|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z tym od byle jakiego to fakt zle napisałem jest wymieniony jaki na kazdym forum Tu mozna wziasc z bet365 przeciez i tak jest wielkia reklama na stronie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A to jeszcze zadam ci jedno pytanie jak tak wyśmiewasz ze nie można brać kursów od innego buka tylko od sponsora Zobacz ze na tych lepszych Polskich Forach masz jednego sponsora a z 20 buków możesz brać kursy jak to jest? w czym tkwi różnica ze tu tak nie można proszę wytłumacz mi bo ja dopiero zaczynam z tym zabawę a od doświadczonych osób muszę się uczyć
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
On Ci nie musi niczego tlumaczyc . Na tylu forach ? na tych najwiekszych ktore ja znam i dany bukmacher a nie forum  jest sponsorem to kursy sa brane od sponsora Nam nie przeszkadza ,ze gra 10 osob .Moj kolega ktory jest managerem tam tez na to przymyka oko .Jelsi Wam to przeszkadzalo to trudno . W takim razie w tym miesiacu koniec konkursu .W nastepnych wydamy sobie ta kase na turniej pokerowy i kazdy w dziale pokera bedzie zadowolony Milego wieczoru 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja nie pisałem o największych tylko o najlepszych a to jest różnica
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
nie musisz od razu się rafał denerwować  Ja nie oczekuje, by można było typować z innych buków, tylko stwierdzam, że redbet ma kiepską ofertę, ale bawić się można dalej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanko do organizatorów
Panowie a typy Napoleona podane niezgodnie z regulaminem będą normalnie liczone jako wygrane? Podał już.. 2 typy w ten sposób (wbrew regulaminowi, na mniej niż 10 minut przed czasem)
Pozwolilem sobie tutaj to jeszcze raz napisac, bo kiedys juz to zglaszalem ale 0 odzewu a od 5 dni probuje dowiedziec sie tego od Rivy na priva ale tez do tej pory nie dostalem odpowiedzi (Riva nie przeczytal moich wiadomosci).
Chcialbym to wiedziec, bo nie ukrywam ze ja i Napoleon walczymy o miejsca 1-3 a do konca konkursu zostają 2 dni
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
ja nie pisałem o największych tylko o najlepszych a to jest różnica Tak niesamowita zapewne roznica
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Krystian skup sie lepiej na swoich typach, mozliwe ze o pare sekund sie spóźniłem a placzesz jak male dziecko w mistrzostwach doxxbet jest do 5 min dobra dla ciebie postaram sie poprawic 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
nie musisz od razu się rafał denerwować  Ja nie oczekuje, by można było typować z innych buków, tylko stwierdzam, że redbet ma kiepską ofertę, ale bawić się można dalej  nie denerwuje sie i tez uwazam ,ze ma kiepska ,ale w kwestii warunkow tego konkursu nie ma to kompletnie zadnego znaczenia
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Często zawieszają albo blokują spotkania strasznie sie motają z oferta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krystian skup sie lepiej na swoich typach, mozliwe ze o pare sekund sie spóźniłem a placzesz jak male dziecko w mistrzostwach doxxbet jest do 5 min dobra dla ciebie postaram sie poprawic  jestem skupiony na swoich, tylko bardzo smieszne jest to, ze specjalnie piszesz analizy na 10 minut przed czasem i kazda takowa zaczynasz od slow typu "krociutko i szybciutko bo zaraz zaczyna sie mecz"  a po drugie - to jak mozesz to odpowiedz mi na pytanie - na stronie nr 2 tego tematu, kazdy moze zauwazyc jak CYTUJESZ kolejne posty regulaminu (co zaprawa na kpine przy obecnym stanie rzeczy), w konsekwencji czego Riva anulowal Ci typ, za ktory byles bliski dostania -100.. w takim razie dlaczego teraz TEN SAM REGULAMIN MA CIEBIE NIE DOTYCZYĆ? I to już dwukrotnie (!) ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
tam chodzilo ze ten sam typ a nie jakis tam czas liczy sie typ a nie czas mistrzu, jakbyś trafiał typy to bys nie plakal a analize mozna napisac na 5 stron ale jak sie nie trafia to po co te 5 stron
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
tam podalem typ ktory ktos inny zagral wiec prosilem o wycofanie proste chyba nie, a ty sie czepiasz bo jak bym nie trafil to by bylo cacy przestań krystian
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego odwracasz kota ogonem? Zadałem proste pytanie - dlaczego regulamin na który konsekwentnie się powołujesz ma Ciebie w tej chwili nie dotyczyć? I daruj sobie te marne epitety  Zresztą to, że podajesz typy niezgodnie z regulaminem to nie jest problem pozostałych uczestników zabawy tylko Twój Jeszcze gdyby to było faktycznie w drodze wyjątku jeden raz, to rozumiem, gdyby zostało Ci puszczone płazem, ale po raz drugi robisz dzisiaj to samo. Zresztą nieraz odpadało się w konkursach przez to, że nie podało się daty czy numeru typu, ale to już inna bajka. Reasumując czekam na decyzję organizatorów, a nie Twoją 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Ja ci życzę trafiaj typy a nie szukaj u kogoś braków wtedy wyjdziesz na plus
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jestem na plusie, co możesz zobaczyć w temacie  dobra, koniec tej jałowej dyskusji z Tobą, skoro po raz drugi nie potrafisz odpowiedzieć na postawione Ci proste pytanie 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
A ja z toba bo z kim z gościem co caly czas siedzi tu na czacie i nabija posty typu o zarac gol czy tak dalej przestań. Moze gdybys wiecej czasu poswiecil na analizie meczowej to bys byl wiecej na plusie i nie szukał bys dziury w całym. Pzd V
|
|
|
|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
Analiza też niezby wysokich lotów. Parę zdań skleconych na "odpierdol się" w zasadzie...
zostawiając wątpliwą merytoryczną wartość tych kilku zdań to inną kwestią pozostaje że pisząc na 9 minut przed meczem swoimi refleksjami gównianymi bo gównianymi to jednak nie podzielisz się ze zbyt dużą ilością użtkowników.
A jednak jakaś idea powinna tu przyświecać biorącym udział w konkursie o nazwie "Typ Dnia" a nie tylko myślenie żeby odpierdolić pańszczyznę po jak najmniejszej linii oporu by znaleźć się w top3...
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
To jest Typ Dnia a nie Analiza Dnia 
|
|