|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mówcie co chcecie, ale najlepszy gol to dla mnie wolej Zidane z Leverkusen  ale się temat po fotce Yeboaha rozwinął  no i bardzo dobrze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiec spox  a co od bartheza ze najlepiej bijacy karne nic dodac nic ujac  Barthez ? No Panie,a Chilavert ? ales teraz wyjebal  cofnij sie troche wstecz nasz kolega barthez napislal ze alan shearer byl najl bijacym karne a ty albo slepy jestes albo udajesz glupa Najzwyczajniej w swiecie nie zauwazylem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a pamietacie gre na hali w fifie 98? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a pamietacie gre na hali w fifie 98?  Był chyba Widzew i Górnik ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiec spox  a co od bartheza ze najlepiej bijacy karne nic dodac nic ujac  Barthez ? No Panie,a Chilavert ? ten Paragwajczyk to miał wypasy z wolnego ,ogolnie ładnie tam rzadził i dzielił w tym Paragwaju , jak sie wkur wił ,to nawet trener musial milczec ;P ...taki dobry swir ,w pozytywnym tego słowa znaczeniu. dokladnie powie ci wiecej po meczu w 1/8 ms we francji gdzie bronil jak natchniony zrobili obroncy jedne malutki bład w 110minucie chyba i blanc ich skarcił na 0-1 chilavert to myslalem ze ich tam wszystkich zajebie  bo.......10minut dzielilo ich od karnych a swirek umial je bronic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiec spox  a co od bartheza ze najlepiej bijacy karne nic dodac nic ujac  Barthez ? No Panie,a Chilavert ? ales teraz wyjebal  cofnij sie troche wstecz nasz kolega barthez napislal ze alan shearer byl najl bijacym karne a ty albo slepy jestes albo udajesz glupa Najzwyczajniej w swiecie nie zauwazylem  masz wybaczone 
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
i tak najlepsze było Takeshi na DSF 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiec spox  a co od bartheza ze najlepiej bijacy karne nic dodac nic ujac  Barthez ? No Panie,a Chilavert ? ten Paragwajczyk to miał wypasy z wolnego ,ogolnie ładnie tam rzadził i dzielił w tym Paragwaju , jak sie wkur wił ,to nawet trener musial milczec ;P ...taki dobry swir ,w pozytywnym tego słowa znaczeniu. dokladnie powie ci wiecej po meczu w 1/8 ms we francji gdzie bronil jak natchniony zrobili obroncy jedne malutki bład w 110minucie chyba i blanc ich skarcił na 0-1 chilavert to myslalem ze ich tam wszystkich zajebie  bo.......10minut dzielilo ich od karnych a swirek umial je bronic  Razem z Petitem dostal nagrode fair play. Wział typa na łapy i jak dziecko i wyszedł z nimz boiska -pamietacie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a propos tamtego mundialu tak mi sie przypomnialo jak Thuram strzelil 2 bramki w polfinale z Chorwacja  tamte MS w 98 byly jak mnie najlepsze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i tak najlepsze było Takeshi na DSF  haha  piekne wspomnienia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
od Shearera to z daleka Panowie. Najlepszy napastnik w swoim czasie, miał wzystko. A rzuty karne i bramki głową to poezja w jego wykonaniu. najlepiej strzelający karne gracz... my akurat wpisujac jego nazwisko mamy takie samo zdanie co ty dobry pilkarz i co najwazniejsze wzbudzal sympatie nie mozna bylo napisac ze strzaskany w solarium na braz itd pacyfista zle mnie zrozumiales moze z tym "szira" ja mam do goscia duzy szacunek co robil w newcastle z cole'm bo jak wiesz on blyszcal w coca-coli (1 liga) awansowali cole do man utd alan do blackburn wiec spox  a co od bartheza ze najlepiej bijacy karne nic dodac nic ujac  Kolego miły Bartez to ksywka od imienia Bartek  nie myl z bramkarzem Francuskim Barthezem pozdrawiam
|
|
|
|
|
HT2/FT1
|
|
HT2/FT1
a wolny roberto carlosa z francuzami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a wolny roberto carlosa z francuzami juz mowilismy o nim z 2-3 strony wczesniej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to czas abym ja wam zadal koledzy pytanko  w jakich okolicznosciach (opisac doklanie mecz i wszystko z nim zwiazane) i co stracil co jest do dzis nie osiagalne w serie a  macie teraz zadanie
|
|
|
|
|
HT2/FT1
|
|
HT2/FT1
a wolny roberto carlosa z francuzami juz mowilismy o nim z 2-3 strony wczesniej sorki na skypie gadalemimnieminelo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oki bartez 
|
|
|
|
|
HT2/FT1
|
|
HT2/FT1
no to czas abym ja wam zadal koledzy pytanko  w jakich okolicznosciach (opisac doklanie mecz i wszystko z nim zwiazane) i co stracil co jest do dzis nie osiagalne w serie a  macie teraz zadanie wlosy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to czas abym ja wam zadal koledzy pytanko  w jakich okolicznosciach (opisac doklanie mecz i wszystko z nim zwiazane) i co stracil co jest do dzis nie osiagalne w serie a  macie teraz zadanie chodzi o ac milan
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a Chilavert Jose Luis to był kozak,ale pod koniec kariery te wały ze sprzedawaniem meczów mu bardzo zaszkodziły, zawsze byłem fanem jego talent. Z Niemcami jak Paragwaj grał chyba ćwierćfinał gdyby doszło do karnych jetem przekonany że Chila by te karne zgarnął dla Paragwaju
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|