniem dowolnych zdarzen? Chodzi np o laczenie roznych dyscyplin a ponadto czy na live mozna grac duble?

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
pomoze ktos bo nie rozumiem co maja na mysli przez to ze za malo obstawilem:

" Dear Pinnacle Sports Client,

Your withdrawal request was declined. The reason we declined your withdrawal is you made a deposit and are now requesting a withdrawal without a minimum amount in bets.

Please see the information under the Cashier option Deposit Methods of our site. Any deposit made to an account without a minimum amount of bets placed will incur both a deposit and withdrawal fee. Fees include those incurred by Pinnacle Sports that are normally absorbed and not charged to the client.

In accordance with our policies, if you proceed with the withdrawal, your account will be charged the standard withdrawal fee. The fee is based on the withdrawal option selected. For the amount of your fee, please review the information on the Cashier information pages of our site, www.pinnaclesports.com. [pinnaclesports.com.]

In addition, you will also be charged for the fee paid by Pinnacle Sports to accept your deposit. The Moneybookers fee is 2.8%, the Moneybookers Direct Deposit fee is 4%, NETELLER fees are 2.3%, NETELLER 1-Pay fees are 4%, Credit or Debit card fees are 4% and the INSTADEBIT fee is 4%.

If you choose to proceed, and accept the fees, please advise our Customer Service Department at [email protected]."

Depozyt zlozylem jakies 10 dni temu na sume powiedzmy 300zl, a po depozycie zagralem na laczna sume okolo 5000zl to jak to mozliwe ze nie postawilem jakies minimialnej sumy po moim depozycie ?!

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
lol, troche zjebki i odrazu lepije ;]

" Dear Client,

Thank you for the information.

We have reviewed your account.

You are correct regarding the amount wagered. We apologize for the over sight.

Kindly re-submit your withdrawal request.

We appreciate your understanding.

Kind regards,

Customer Service Department
Pinnacle Sports "

C
Pooh-Bah
Pooh-Bah
C Offline
musze zapytac, choc grane za drobne. nie wiem jak mi pin rozliczyl zaklad grany w sobote na live przy stanie 1:0 villareal v betis. w jednej chwili gralem:
villa +0.25 (pk+0.5) @2.14
remis @4.4
win betis @12

rozliczone:
- polowa stawki
przegrana
przegrana

tkliwy nihilista
tkliwy nihilista
Originally Posted by duma_stolicy
Panowie ,nie gralem w pinnacle ze 2 lata.czy nadal sa klopoty z laczeniem dowolnych zdarzen? Chodzi np o laczenie roznych dyscyplin a ponadto czy na live mozna grac duble?
różne dyscypliny owszem można, ale ubogi wybór jest tego;

natomiast duble live- no way smile

C
Pooh-Bah
Pooh-Bah
C Offline
Originally Posted by czubek
musze zapytac, choc grane za drobne. nie wiem jak mi pin rozliczyl zaklad grany w sobote na live przy stanie 1:0 villareal v betis. w jednej chwili gralem:
villa -0.25 (pk+(-0.5)) @2.14
remis @4.4
win betis @12

rozliczone:
- polowa stawki
przegrana
przegrana

a.k.a. "croydoncabman"
a.k.a. "croydoncabman"
od jakiegos czasu, nie potrafie sie zalogowac...
Tez tak macie?

member
member
Działa Wam?

K
stranger
stranger
K Offline
panowie mam taki problem
wczesniej grałem na betfair a tam mozna było miec kilka kont i nie było problemu
ale o co chodzi
miałem konto w pinnku w pln po czym zachciało mi sie miec konto w usd, no to załozyłem i wysłałem kase zagranicznym przelewem bankowym do pinka w usd (100usd) po czym na nastepny dzien chce sie zalogowac a tu obydwa konta zamkniete
pisze do nich meila o co chodzi a oni mi na to ze konta pozostana zamkniete i nie ma mozliwosci ich ponownego otworzenia
zadnego z tych kont!!!
i teraz sie zastanawiam jak odzyskac kase bo nie mam dostepu do konta
macie jaki pomysł ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pojechać do nich i zrobić akcje coś w stylu Bravika
Zakładasz sobie drugie konto bez konsultacji z supportem ot tak?
Akceptujesz regulamin w którym pisze że można posiadać tylko jedno konto, może łaskawie oddadzą jak dobrze z nimi rozkminisz.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mam dwa pytania

-po pierwsze

poprosilem o zmiane waluty na koncie wiec wygenerowano mi nowe konto z waluta przeze mnie wybrana
i gdy teraz patrzac na sucho na kursy po zalogowaniu limit wygranej na kazdym zakladzie mam 0,01
z czego moze sie to brac?? uprzedzam ze w tej chwili nie mam tam srodkow ale zamierzalem wplacic
ps na poprzednim koncie limity mialem "normalne"

-po drugie

po wplacie x jaki obrot tym depozytem zeby wyplacic
mowa o moneybookers

a.k.a. "croydoncabman"
a.k.a. "croydoncabman"
ile wplacisz tyle musisz zrobic obrotu. czyli prostymi slowy wplacasz 1000 i zagrasz trzy kupony po 200, to wszystko oprucz 400 mozesz wyplacic...

M
journeyman
journeyman
M Offline
dawno nie grałem w pinnaclu, a teraz widze ze dużo mają takich zwrotów jak ten poniżej. często się to zdarza ?

[Soccer] [Live - Italy Serie B] [Game] Hellas Verona vs Modena. All bets taken on [Total] from 1/6/2012 10:45:13 AM to 1/6/2012 10:45:26 AM have been voided due to the following reason: [The dangerzone resulted in a Red Card or Goal.] Sorry for the inconvenience.

Strona 8 z 13 1 2 6 7 8 9 10 12 13

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, rafal08, Lukasz111, burbon), 3,384 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,216
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025