|
|
old hand
|
|
old hand
Czemu tak ped na SS dzis? Chinka nie jest bez szans, a kursik smakowity lepsza forma lepszy serwis lepsza kondycja znacznie wieksza sila w uderzeniach Nic tylko grać, własciwie juz sam ten pierwszy argument wystarczy aby pograc to bez obaw... Ile wynosi ten dodatkowy bonus za wygranie całego turnieju bez porazki? Zresztą i bez niego Kvitova zrobi wszystko aby zagrac z Azą dopiero w finale Kvita @ 1,4 bezstresowo bankowo, a kto chcę sie pocić na SS po takim samym kursie to powodzenia
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
Anderson @1.9 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czemu tak ped na SS dzis? Chinka nie jest bez szans, a kursik smakowity lepsza forma lepszy serwis lepsza kondycja znacznie wieksza sila w uderzeniach Nic tylko grać, własciwie juz sam ten pierwszy argument wystarczy aby pograc to bez obaw... Ile wynosi ten dodatkowy bonus za wygranie całego turnieju bez porazki? Zresztą i bez niego Kvitova zrobi wszystko aby zagrac z Azą dopiero w finale [b}Kvita @ 1,4 bezstresowo bankowo, a kto chcę sie pocić na SS po takim samym kursie to powodzenia[/b] siema z tym sie po protu nie da nie zgodzic
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
domaitis]Anderson @1.9  nic za tym nie przemawia 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Co się stało z Grajusem? Suzazo? Fro Lech też się nie wypowiada. Ktoś coś wie?
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
Co się stało z Grajusem? Suzazo? Fro Lech też się nie wypowiada. Ktoś coś wie? styl wypowiedzi, wstawianych emotek, aktywności we wszystkich możliwych dyscyplinach i nawet pewne podobienstwo nickow, wskazuja mi na Uve87, ale to nie moja brocha sprawdzic jak jest naprawde  Grajus spalił się pożyczajac pieniadze od wielu osob, pod dlugim czasie wprawdzie w koncu oddal, ale smrod pozostal...
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
domaitis] Co się stało z Grajusem? Suzazo? Fro Lech też się nie wypowiada. Ktoś coś wie? styl wypowiedzi, wstawianych emotek, aktywności we wszystkich możliwych dyscyplinach i nawet pewne podobienstwo nickow, wskazuja mi na Uve87, ale to nie moja brocha sprawdzic jak jest naprawde  Grajus spalił się pożyczajac pieniadze od wielu osob, pod dlugim czasie wprawdzie w koncu oddal, ale smrod pozostal... ... kazdy kto ma do tego dostep potwierdzi ze On to nie Ja ... wiec odemnie sie ... 
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
domaitis] Co się stało z Grajusem? Suzazo? Fro Lech też się nie wypowiada. Ktoś coś wie? styl wypowiedzi, wstawianych emotek, aktywności we wszystkich możliwych dyscyplinach i nawet pewne podobienstwo nickow, wskazuja mi na Uve87, ale to nie moja brocha sprawdzic jak jest naprawde  Grajus spalił się pożyczajac pieniadze od wielu osob, pod dlugim czasie wprawdzie w koncu oddal, ale smrod pozostal... ... kazdy kto ma do tego dostep potwierdzi ze On to nie Ja ... wiec odemnie sie ...  co nie zmienia faktu, ze to nie Twoj pierwszy nick, pytanie tylko co nabroiles pod poprzednim...
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Seppi @4.10  Na Li @3.32 Misza 2-0 @1.66
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Seppi @4.10  Na Li @3.32 Misza 2-0 @1.66 popieram , tylko jak zagrac ? , raczej nie w triplu ?
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
domaitis] domaitis] Co się stało z Grajusem? Suzazo? Fro Lech też się nie wypowiada. Ktoś coś wie? styl wypowiedzi, wstawianych emotek, aktywności we wszystkich możliwych dyscyplinach i nawet pewne podobienstwo nickow, wskazuja mi na Uve87, ale to nie moja brocha sprawdzic jak jest naprawde  Grajus spalił się pożyczajac pieniadze od wielu osob, pod dlugim czasie wprawdzie w koncu oddal, ale smrod pozostal... ... kazdy kto ma do tego dostep potwierdzi ze On to nie Ja ... wiec odemnie sie ...  co nie zmienia faktu, ze to nie Twoj pierwszy nick, pytanie tylko co nabroiles pod poprzednim... admini mnie nie lubili  zaduzy ban tam byl ... a reasumujac sam Goget tamto konto usuwał ... jam jest czysty jak lza ... przynajmniej na tym forum 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Seppi @4.10  Na Li @3.32 Misza 2-0 @1.66 popieram , tylko jak zagrac ? , raczej nie w triplu ? no singlami oczywiście.
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
w takim razie przepraszam
ale kazdy kto pamieta Grajusa moze dostrzec pewne, nawet duze podobienstwo w stylu wypowiedzi, aktywnosci w podobnych dzialach/dyscyplinach itp..
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Nie chciałem wywoływać większej dyskusji;)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jednak! Pomimo sporych problemów z zakupem biletów, kibice nie zawiedli i w komplecie stawią się na dzisiejszym meczu przeciwko Lechii. Nowy stadion na Pilczycach zostanie zapełniony przez ponad 42 tysiące widzów, co będzie stanowiło nowy rekord polskiej ligi! Dotychczas najwięcej osób obejrzało mecz Ruchu Chorzów z Górnikiem Zabrze (39.800 osoób), który został rozegrany na Stadionie Śląskim. Hej Śląsk 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
domaitis]w takim razie przepraszam
ale kazdy kto pamieta Grajusa moze dostrzec pewne, nawet duze podobienstwo w stylu wypowiedzi, aktywnosci w podobnych dzialach/dyscyplinach itp.. spoko ja rowniez cos dzis nerwowy jestem jesdtem userem starej daty juz tak mam heh 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Uve pochwal sie taśmą na 7k
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Uve pochwal sie taśmą na 7k dziś pierwszy dzień od pamiętnej LM dawno chłopa nie było 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Uve pochwal sie taśmą na 7k tez chetnie zobacze : ) : )
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
prędzej wam kaktus wyrośnie 
|
|