|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kary na dodatek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
everton troche przycisnal i dobrze niech cisna do mojego overrka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
uff poprzeczka z wolnego Evertonu
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale baines pociagnal z wolnego, deheja nawet nie drgnal
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 arsenal
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mistrz AA ok ale probowales . poprosilem grzecznie. aby ktos znalazl chwilke 10-15minut i poszukal bo akurat musialem wyjsc po leki dla matuli i nie wyrobile m sie z oferta i sprawdzaniem z netowymi bukami. wystarczylo napisac "probowalem nie ma " i tyle w temacie. a tu wracam i cisza i nie jest to moje pisanie"wielkim plakaniem analitycsa" ze nie ma odpisu,tylko drazni mnie fakt ze ktos(ja akurat) siedze 4-5h nad oferta i jestem gotowy wkleic mega wysoki kurs ktory ma szanse powodzenia a w zamian za moja"uprzejmosc" podania tu takiego zdarzenia spotyka sie z totalna ignoracja 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mistrz AA ok ale probowales . poprosilem grzecznie. aby ktos znalazl chwilke 10-15minut i poszukal bo akurat musialem wyjsc po leki dla matuli i nie wyrobile m sie z oferta i sprawdzaniem z netowymi bukami. wystarczylo napisac "probowalem nie ma " i tyle w temacie. a tu wracam i cisza i nie jest to moje pisanie"wielkim plakaniem analitycsa" ze nie ma odpisu,tylko drazni mnie fakt ze ktos(ja akurat) siedze 4-5h nad oferta i jestem gotowy wkleic mega wysoki kurs ktory ma szanse powodzenia a w zamian za moja"uprzejmosc" podania tu takiego zdarzenia spotyka sie z totalna ignoracja  spoko piszesz to bo typ wchodzi jakby nie wchodzi to bys siedzial cicho a po drrugie napisales ze kurrs bylby w granicach 15 wiec kto gra takie kursy na powaznie ? ewentualnie za drrobne a za drrobne to nikomu sie nie chcialo przeszukiwaac bukow za tym typem
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
też macie problem z dźwiękiem w meczu chelsea na c+gol ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mistrz AA ok ale probowales . poprosilem grzecznie. aby ktos znalazl chwilke 10-15minut i poszukal bo akurat musialem wyjsc po leki dla matuli i nie wyrobile m sie z oferta i sprawdzaniem z netowymi bukami. wystarczylo napisac "probowalem nie ma " i tyle w temacie. a tu wracam i cisza i nie jest to moje pisanie"wielkim plakaniem analitycsa" ze nie ma odpisu,tylko drazni mnie fakt ze ktos(ja akurat) siedze 4-5h nad oferta i jestem gotowy wkleic mega wysoki kurs ktory ma szanse powodzenia a w zamian za moja"uprzejmosc" podania tu takiego zdarzenia spotyka sie z totalna ignoracja  spoko piszesz to bo typ wchodzi jakby nie wchodzi to bys siedzial cicho a po drrugie napisales ze kurrs bylby w granicach 15 wiec kto gra takie kursy na powaznie ? ewentualnie za drrobne a za drrobne to nikomu sie nie chcialo przeszukiwaac bukow za tym typem tak wczoraj tez cicho siedzialem z cska sofia ht/ft 1 3.9 1-0 ht /1-0ft  i dwa gole bakus (pilzno) kurs 7.0 wiec sie ogarnij 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mistrz AA ok ale probowales . poprosilem grzecznie. aby ktos znalazl chwilke 10-15minut i poszukal bo akurat musialem wyjsc po leki dla matuli i nie wyrobile m sie z oferta i sprawdzaniem z netowymi bukami. wystarczylo napisac "probowalem nie ma " i tyle w temacie. a tu wracam i cisza i nie jest to moje pisanie"wielkim plakaniem analitycsa" ze nie ma odpisu,tylko drazni mnie fakt ze ktos(ja akurat) siedze 4-5h nad oferta i jestem gotowy wkleic mega wysoki kurs ktory ma szanse powodzenia a w zamian za moja"uprzejmosc" podania tu takiego zdarzenia spotyka sie z totalna ignoracja  To że nikt nie zwraca uwagi to tylko jego strata, fajnie jakbyś wrzucał na forum swoje typy jednak mimo wszystko, może akurat w danej chwili na quasi nie było wiecej osób które zainteresowały by sie twoim typem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w belchatowie trzymac under 3.5
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mistrz AA ok ale probowales . poprosilem grzecznie. aby ktos znalazl chwilke 10-15minut i poszukal bo akurat musialem wyjsc po leki dla matuli i nie wyrobile m sie z oferta i sprawdzaniem z netowymi bukami. wystarczylo napisac "probowalem nie ma " i tyle w temacie. a tu wracam i cisza i nie jest to moje pisanie"wielkim plakaniem analitycsa" ze nie ma odpisu,tylko drazni mnie fakt ze ktos(ja akurat) siedze 4-5h nad oferta i jestem gotowy wkleic mega wysoki kurs ktory ma szanse powodzenia a w zamian za moja"uprzejmosc" podania tu takiego zdarzenia spotyka sie z totalna ignoracja  spoko piszesz to bo typ wchodzi jakby nie wchodzi to bys siedzial cicho a po drrugie napisales ze kurrs bylby w granicach 15 wiec kto gra takie kursy na powaznie ? ewentualnie za drrobne a za drrobne to nikomu sie nie chcialo przeszukiwaac bukow za tym typem tak wczoraj tez cicho siedzialem z cska sofia ht/ft 1 3.9 1-0 ht /1-0ft  i dwa gole bakus (pilzno) kurs 7.0 wiec sie ogarnij  a czasem HT/FT to nie jest tak ze Druzyna musi strzelic gola w 1 i 2 polowie? kazda polowa to osobny mecz? skonczylo sie wczoraj CSKA 1-0 wiec HT 1-0 FT 0-0
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ANALYTICS
poropnuje Ci zalozyc swoj temat podawac tam typy i prowadzic statystyki
|