"Odszedł dziś od nas Bartosz Zjawin, genialny producent i dobry kolega. Porzućmy na moment wszelkie zatargi, spory i konflikty, skłońmy się ku refleksji... R.I.P." - napisał na swoim profilu facebookowym Chada.
Produkcje Zjawina pojawiły się na takich płytach jak: 2009 - Pezet - Muzyka emocjonalna 2008 - Eldo - Nie pytaj o Nią 2007 - 1z2 - Progres 2006 - Mixtape Prosto - Dj deszczu strugi 2006 - Płomień 81 - Historie z sąsiedztwa 2004 - Grammatik - 3 2004 - Grammatik - Reaktywacja 2003 - Eldo - Eternia 2003 - Kanał Audytywny - Demo
właśnie sie zalogowałem ,zeby to napisac ,ale Anfa uprzedził. Czytałem ,cos ostatnio ,ze miał konflikt z Pezetem ,chodziło o hajs. Szkoda naprawde był dobry, czołówka Polska.
kazdy ma swoje gusta muzyczne,i to trzeba uszanowac. Fakt ta rozmowa na fb ,była na tragicznym poziomie .. i kompletnie zbedna. Jednak jak bys sie przyjrzał dyskografii Pezeta ..Muzyka Klasyczna ,Powazna ,Emocjonalna.. kapitalne płyty ,moze bys zmienił zdanie?
co do tragicznie zmarłego Zjawina ,wyprodukował bardzo duzo ,dla Eldoki ,w tym po całosci plyte Eternie, dla mnie NR1 album HH w Polsce ,obok Tabasko.
Nie potrzebuje zmieniac zdania,otoz moze Cie zdziwie ale : "Muzyke Klasyczna" i "Muzyke Powazna" mam w oryginale. Emocjonalnej nie mam,aczkolwiek uwazam ja za ewenement na rodzimym rynku hh i ciekawy krazek,w USA pewnie by sie komercyjnie przebił.
Sam słucham mocnych brzmien,od rocka przez hatecore po BM,ale szanuje coś dobrego,np w hh wg mnie Mes,który bije na glowe wiekszosc hołoty.
Chodzi o to ze ja doceniam dobrą muzyke,traktuje ją jako rozrywke a nie ideologie zycia.
Ja po prostu mowie o zenujacym poziomie w/w ,co do ktorego jak widze zgadzamy sie.