|
|
addict
|
|
addict
jadanek - jeśli jeszcze telefonu nie otrzymałeś, to sugerujemy napisać do supportu, szkoda tracić czas! Przepraszamy jeśli proces trwa za długo!
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
W ostatnim czasie wiele rzeczy u was trwa mega długo .. 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Daj cynka co, postaramy się to poprawić od ręki, albo okrzyczymy support! :-)
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Na wyplate na konto juz czekam 3 dzien :/ Co kiedys 1-2 max szlo od zaakceptowania
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wypłaty na konto dochodzą do 3 dni, to raczej norma. Mamy nadzieję, że w momencie gdy to pisałeś, już wpłynęło )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W weekendy bettson wyplaca kase na moneybookers ??? ile trwa taka trasnakcja ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zlecisz teraz to jutro do poludnia (12:00) powinno dojsc na bank w weekendy wyplacaja nie raz wyplacalem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zlecisz teraz to jutro do poludnia (12:00) powinno dojsc na bank w weekendy wyplacaja nie raz wyplacalem przy pierwszej wyplacie wysylac jakis skan dowodu trzeba czy cos?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie pamietam tego czy wysylalem ale co Ci zaszkodzi wyslac? Proponuje odrazu wyslac po zleceniu wyplaty na wszelki wypadek juz bedziesz mial wyslane a pozniej nie bedziesz musial czekac ewentualnie na weryfikacje 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zlecisz teraz to jutro do poludnia (12:00) powinno dojsc na bank w weekendy wyplacaja nie raz wyplacalem Wolne żarty ! To było dawno i nieprawda.. Moja wypłata została zlecona ponad 48 godzin i ....pustka! Konto mam u nich ponad 4 lata...Kiedys płacili szybko.. Czasy expresowych wypłat minęły bezpowrotnie !
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ile +/- trwa weryfikacja dokumentów przesłanych przez "Moje dokumenty" ?
Jak akutalnie z wypłatami na MB dają radę w 24 h ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
[quote=NanekHKS] Czasy expresowych wypłat minęły bezpowrotnie ! Nie przesadzajmy, jeśli oczekiwałeś na wypłatę aż tyle czasu, to najpewniej była jakaś drobna usterka. Wszystko powinno działać szybciej, bez obaw!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Support w betsson jest delikatnie mowiac bardzo kiepski. Rzadko kiedy odpisuja na maile. A jesli odpisza, to trwa to 2 dni.
Kilkukrotnie ze zle rozliczali dany mecz - naprawienie wyniku trwalo u nich ponad dobe (czasami mialem wrazenie, jak by robili to specjalnie, bo nagle po rozmowie na chacie zaklad byl rozliczany prawidlowo)
Jesli chodzi o wyplaty, to z doswiadczenia napisze, ze na ogol sa do 48h, jesli zlecasz w poniedzialek wieczorem to srode w poludnie powinny byc na koncie.
SUPPORT zdecydowanie do poprawy!
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Support w Betsson jest wręcz tragiczny. Dowód - chciałem dzisiaj skontaktować się z Betsson przez Live Chat, który jest na stronie Betsson reklamowany jako najszybsza forma kontaktu. Czekałem 20 minut na połączenie i doczekałem się sytuacji, że Live Chat zmienił status na "niedostępny". To jedna sprawa, druga sprawa to wypłaty z Betsson. Kiedyś wypłata z Betsson na konto MB szła średnio 2-3 godziny. Obecnie ja czekam na wypłatę na MB już prawie 3 dni i ciągle ma ona status "księgowanie wypłaty". Jak oni księgują te wypłaty - za pomocą kalkulatora ? Podsumowując - odradzam wszystkim granie w tym buku - support olewa graczy, a okres oczekiwania na wypłatę w Betsson w porównaniu do innych buków, jest po prostu wukrzający.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jerzyk63 - wypytamy o co chodzi z supportem, bo czat to rzeczywiście najszybsza droga rozwiązania ewentualnych sporów i problemów. Przerwa, której byłeś świadkiem na pewno nie była zamierzona i mamy nadzieję, ze jeszcze jednak bukmachera nie skreślisz.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
dokladnie betsson w wakacje sie pozmienial (bodajze sierpien). dla Polakow teraz jest "oschly" i ma olewajacy stosunek...kiedys wyplaty smigaly szybciutko i sprawnie. Byly godne bonusy: 111,222 czy 333pln na zaklady sportowe. teraz to nawet reload'ow juz nie rozdaja. smieszny bonus 55pln:/ jednak dla zagranicznych graczy widzialem dobre kwoty bonusowe...marka tego buka upadla kilka miesiecy temu...a szkoda,bo bardzo lubilem tego bukmachera:(
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to ja powiem coś pozytywnego o Betsson. Zleciłem wypłatę tuż przed północą zaraz po meczu młodzieżówek Portugalia-Mołdawia. Kupon rozliczony z zakładem hancicapowym na Portugalię -2 jakieś 3 minuty po zakończeniu meczu. Kasa na koncie MB była o godz. 10.20. To była moja trzecia wypłata i każda z nich wchodziła mi na konto zawsze do południa następnego dnia po wcześniejszym zleceniu wypłaty pomiędzy 23 a północą.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
dokladnie betsson w wakacje sie pozmienial (bodajze sierpien). dla Polakow teraz jest "oschly" i ma olewajacy stosunek... Stevie - proponujemy zajrzeć na blog Betsson, albo ich kanał Facebook (Betsson Polska) tam zawsze chętnie pomogą w miarę możliwości. PS. Odnośnie reakcji supportu - upomnieliśmy odpowiednie osoby i powinno być już lepiej, gdyby się Wam coś jednak nadal nie podobało, dajcie nam cynka koniecznie!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak zleciłem wypłatę na konto bankowe 20 minut temu to dojdzie do piątku ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PS. Odnośnie reakcji supportu - upomnieliśmy odpowiednie osoby i powinno być już lepiej, gdyby się Wam coś jednak nadal nie podobało, dajcie nam cynka koniecznie! heh wystarczyloby normalna zaloge zatrudnic na zdrowych zasadach a nie po znajomosci
|
|
|
Link skopiowany do schowka