|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Tylkn na kilka meczow mam i nie mam biletow na naszych, wiec na nie teraz poluje chociaz sdzanse male.
Na handel mi nie potrzebne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja generalnie też w 99,999999% albo i nawet więcej przypadków po zalogowaniu widzę tylko mecze na Ukrainie, ale odkąd sprawdzam regularnie swoje konto (od ok. 2 tygodni po kilka/kilkanaście razy dziennie) to 2 (sł dwa) razy pojawiły się u mnie mecze w Polsce (półfinał w Warszawie i A2-A3 też w Warszawie) tyle, że te bardzo szybko znikają w przeciwieństwie do ukraińskich.
Trzeba po prostu mieć całą masę szczęścia i się wstrzelić.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
czy za te bilety oferowane w tej chwili mozna zapłacić kartą debetową?? albo prepaidem mastercard??
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ktos probowal placic visa electron? da sie?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
kartą debetową Alior Banku bez problemu
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ja dzis pilnuje konta. Rzeczywiscie pojawiaja sie co jakis czas nowe oferty. Dzis przez moment byly 2 bilety na polfinal na Ukrainie i 1/4 tez Ukraina. Ale to byla chwila i ktos je kupil. mi te polfinaly widnieja z drugiej puli od poczatku...takze nic nowego,raz zniknely te 3 kategori po czym na dzien nastepny sie znowu pojawily, ale narazie ich nie kupuje donieck daleko...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja je mialem tylko przez chwile a wczoraj praktycznie siedzialem caly dzien na tej stronie
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
chyba jest juz rozwiazanie zagadki roznych ofert dla roznych kont:
Sprzedaż według Listy Oczekujących jest dodatkową możliwością zakupu biletów na mecze UEFA EURO 2012, skierowaną do wszystkich Zamawiających, którym w następstwie loterii przeprowadzonej w kwietniu 2011 r. nie zostały przyznane zamówione bilety.
Wszystkie bilety oferowane według Listy Oczekujących dostępne są na zasadzie „kto pierwszy, ten lepszy” dla ograniczonej grupy Zamawiających, którzy zostaną o tym fakcie powiadomieni e-mailem. Oferta sprzedaż na Liście Oczekiwania jest ograniczona czasowo. Termin ważności oferty wskazany jest w e-mailu przesłanym do Zamawiającego.
Nastepujące rodzaje biletów dostępne są w sprzedaży według Listy Oczekujących: - Individual Match Tickets (IMT) - Venue Series (VS) - Bilety dla osób niepełnosprawnych.
Do ceny biletów zakupionych poprzez Listę Oczekujących doliczana jest opłata administracyjna w wysokości: - 40 PLN dla mieszkańców Polski I Ukrainy - 80 PLN dla mieszkańców innych krajów członkowskich UEFA - 160 PLN dla mieszkańców wszystkich innych, nie wymienionych powyżej krajów
W odróżnieniu od Platformy Odsprzedaży Biletów, do wartości zamówienia z Listy Oczekujących nie jest doliczana dodatkowa opłata w wysokości 10% ceny nominalnej wybranych biletów.
czyli kurwa jak ktos zalozyl 100 kont to teraz jescze dostaje wieksza ilosc ofert na zakup dodatkowych biletow a reszta ma grupowe mecze na Ukrainie. Zajebisty system.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Napisalem do nich i pytam sie dlaczego ja mam ciagle te 2 mecze na Ukrainie a w tym samym czasie inni maja mozliwosc zakupu zupelnie innych biletow. A oto ich odpowiedz, ktora wyjasnia wszystko:
"Drogi Kibicu,
Oznacza to, że w tej chwili tylko takie bilety są dostępne dla Pana."
I wszystko jasne
|
|
|
|
|
|
|
Znaczy co wszystko jasne? bo widze ze dali Ci standardowa odpowiedz jaka daje sie zawsze w obs klienta.
Sa takie bilety jakie Pan widzi... Nie aplikowalem na zadna ukraine wiec nie wiem po co mam takie dostepne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślę, że to była ironia  A swoją drogą to nie wiem czy media nie powinny się na poważnie zająć tym tematem, bo sposób w jaki ten ich zajebisty system przydziela różnym osobom zupełnie różne bilety do kupienia (zamiast każdemu to samo i kto pierwszy ten lepszy) jest co najmniej dziwny... Kompletnie nie umiem zrozumieć na jakiej zasadzie w 99% przypadków mam możliwość kupna biletów na różne mecze Grupy D (w tym wielokrotnie mecze gospodarza Ukrainy!, a nigdy w życiu nie uświadczyłem tam jakiegokolwiek biletu np. na Grupę B (której mecze są na Ukrainie). Dalej skoro niby system przydzielając bilety bierze pod uwagę to co ktoś już na danym koncie do tej pory wylosował/nie wylosował to z jakiej racji raz trafiła mi się możliwość kupna biletu na półfinał w Warszawie, skoro w pierwszej turze na tym koncie wylosowałem już "Venue Series - Knockout Stage - Warsaw", czyli coś w czego skład wchodzi właśnie wspominany półfinał... I takich przykładów możnaby jeszcze mnożyć i mnożyć...
|
|
|
|
|
|
|
A tak, nie doczytalem tego 'czyli kurwa jak ktos zalozyl 100 kont to teraz jescze dostaje wieksza ilosc ofert na zakup dodatkowych biletow a reszta ma grupowe mecze na Ukrainie. Zajebisty system.' Jeden wielki burdel, nie zdziwilbym sie gdyby sie okazalo ze ukraincy ktorzy aplikowli na mecze na Ukrainie maja opcje kupna biletow tylko w Polsce..
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
U mnie standardowo tylko dwie możliwości kupna na Ukrainę. Może UEFA chce wspomagać turystykę w obu krajach członkowskich? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
W koncu jakies wyjasnienie:
"Drogi Kibicu,
Na platformie odsprzedaży widzi Pan takie same bilety jak wszyscy inni kibice, są to zawsze bilety odsprzedawane przez kibiców. Jeśli zaś chodzi o bilety oferowane na podstawie listy oczekujących, to każdy kibic widzi bilety dostępne jeszcze do kupienia tylko na mecz/(e), na który/(e) aplikował w marcu."
Wiedzieliscie cos wczesniej o tej liscie oczekujacych?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja wybralem w marcu mecze: 1, 10, 17, 26, 30, 31 Mial ktos moze mozliwosc zakupu tych biletow na platformie odsprzedazy? Tylko teraz jeszce jeden problem. Ja aplikowalem wszedzie na 3 kategorie to teraz tez moge kupic tylko na 3? Jak sie pojawi bilet na wybrany przezemnie mecz ale innej kategori to juz go nie moge kupic?
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Mecz 29: ZW25 - ZW27 (półfinał) Donetsk, obecny do wziecia jest
|
|